- Konu Sahibi Jasminium84
-
konuyu bıraz daha acarmısın..resımlerle kıtap halıne getirmek:)..başka fıkırlerınızıde yazarmısınız..sızden ıyı şeyler çıkar:)..
Yazarım tabi:)önceden her ay dönümümüzde süpriz yaptığımdan deneyimliyim bu konuda:)şimdi kuru kuruya hatırlıyorum artık:)
Mesala en son doğum gününde bensiz geçirdiği her yaş için hediye aldım.öyle pahalı şeyler değil tabi.mesala 1yaş için emzik,2 yaş için bebek önlüğü...7 yaş için kalem(okula başlamış diye)9yaş için sahte beşi bir yerde:)(sünnet olmuş)...18i için sarışın ve esmer barbie.hepsinede notlar yazdım.mesala 18e gelsin sarışınlar gitsin esmerler.20sine asker kolyesi (askere gitmiş)beni bulduğu yaşa ikimizin çerçeveli resmi:)
En son yıldönümüzmüzde teyzemi havaalanına götüreceğimi söyledim bir gün sonra kutlayacaktım.ayrı şehirlerdeyiz biz 2 saat filan var aramızda.her zaman gittiğimiz bir Restaurant'tan yer ayırtıp
süpriz yapacağımı söyledim.deniz kenarına bir masa koyduk.masaya beyaz örtü.kırmızı keçeden runner yaptım.ıkeadan mumluk almıştım onu koydum.sandalyelerede çiçekleri süslemek için olan tüllerden aldım kırmızı.onları bağladım.saat 12 yi geçince aradım çalışıyordu işi bitmek üzeriydi.arayıp"ben seni ne olursa olsun 1 saniye bile ihmal etmedim ki bugün edeyim"diyerek yerimi söyledim.
Ilk yılbaşında arkadaşlarla evi süslemiştik.artık süprizim var sana dediğimde "yinemi evi süsledin?"dediğinden onu yapmıyorum.:)
En son 14 Şubat'ı ayrı geçirdik.kalp bir kutu gönderdim kargoyla.yuvarlak albenilerden aldım.kırmızı keselere koydum 3erli dörderli.kutunun dibine onları koydum.saat aldım.ben küçük başucu saatlerinden aldım.kol saati kullanmıyor çünkü.saati 8i 10 geçe yaptım.8ekim başlama tarihimiz çünkü.çikolatalatın üzerine saati koydum.not yazdım kırmızı bir kağıda.seninle olduğum her saniye sevgililer günü bana.benim saatimde tarihimde 2 yıldır hep seni gösteriyor yazdım .
Bir kerede bir kutu içine.bere,atlet,boxer,çorap,tırnak makası koydum.yine bir not" tepeden tırnağa aşığım sana" yazdım.
Aklıma geldikçe yazarım yine...
günaydıınnn.... :) yaa çok güzel, çok şeker bi fikirmiş ama artık benim için çok geç evleneli 6 ay oldu geriye dönük yazamam ki..valla çok üzüldüm böyle bişe yapamayacak olmama çünkü fikre bayıldım bayıldımmm...
üzülme aynı fikri çocuğun için yapabilirsin, benim şimdi ikinci planım o, ilerdeki bebeğime itafen günlük tutacağım :)
Doğumdan sonrası için mi yoksa hamileliliğin ilk gününden itibaren mi tutacaksın günlüğü? eğer hamilelikle beraber tutmak gibi bi plansa ben ona da geç kaldım bu durumda, o zamanda bebişin doğduğu günden itiabren ben de yapayım çok da güzel bi anı olur hem bana hem kızıma hem eşime..
ikiside olur aslında, yapım çalışmalarından itibaren fln dermişim :)))))
şimdiden başla işte, ilk tekme, ilk ağlama, ilk süt verişin, yürümesi, ilk kelimesi, huysuzluğu.. aldığın eşyalar fln, bir sürü ilk var :))
hem cocuklarımızı biz yetiştireceğimiz için koca gibi kabalık yapmazlar, kıymet bilirler her cümlesi için :)
boşver canım o sana yapsın
ahhh be güzelim ufak tefek de olsa arada o yapıyo zaten... sıkıntı o ya ben odun misali bişe yapmadan oturuyo hissediyorum kendimi...
hemen açayım, şöyle ki :))) bir yıl boyunca hergün için tek bir cümle yazdım, o günle alakalı. mesela işte bugün bana ilk defa şunu dedin, şuraya gittik ilk defa yada işte şu huyuna sinir oluyorum der gibi. bunu 100-150 sayfalık bir ajanda olarak düşün. aralarada fotoğrafları koyduğunu düşün, hatta o gün çekinilen fotoğraflar varsa daha da güzel olur. bunu kitap haline getiren internette siteler var veya ben bursadayım burada da yapıyorlardı bu işi. ilk sene olduğu için, her yaptığınız ilk oluyor tabi, dikkat çekici tarafı bu zaten. yoksa ilk annesine gidiş, ilk buluşma, ilk evlilik lafının geçmesi fln bunlar bi daha olmayacak şeyler. ben enn ince yönümle bunu düşündüm ama benim öküzcüğüm anlamadı bende hiç göstermedim tabi. yaptırmadımda zaten, öyle usb içinde duruyor belge.[/QUOTE
cok teşekkür ederım açıklamalarınız ıcın...20 yıl gectı ..zamanında guzel jestler yapmışlığım var..şu satten sonra espırıyle karışık trajı komedı olayları yazıp aktarabılırm kanımca:)
Yazarım tabi:)önceden her ay dönümümüzde süpriz yaptığımdan deneyimliyim bu konuda:)şimdi kuru kuruya hatırlıyorum artık:)
Mesala en son doğum gününde bensiz geçirdiği her yaş için hediye aldım.öyle pahalı şeyler değil tabi.mesala 1yaş için emzik,2 yaş için bebek önlüğü...7 yaş için kalem(okula başlamış diye)9yaş için sahte beşi bir yerde:)(sünnet olmuş)...18i için sarışın ve esmer barbie.hepsinede notlar yazdım.mesala 18e gelsin sarışınlar gitsin esmerler.20sine asker kolyesi (askere gitmiş)beni bulduğu yaşa ikimizin çerçeveli resmi:)
En son yıldönümüzmüzde teyzemi havaalanına götüreceğimi söyledim bir gün sonra kutlayacaktım.ayrı şehirlerdeyiz biz 2 saat filan var aramızda.her zaman gittiğimiz bir Restaurant'tan yer ayırtıp
süpriz yapacağımı söyledim.deniz kenarına bir masa koyduk.masaya beyaz örtü.kırmızı keçeden runner yaptım.ıkeadan mumluk almıştım onu koydum.sandalyelerede çiçekleri süslemek için olan tüllerden aldım kırmızı.onları bağladım.saat 12 yi geçince aradım çalışıyordu işi bitmek üzeriydi.arayıp"ben seni ne olursa olsun 1 saniye bile ihmal etmedim ki bugün edeyim"diyerek yerimi söyledim.
Ilk yılbaşında arkadaşlarla evi süslemiştik.artık süprizim var sana dediğimde "yinemi evi süsledin?"dediğinden onu yapmıyorum.:)
En son 14 Şubat'ı ayrı geçirdik.kalp bir kutu gönderdim kargoyla.yuvarlak albenilerden aldım.kırmızı keselere koydum 3erli dörderli.kutunun dibine onları koydum.saat aldım.ben küçük başucu saatlerinden aldım.kol saati kullanmıyor çünkü.saati 8i 10 geçe yaptım.8ekim başlama tarihimiz çünkü.çikolatalatın üzerine saati koydum.not yazdım kırmızı bir kağıda.seninle olduğum her saniye sevgililer günü bana.benim saatimde tarihimde 2 yıldır hep seni gösteriyor yazdım .
Bir kerede bir kutu içine.bere,atlet,boxer,çorap,tırnak makası koydum.yine bir not" tepeden tırnağa aşığım sana" yazdım.
aranan kan bulunmuştuuurrrr....öncelikle günaydın sana ve tüm kk hanımlarına... ve çoooooook teşekkür ederimmm tam da kafamda olan şey bu tarz bişeydi harika bir fikir oldu bu bana çok çok teşekkür ederimm... aklına geldikçe yazar mısın rica etsem böylece hem bana hem de diğer evli, nişanlı, sevgilisi olan bayanlara fikir olur.. ne dersin sana zahmet olur mu acaba?? hatta senin gibi yaratıcı arkadaşlardan da bekliyoruz benim gibi bu konuda yaratıcı olamayan arkadaşlara yardım olurr...
ne güzel fikirler bunlar canım haftaya benimde nişanlımın dogum günüsü var ben evde bişi yapamam.ancak iş cıkısı aksam görüsürüz.ben ne yapabilirim dısarda ?????basbasa oluruz yada evemi cagırsam pasta alıphani annem babamda var ama napsamki?bide hediye olarak esortman takımı almak istiyom içi kalın.giysin sıcak sıcak:)))
Dışarıya yemek yiyebilirsiniz.bu arada gideceğiniz yeri siz ayarlayın.önceden gidip pastayı götürün.yemekten sonra masaya gelsin.ya da nişanlınıza unutmuş gibi yapın veya bir işim çıktı diye bahane uydurun üzülün filan: )ailesiyle ayarlayın süprizi.iş çıkışı onlara gidin.nişanlınız eve geldiğinde ummadığı bir anda ışıklar söndürülüp pastayla siz girin odaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?