Kocama güzel bir süpriz yapmak istiyorum..

konuyu bıraz daha acarmısın..resımlerle kıtap halıne getirmek:)..başka fıkırlerınızıde yazarmısınız..sızden ıyı şeyler çıkar:)..

sevgililik dönemini bu şekilde sonlandırdık, nişanlıykende d.günü hazırlamıştım ama onuda mahfetti benim kocacığım. yakın bir arkadası gelmedi diye ortalığın bütün moralini bozdu. neyse sonra çocuk söylemek zorunda kalmış sürprizi fln ama ben bu işlerden soğudum. şimdi onun için yaptığım en ii şey yeni yemek denemeleri :) bu kadar kabalığada bu çok bile :)

Ne kadar güzel çok romantik :) hayalimdeki evlilik hayatı
maşallah allah nazarlardan korusun sizi bir ömür aşkla sarılın birbirinize

üzülme aynı fikri çocuğun için yapabilirsin, benim şimdi ikinci planım o, ilerdeki bebeğime itafen günlük tutacağım :)

üzülme aynı fikri çocuğun için yapabilirsin, benim şimdi ikinci planım o, ilerdeki bebeğime itafen günlük tutacağım :)

Doğumdan sonrası için mi yoksa hamileliliğin ilk gününden itibaren mi tutacaksın günlüğü? eğer hamilelikle beraber tutmak gibi bi plansa ben ona da geç kaldım bu durumda, o zamanda bebişin doğduğu günden itiabren ben de yapayım çok da güzel bi anı olur hem bana hem kızıma hem eşime..

ikiside olur aslında, yapım çalışmalarından itibaren fln dermişim :)))))

şimdiden başla işte, ilk tekme, ilk ağlama, ilk süt verişin, yürümesi, ilk kelimesi, huysuzluğu.. aldığın eşyalar fln, bir sürü ilk var :))

hem cocuklarımızı biz yetiştireceğimiz için koca gibi kabalık yapmazlar, kıymet bilirler her cümlesi için :)

evet ya çok özel bi hatıra olur hem çocuklar hem de bizim için.. süper fikir aklına sağlıkk...
evet gerçekten yapmazlar azıcık bize benzesinler yeter...

ne güzel fikirler bunlar canım haftaya benimde nişanlımın dogum günüsü var ben evde bişi yapamam.ancak iş cıkısı aksam görüsürüz.ben ne yapabilirim dısarda ?????basbasa oluruz yada evemi cagırsam pasta alıphani annem babamda var ama napsamki?bide hediye olarak esortman takımı almak istiyom içi kalın.giysin sıcak sıcak:)))

bu en son yazdıgını cok begendim esortman takımı bidebu atler bere ... onları alıp yapıcam bende cok tesekkürler fikirlerin için

Dışarıya yemek yiyebilirsiniz.bu arada gideceğiniz yeri siz ayarlayın.önceden gidip pastayı götürün.yemekten sonra masaya gelsin.ya da nişanlınıza unutmuş gibi yapın veya bir işim çıktı diye bahane uydurun üzülün filan: )ailesiyle ayarlayın süprizi.iş çıkışı onlara gidin.nişanlınız eve geldiğinde ummadığı bir anda ışıklar söndürülüp pastayla siz girin odaya.

canım dediğin cok güzel fikir cok tesekkür ederim sanırım dısarıda kutlarız cükü annesigilin evini bilmiyorum yeni tasındıgım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…