- 10 Ocak 2016
- 21
- 18
- 3
- 42
- Konu Sahibi oglum_benim
-
Kocamla söylediği yalanlar yüzünden gece üçe kadar tartıştık,hakaretler havada uçuştu, bişi fark ettim, artık söyledikleri incitmiyordu, çünkü sevmiyordum, ve bağıra bağıra seni artık sevmiyorum dedim ve öyle rahatladım ki...O da beni sevmiyor zaten.Fazla da uzatmanın anlamı yok,herkes yoluna gitsin istiyorum.ben artık sevmek sevilmek, değer görmek, güvenilmek istiyorum ve bu duygularım had safhada...
Kafamda soru işaretleri yok değil, çocukla boşanmak daha çok mu yıpratır?Hayat daha mı zor olur acaba?Acaba sevmeden ve güvenmeden iki arkadaş gibi aynı evde yaşanabilirmi kavgasız ve gürültüsüz?
Kocamla söylediği yalanlar yüzünden gece üçe kadar tartıştık,hakaretler havada uçuştu, bişi fark ettim, artık söyledikleri incitmiyordu, çünkü sevmiyordum, ve bağıra bağıra seni artık sevmiyorum dedim ve öyle rahatladım ki...O da beni sevmiyor zaten.Fazla da uzatmanın anlamı yok,herkes yoluna gitsin istiyorum.ben artık sevmek sevilmek, değer görmek, güvenilmek istiyorum ve bu duygularım had safhada...
Kafamda soru işaretleri yok değil, çocukla boşanmak daha çok mu yıpratır?Hayat daha mı zor olur acaba?Acaba sevmeden ve güvenmeden iki arkadaş gibi aynı evde yaşanabilirmi kavgasız ve gürültüsüz?
incindiğiniz için öyle hissediyor olabilirsiniz hislerinizi netleştirin benceKocamla söylediği yalanlar yüzünden gece üçe kadar tartıştık,hakaretler havada uçuştu, bişi fark ettim, artık söyledikleri incitmiyordu, çünkü sevmiyordum, ve bağıra bağıra seni artık sevmiyorum dedim ve öyle rahatladım ki...O da beni sevmiyor zaten.Fazla da uzatmanın anlamı yok,herkes yoluna gitsin istiyorum.ben artık sevmek sevilmek, değer görmek, güvenilmek istiyorum ve bu duygularım had safhada...
Hayatini mahvetme. Şimdiden yeni hayatında mutluluklar diliyorumKocamla söylediği yalanlar yüzünden gece üçe kadar tartıştık,hakaretler havada uçuştu, bişi fark ettim, artık söyledikleri incitmiyordu, çünkü sevmiyordum, ve bağıra bağıra seni artık sevmiyorum dedim ve öyle rahatladım ki...O da beni sevmiyor zaten.Fazla da uzatmanın anlamı yok,herkes yoluna gitsin istiyorum.ben artık sevmek sevilmek, değer görmek, güvenilmek istiyorum ve bu duygularım had safhada...
Iyi yapmışşsınKocamla söylediği yalanlar yüzünden gece üçe kadar tartıştık,hakaretler havada uçuştu, bişi fark ettim, artık söyledikleri incitmiyordu, çünkü sevmiyordum, ve bağıra bağıra seni artık sevmiyorum dedim ve öyle rahatladım ki...O da beni sevmiyor zaten.Fazla da uzatmanın anlamı yok,herkes yoluna gitsin istiyorum.ben artık sevmek sevilmek, değer görmek, güvenilmek istiyorum ve bu duygularım had safhada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?