kocam

Ben erkek olsam bende böyle bir kadini aldatirdim

Kocasi mükemmelmis , evliligi 4 4 lükmüs püff
Sorma bi üye daha geldi sadece bebeğim için diyen..
Vıhhh içim sıkıldı sonrada diyolar konu açanları terslıyorsunuz... Nasıl terslemeyım ?
Adam kızlarla konusuyomus karısı üzülmesin diye ssaklıyormuş ..
Ama adam 4*4 lük lütfen orayı atlamayalım..

Hem bak aldatiyoa diyosun. Kotu niyetli degil diyosun. Sen bi once herseyi acikca ogren. Niyeti kotu degilse arkadaslariysa zatn bu aldatma degildir ki.
hayır tanımadıgı kızlar uygulamar indirmiş telefona öyle arkadaş siteleri falan ordan konuşuyo yani bnde az biraz arkadaşlarını tanıyorum ama arkadaşları degil sadece arkadaşca konuşuyo sonra ne olmayacagı ne malum

hayır tanımadıgı kızlar uygulamar indirmiş telefona öyle arkadaş siteleri falan ordan konuşuyo yani bnde az biraz arkadaşlarını tanıyorum ama arkadaşları degil sadece arkadaşca konuşuyo sonra ne olmayacagı ne malum
Bir erkek bir kadınla ne konusur ?
Ki bu kadın tanıdıgı değil . internet sitesıden tanıştığı birisi ..
Allah aşkına söylesene konu içerkleri ne konusurken ?

Vıhhh içim sıkıldı sonrada diyolar konu açanları terslıyorsunuz... Nasıl terslemeyım ?
Konuyu okurken icim sisti kadinin cevaplarina
Yok intihar edecem yok biömem ne yapacam bebegini bile düsünmüyo
Üstelik kocam bir dedigimi iki etmez diyo , ayy karnim agirdi yemin ederim uzun zaman sirf sinirlenmemek ivin yorum yapmiyodum ama bu konuya dayanamadim

K.bakma ama ark lik sitelerine giren ark arayan bi insanin ii niyetli oldugunu zannetmiorum. Valla canim yerinde olsam aninda koyarim kapiya ama sen ayrilmayi da istemiosun ki.

4.4 lük demmin sebebi bu zamna kadar bana kötü davranmaması hep arkamda durması

Konuyu okurken icim sisti kadinin cevaplarina
Yok intihar edecem yok biömem ne yapacam bebegini bile düsünmüyo
Üstelik kocam bir dedigimi iki etmez diyo , ayy karnim agirdi yemin ederim uzun zaman sirf sinirlenmemek ivin yorum yapmiyodum ama bu konuya dayanamadim
Sinirlenmemek elde değil..
İYi niyetıne veriyorum ben bunu üyenın umarım yakın zamanda gözü açılır..

Ozamn biizim kocalar 2*4 lük..
Gözlerini aç .. Bir adama durduk yerde ark. sitelerinde kadınlarla konusmazzzzzzzz''!!!!!
Çok iyi nıyetlısın kocanı çok sevıyorsun anlıyorum ama kendını saf yerıne koydurtma .. Kocana gözdağını verr..

ben evliligimden gercekten çok memnunum bi daha evlensem onun gb koca bulamam 4 4 lük bir kocam dogumdam sonra böyle oldu konuşuyo kızlarla bn bişey yapamıyorum konuşma diyorum inşallah konuşmam diyo susuyo yada gülüyo geçiyo öyle yani tek çarem kabullenmek galiba

İnşallah konuşmam ne demek gülüp geçmek ne demek sallamıyo seni, beni seviyor diyosun daha, 4 4 lük adammış bir de,kafayı yemissin net.

ölümümü tercih edeyim yani kararım bu ne dersin ellimden başka birşey gelmez çaresizim anlayın

Ölüm çaremi? Sen ölüme hazir mısın?? İntihar mi edeceksin? Valla ebedi cehennemdense dünyanin cehennemini cek daha iyi! Dimdik dur karşısında diyorum. Ezdirme kendini

Ii davranmasi 4.4 luk oldugunu gostermez canim. Once sunu kabul et senin kocan ona guvenip kacarak evlenmis ve ustelik ona bir evlat vermis bir kadini aldatacak kadar karakter yoksunu ustelik bunu (sirf gidecek yeri olmadigi icin bence) karisindan gizlemryecek kadar da piskin vicdansiz ve saygisiz. Gozunu ac ve bence sen eger bebege bakacak kimse yok onu birakip calisamam diyosan biraz sabret ve zamani gelince birak bu adami yoluns bak. Birak arkadadlik sitelerine girip bulsun yeni arkadaslar. Sen hayatina bak. Sen bir kadinsin. Bi gururun onurun olsun. Hayata bi kez geliyosun. Bul bi yolunu. Caresizlik diye bir sey yok. Istersn mutlaka bir yol bulunur.

iyi yorum almak istiyorum kötü degil

İyi yorum senin köpeğin olsun kardeşim.. ne demek emrin olur..
Kocanın kıymetini bil.. boşver sen burdaki kıskançlık kokan yorumları.. onların kocaları öyle seninki gibi 4x4 lük değil de hep ondan bu fesatlik..
Baksana adam ne halt yerse yesin yine senin yanında.. en fazla konuştukları kızlarla bir gün öyle can sıkıntısından gider birlikte olur.. sende gider arkasına yastık dayarsin rahat etsin kocacigin.. ee böyle mükemmel kocaya da böyle 4x4 lük bir eş yaraşır değil mi ama??

ben evliligimden gercekten çok memnunum bi daha evlensem onun gb koca bulamam 4 4 lük bir kocam dogumdam sonra böyle oldu konuşuyo kızlarla bn bişey yapamıyorum konuşma diyorum inşallah konuşmam diyo susuyo yada gülüyo geçiyo öyle yani tek çarem kabullenmek galiba
Şaka mısın bacım ALDATIYOR bunun neresi 4 4 lük. Sen de konuş erkeklerle ozaman kabul edecek mi eşin
bak ozaman adını O***u ya çıkarır babanın kapısına postalar.
Nası bi aşksa gözünü kör etmiş.
Ozaman neyi şikayetleniyorsun. Ne istiyosun buradaki insanlardan. Yaşa kocanla mutlu mutlu.

Yorum yapmak dahi istemiyorum Allah yardımcın olsun her anlamda akil fikir versin o ... Kocanida ıslah etsin

ölümümü tercih edeyim yani kararım bu ne dersin ellimden başka birşey gelmez çaresizim anlayın
Ne aciz aciz konışma lütfen. Ölürsün oooo kocan bir kızı 5 é katlar yani yas tutmaz arkandan. Bi hedefin olsun bari. Bırak konışsun ozaman hiç sorgulama sorma canını sıkma. Sana evde kötü davranmıyorsa hakaret edip ilgisiz bırakmıyorsa boşver ozaman zamana bırak. En azından kocana sorup o da sana napim konuşuyoruö dedikten sonra gidip paşa paşa koynuna girme. Sorma duyma etme bilme. En azından böyle yaşa. Madem sana kötülük yapmıyor. Ama geçipte kocam 4 4 lük deme.

Back
X