- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
bir kadın değilmidir koskoca imparatorluğu yıkan
bizler tehlikeli varlıklarız hanımlar unutmayalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bak,çoğu konu açan da,bizim yorumlarımızı tepki olarak görüyor.Yoksa burdaki hiçbirimizi bağlamaz.Biz 3.göz olarak kendi düşüncelerimizi kendi gözlemlerimizi,kendi tecrübe birikimlerimizi aktarırız.Kimseyi haklı çıkarma veya çıkarmama derdinde de değiliz.Sana eşin suçludur veya illa da suçlu suçsuz da demiyoruz.Fakat şu son yazdığın yoruma istinaden diyeceğim ki,sırf bu konu değil,bu kadar ama bu kadar kör kütük güvenirsen,bir gün en ufak esintide en büyük savruntuyu sen yaşarsın.Ben kendimin yarın ne olacağını bir konuda nasıl davranacağımı kestiremezken,eşimde olsa bir başkası adına kesin ve kat-i konuşamam.Sen 17 yaşında yaşadığın olay üzerinden birine bu kadar kayıtsız şartsız gözlerini kapayarak inanma.O yaşlar deli dolu insanın gözünün kara,aşktan gözünün hiçbirşey görmediği yaşlardır.Burda nice insanlar var.Ne vaatlerle,ne sevgi büyüklüğüyle evleniyorlar,nelere katlanıyorlar birgün hayatının darbesini yiyiyor.Eşime bağlyım,çok seviyorum,güvebiyorum,bugüne kadar da güvenimi sarsacak en ufak bir hareketini ne gördüm,ne duydum ne hissettim.Ama yine de asla,bir kadınla çıplak yatağa girse yapmaz,asla beni aldatmaz,asla beni yanıltmaz diyemem.Erkek nihayetinde.Ve etrafta da bu işin pi'ri olmuş kadınlar da varsa,sadece Allah şaşırtmasın diyebilirim.arkadaşlar neden yazdıklarımı tepki olarak görüyorsunuz ben sizleri bilgilendirmek için cevap yazıyorum siz diyorsunuzki .kocanızı koruyorsunuz tepki veriyorsunuz ben kocamı korumuyorum sizden tepki gelince ayrıntılı anlatıyorum bilin ayırt edin diye.evet kocamı çok seviyorum evet onun için herşeyimi veririm ama adam olduğu sürece eşime herzaman derimki" ben çocuk gibi senin peşinde koşmam uğraşmam gün gelirde bi hata yaparsan eğer kapı orda özgürsün bidaha bırak beni görmeyi adımı duyamazsın " derim.oda bana derki "ben sensiz yapamam senin benim için yaptıklarını kim yapar beni senin gibi kim sever.yıllardır kahrımı çeken sensin "der.ben eşim için konya selçuk edebiyat öğr. bıraktım.tüm ailemi karşıma aldım aynısını oda yaptı benim için.askere gitti yolunu bekledim annesiyle çok aşırı sıkıntı yaşamamıza rağmen ben kocamı annemlerde değil annesiyle evimde bekledim.biiz birbirimize aşık değiliz kocamla bizim aramızdaki bambaşka bi bağ.bu sizlere normal gelmeyebilir aranızda erkeklerden güvensiz hareketler görenler yada yaşayanlar eşime asla güvenilmez diyebilir.ama ben eşimi yaklaşık 10 yıldır tanıyorum ve güveninide sevgisinide defalarca kanıtladı bana hem öyle yüzüme gülmekle seviyorum demekle değil gerçekten en zor zamanlarda gösterdi sevgisini bağlılığını.biz öyle büyük sorunlar yaşamıştık ki birbirimiz için daha 17 yaşındayken dayım öldüresiye dövdü gözümün önünde bırakacaksın bu kızın peşini diye silahı dayadı kafasına orda eşimin dediği laf "bu kızı ya bana verecen yada beni burda öldürecen başka yolu yok dayı "17 yaşında bu kadar sahiplenen benim için herşeyi göze alan o lafı diyebilen ve beni almayı başarabilen birisi benim eşim. şimdi o sorunlara bakınca kız meselesi bana küçük geliyor o çok büyük meseleler bile eşimi benden vazgeçiremedi ki bir kız asla vazgeçiremez o kız değil asılsın bayılsın soyunup kocamın koynuna girse gene elini sürmez kocam.ben bunları bilin diye yazıyorum benimle karşıt düşünenlere tepki olarak değil eşimi korumak içinde değil anlattıklarımdan herşey ortada değilmi zaten nesini koruyayım eşimin.herkes bir değil her erkek bir değil ...nasılki her kadın bu kız kadar basit ucuz haysiyetsiz değilse her erkekte uçkur peşinde değil çok nadirde olsa gönülden bağlı olanlar yokmu benim eşim beni bu kadar sevemezmi bağlı olamazmı belkide onlardan biridir.hayal kuruyorsun demeyin bana.eşim bunun sınavını yıllardır yıllardır veriyor bana
yüzsüz kadınmerhabalar daha çok yeni bir olay eşim bir alışveriş merkezinde çalışıyor 15 gün önce bi kızı işe almış geçtiğimiz cuma günü kız başka bir elemanla haber göndermiş eşime çok hoşlanıyorum diye eşim oralı olmamış baktı olmuyor bi gün sonra kendisi gelmiş eşimin karşısına ben snei çok seviyorum herşeyi göze aldım ne olacaksa olsun dayanamıyorum diye itiraf etmiş eşim de kızım sen evli değilmisin senin kocana yazık hemde daha 1 aylık evlisin derdin ne demiş ben hata yaptım evlenerek demiş.eşimde ben ben şimdi eşine gitsem desem ne olacak hiç düşünmüyormusun demiş .git söyle biz 4 yıl konuştuk evlendik .buzamana kadar neler neler dediler inanmadı sanada inanmaz deneyelim istersen demiş yüzsüz şey.eşimde 7 yıllık evliyim eşimide çok seviyorum seninki olmayacak duaya amin demek demiş bu şartlarda seni burda çalıştıramam deyip işten çıkartmış kız sen beni çıkartırsan çıkart ben sana gene gelirim görmeden duramam demiş dün gene gelmiş süslenmiş püslenmiş takmış takıştırmış bi şişe parfümü boca etmiş üzerine (bunu elemanlar anlatmış eşime eşim görmemiş)eşim alt kattaymış elemanın birine çağırın görmem lazım demiş eleman eşimin yanına gemiş söylemiş eşimde gidip dövecektim arkadaşlar tuttular zorla oturttular beni dedi gidin ona söyleyin 2 dk sonra yukarı çıkıcam eğer gitmemiş olursa elimden alamazlar onu demiş.sonra kız gitmiş giderkende gene gelicem demiş.şimdi ben napayım bi yandan yerin dibine sok çıkart diyor bi yanımda sen böyle ucuz kadınların seviyesine inme muhattap olma diyor nolur bi yardım cumadan beri ne huzurum kaldı ne keyfim![]()
İnsanın Yaş İlerledikçe Fikirleri,Görüntüsü Herşeyi Değişebiliyoken 17 Yaşındaki Olaya Bu Kadar Takılıp Kalman Yanlış
17 Yaşındaki Gamze Yada Muhammet Yok Unut Bunu Hiçbi Erkeğe Çıplak Kadın Görse Üstünü Örter Diyecek Kadar Güvenme
İnsan En Büyük Zararı Kendine Verebiliyorken Bir Erkek Bir Bayana Nasıl Zarar Verir İyi Düşün![]()
yaw ne garibiz biz yahu.. kızı koruyan olmuş, adamı suçlayan olmuş, zaten savunma psikolojisi hemen devreye girmiş.. yani allah korusun biri bize aşık olacak olsa demek çevremiz ilk evrede bizden şüphelenecek vay arkadaş ya.. 15 günde nasıl aşık olunur bile diyen olmuş da, biri de dememiş nereden biliyoruz adamı daha önceden takip etmediğini, bilerek bu işe girmediğini veya karı-koca bu insana komplo kurmadıklarını diye.. kaldı ki arkadaşın kocası avm'de, o kadar insanın içinde ne yaşayabilir ki? hadi dışarıda buluştular diyelim yok mu bu kızın elinde bir koz, gelip eşine söylemekle tehdit etsin adamı..
bir de şu "bir bizim millet benim kocam yapmaz der" geyiğini bırakın yaw.. Bütün seven kadınlar "benim kocam yapmaz" der.. insan güvenmediği, inanmadığı bir insanla aynı ortamda bile kalmaz, değil ki hayatı paylaşmak..
canım sen eşine yazdığın gibi çok güveniyorsan kalbini ferah tut
ama o kıza da haddini bildir.. bi şekilde elinde kanıt olsun
ailesine, kocasına ilet
bu arada hala kv ile mi oturuyorsun
eğer evlilikte aranızda yeterli sevginiz yoksa eşinize gönülden bağlı değilseniz evliliğiniz kötü gidiyorsa ve eşinizle ilgili şüpheleriniz varsa yada yapar diye ona güvenmiyorsanız o sizin bileceğiniz iş ama şunuda bilin herkesin evliliği sizinki gibi olacak diye birşey yok herkes bir değil herkes yapacak diye birşey yok.ne demek her erkek yapar ozaman erkeklerde herkadın yapar desin.birisi kötü bi olayda her kadın böyle işte dese hoşunuza gidecekmi ben öyle değilim demeyecekmisiniz.benim eşimde öyle değil işte hayatta başınızdan geçen olumsuz olaylarla yargılamayın lütfen herkesi
Allaha şükürler olsun ki eşime çok güvenirim.Ne sevgisi ne sadakati ne ilgisi ile ne kariyeri ne dürüstlüğü ne yakışıklılığı,ne evliliğimize verdiği değer,çaba,ev işlerinde yardım,fikrimi önemseme konusunda hiçbir zaman yanıltmamıştır beni.-Elinin altında-diye bir tabir kullanmayım ama,dünya kadar insanın işi üzerinde söz sahibi.ki bu kişiler de 16-22 lik toylar değil.Yani şunu anlatmaya çalışıyorumsen eşinden örneklerle bahsettiğin için,eşime sonsuz güvenim var ama kimin ne olacağını,zamanın ne göstereceğini bilemem.Asla emin ve büyük konuşmam.Biz sana kız suçsuz da demiyoruz.Ama eşin kalkıp kıza 15 günde ne aşkı nasıl aşık dun .....demek yerine haddini bil kendine gel der cümle dahi kurmadan ve kurdurtmadan anında def eder,kocası da gelse cevabımı verir,bu konuyu eve yansıtma ihtiyacı bile duymazdım.Noldu bu dürüstlük değil,olayı önemseyip eşine yansıtıp eşini huzursuz etmek.Napsam kızın karşısına mı çıksam diye düşünmesine sebep olmak.
Eşine gözün kapalı güveniyorsan o zaman kaale alma bu durumu gül geç.
siz niye üzerinize alındınız savunmaya geçtiniz ben size öylesiniz demedim ki genel olarak konuştum. dediğiniz gibiyse ne mutlu size allah gani gani versin inşallah.napalım bizimde ekmek parası işte çalışıyor böyle ama biz kimsenin işini kıskanmıyoruz yada küçümsemiyoruz şükrediyoruz aldığımız paraya allah bereket versin.sizinkiler büyük insanlar olabilir bizimkiler 16lık 22 lik toylar napalım işte dedimya ekmek parası uğraşıyor napsın...
ne yapayım ne istiyorsunuz eşimin ve o kızın ağzından çıkan her kelimeyi tek tek yazayımmı demiş haddini bilde demiş bağırmışta ondan sonra o anda işine sonda vermiş yazdım zaten bunu.
konuyu eve yansıttığı için üzülmüyorum ben o kızın ve kednini bilmez kocasının olayı anlamayıp eşime dert olmalarından birşey yapmalarından korkuyorum sadece üzüldüğüm bu.yoksa binlerce kere şükürler olsun allahıma ki herşeyini benimle paylaşabilen derdi olduğunda onunla bununla değil karısıyla konuşabilen benden birşey saklamayan bi kocam var..
napsam kızın karşısınamı çıksam diye sormadım ben kimseye kaç defa yazdılar ama olmaz dedim okumadınız sanırım öyle bi derdim yok kız gelip durursa ayağını nasıl keseriz diye düşündüm ben sadece bu konudada arkadaşlar yardımcı oldular sağolsun polise bildirirsin dediler bunun taciz sayıldığını bilmiyordum ben mesela polis ciddiye almaz diye düşünüyordum ama öyleymiş bu konuyu açarak öğrenmiş oldum iyikide sormuşum
Benim üstüme alınmaklık bir durum yok.Sen genel bir yorumda yazsan içinde benim düşüncelerimi de içeren birşey varsa örneklerle cevap veriyorum.Yorumlarını okumuştum.Kızın karşısına çıkıp haddini bildirme fikri de senden çıkmıştı.Kırmızıya boyadığım hani konuyu başka yerinden ele alıp yazdığın yer var ya,onu sen kendin dedin kaç yaşında insanların çalıştığını.Benim anlatmaya çalıştığım çocuk yaşta toy olmayıp feleğin çemberinden geçmiş insanların olduğunu anlatmaktı.Sen ise olayı aman sizinkilerr büyük insanlar yok bizimki ekmek parası gibi bir benzetmeyle algılamışsın.Canım benim biz ne dersek diyelim kocan mükemmel ötesi ise,kız baş belası kocası da pisliğin tekiyse,hukuk devletiyle yönetiliyoruz.Kimse kimseye kuru gürültüyle birşey yapamaz.Hak var hukuk var.O yüzden içini ferah tut.
Mutluluğun daim olsun.
Tamam canım tamam,sen nasıl biliyorsan öyle yap.Şu yazılanları ksıtas küçümseme,işyerini övme (aman Allah'ım insanların bakış açısına bak) olarak algılayabildiysen daha yazacak birşey yok.PES ettimkızın karşısına çıkıp haddini bilme fikrini ben mi çıkardım .ben sadece bi yanım öyle diyor dedim ama olmaz dedim .kusura bakmayında böyle bi durumda içinden aklından bi kere bile haddini bildirmeliyim demeyecek yada aklından geçmeyecek bi kadın tanımıyorum ben.aklımdan geçti diye yapacak değilim yada yapmalımıyım diye sormadım kimseye .
kırmızıya boyadığınız yer gayet açık ne amaçla söylendiği gayet belli bunu anlayamayacak birisi değilim.eşim birsürü kişiyle ilgili söz sahibi eşimin işyerinde sizinkiler gibi toy insanlar yok eşime asılacak kızlar yok.eşinin işyerini övmüşsün bu durumda benim eşimin işyerinde çoluk çocuk var toylar var benim eşim toylarla uğraşıyor senin eşin büyüklerle .kusura bakma canım bu resmen bi kıstas ve küçümsemedir.
zaten öğrendim ben diyorum ya işte taciz sayılıyormuş bu taciz diye şikayet edebilirmişiz gerekirse yapıcaz zaten birsürüde şahit var kameralar var