- 31 Ekim 2013
- 21.598
- 72.669
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
Günaydın sevgili kk hanımları.. Bu kullanıcı adı ve üyelikle ilk konum ancak daha önce JASMINE-84 kullanıcı adıyla üyeydim çeşitli sebeplerden dolayı yeni üyelik almak zorunda kaldım.. Yani aslında eski üyelerdenim ben de.. :)
Konuma gelirsem ben yeni evli sayılırım ve eşim ufak tefek de olsa beni mutlu eden sürprizler yaptı, asla bunların karşılığı olarak düşünülmesin gerçekten içimden geldiği için güzel bişeler yapmak istiyorum ama ne yazık ki bu konularda çok yeteneksizim...
Mesela yemek yapmayı çok iyi bilmem ama atıyorum bi makarna yapayım ama öyle bi sunum hazırlayayım ki onun için özel bişeler yapmış olayım... Sizden bu yönde önerilerinizi rica ediyorum şöyle güzel, romantik bi sofra için neler yapabilirim bana yardım eder misiniz???
Konuma gelirsem ben yeni evli sayılırım ve eşim ufak tefek de olsa beni mutlu eden sürprizler yaptı, asla bunların karşılığı olarak düşünülmesin gerçekten içimden geldiği için güzel bişeler yapmak istiyorum ama ne yazık ki bu konularda çok yeteneksizim...