KOCAMA ARTIK SENİ SEVMİYORUM DEDİM

oglum_benim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
21
18
3
42
Kocamla söylediği yalanlar yüzünden gece üçe kadar tartıştık,hakaretler havada uçuştu, bişi fark ettim, artık söyledikleri incitmiyordu, çünkü sevmiyordum, ve bağıra bağıra seni artık sevmiyorum dedim ve öyle rahatladım ki...O da beni sevmiyor zaten.Fazla da uzatmanın anlamı yok,herkes yoluna gitsin istiyorum.ben artık sevmek sevilmek, değer görmek, güvenilmek istiyorum ve bu duygularım had safhada...
Kafamda soru işaretleri yok değil, çocukla boşanmak daha çok mu yıpratır?Hayat daha mı zor olur acaba?Acaba sevmeden ve güvenmeden iki arkadaş gibi aynı evde yaşanabilirmi kavgasız ve gürültüsüz?

Daha dün sanırım konu açmıştınız herkes bir yol gösterdi önerilerde bulundu size sonunda sevmiyorum diyorsunuz şimdi ee tamam o vakit daha orda işiniz ne?

Cocuklar ,birbirini sevmeyen anne-baba ile ayni ortamda buyumekten ne kadar huzur duyabilirler ki ... Eger aranizda sevgi-saygi-guven bittiyse ayni evde yasamaya devam etme ihtimali herkes icin cok yorucu olur. Peki kac yillik evlisiniz ? Cocuklar kac yasinda

Birincisi, işaretlediğim yeri siz kendiniz, kendinize yapın. Başkasından beklemeyin. Böyle bi evlilikten sonra daha iyi anlamanız gerekirdi. .

Sürekli tartışan birbirlerine güveni olmayan birbirini sevmeyen bir anne babaya sahip olmak kötü.. benim annem babam okadar çok tartisiyorlarki keşke bosansalarmis diyorum bazen..
Çocuk için bir arada kalmayın bence eğer oluru yoksa bu işin emin olun siz de çocukta daha çok yipranir zamanla.
Umarım tartışmalarınızi çocugunuz duymamistir?

Bence sevilmekten önce kendini sevmeyi tat. Esinle çocuğunuz için güzel bir şekilde ayrılın. Haa çocuğunuz mutlu olacak mi? Bence olmazz. Ama bir gün cocugunuz kendi hayatına baktığında kendi hayatinizla başbaşa kalacaksiniz

incindiğiniz için öyle hissediyor olabilirsiniz hislerinizi netleştirin bence

Evliyken yapamadınız boşandıktan sonra nasıl aynı çatı altında sessiz sedasız yaşayacaksınız ? Hadi yaptınız başardınız diyelim peki hayatınıza biri girdiğinde bunu nasıl karşılayacak ? Hayatım, bir şey olmaz diyeceğini sanmayın. En güzeli yolları, evleri ayırmak ve buna alışmak. Başta zor gelecek ama alışacaksınız.

Hayatini mahvetme. Şimdiden yeni hayatında mutluluklar diliyorum

Seni cok incittiyse böyle hissediyorsun. Hele sevilmediğini dusunuyorsan gerçekten sevgi bitiyor/muş. Sevgi karsilikli olunca guzel. Seni sevmiyorsa ayril hayatı kendine zindan etme.

Iyi yapmışşsın

Sevmesen ayrılınca bile aynı evde olmayı düşünmezdin
Alemsin
Bari diline dikkat et

Canini yakmak icin mi soyledin acaba? Nasil tepki alacagini mi bilmek istedin? Yoksa gururun mu soyletti bilmiyorum ama kalbin soyletmemis sanki. Bunun disinda seviyosan bile 3unuzun de iyiligi icin en dogrusu yollari ayirmak gibi. Oyle uzulunse bile herkes daha huzurlu olur. Uzuntu de zamanla gecer zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…