Kocama haksızlık mı ediyorum?

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
14
156
Diğer
Eşimde ben de öğretmeniz.Tatilde sürekli internete takılıyor.Bir eğitim sitesi var.orda kendi sınıfını okutanlarla yazışıyor.nasıl kk de şubat anneleri falan yazışıyorsa öyle.ama bu öğretmen sitesinde hem erkekler hem kadınlar var.birbirlerine selam söylüyorlar güya çay yolluyorlar, doğumgünlerini kutluyorlar şehitlerimizi anıyorlar falan ama börek yaptım gönderiyorum falan gibi kurlarda var.özel bişey değil herkes ortaya yazıyor.Benim eşiminde özellikle yazıştığı biri yok.Kendisiyle tartıştım ama bunu kabul edemeyeceğini söyledi.Benim memleketimde yaşıyor ve asosyalliğin ,köye gelip gitmenin ve internet düşkünlüğünün nedeniyle kimseyi tanımıyor , evden çıkmıyor , sıkıldığını söylüyor.hayatına çok müdahale ettiğimi söylüyor.saçmalama onlar benim zümrelerim diyor.ben de bu bir aldatma mıdır ? diye düşünüyorum.aramızda ara ara sorun oluyor .sizce sorun yapmalı mıyım?mesajlarını okumalı mıyım?çok teşekkürler...

Son düzenleme:
Esinin kötü bi niyetle girmedigini yazmissin yani birebir bi kadin yada ortalikta kur yaptigi birileri yok sanirim bana göre bu bir aldatma sayilmaz ama sizin tepki vermeniz icinde aldatma olmasi gerekmez eger bu sizin aile hayatinizi etkileyip rahatsiz ediyo ki dediginize göre esinizide asosyallestiriyo bence tepki vermekte haklisiniz.Esinizi karsiniza alip ciddi bir sekilde konusup sikintilarinizi dile getirin ortak biseyler yapmayi teklif edin

bu aldatma değil tabiki sonuçta saklı gizli birşey yapmıyor. Ama nolursa olsun bende eşimin boyle sitelerde kendi meslektaşlarıyla dahi olsa yazışmasını hoş karşılamam. Size aynısını yapın kadınlı-erkekli gruplarda sohbet edin bakalım hoşuna gidecek mi? Tabi ki hayır. Bence tepkinizde haklısınız

Bana kalırsa ne eşinizin ne de kendi canınızı sıkın,
sonuçta vakit geçirdiği ortam sizin gibi eğitimcilerin olduğu bir platform,
eğer farklı bir amaç olsaydı böyle bir siteyi tercih etmezdi diye düşünüyorum,en azından benim fikrim bu,
eşinize karşı bir itham kullanmamanızı öneririm ki emin değilsiniz zaten böyle bir şey var mı diye
çünkü eğer düşünceleriniz aksine sadece vakit geçiriyor ise sonuçta öyle bir itham da bulunduğunuz için sizin de vicdanınız rahat olmaz.
bir de kaç yıllık evlisiniz acaba ?

6 yıllık evliyiz.aldatma değil biliyorum.yazdıkları dakarnım acıktı başınız sağolsun matematikte şu işlemi nasıl veriyorsunşu video süper bakın gibi şeyler.bana iyice açıkladı.ben de girip okuyorum gene de sizin dediğiniz gibi rahatsız oluyorum işte çözüm?sizce ne yapmalıyım?

tatlım bende eşimde öğretmenim ben hep internetteyim çünkü 1 yıldır çocuğumuz olmuyor infertiti sayfalarındayım eşimede anlatıyorum önceden eşinizin girdiği sayfaları okurdum bu aldatma değil sende dahil ol bazen rahat bırak mesela eşim uyudu ben sayfalara bakıyorum uykum kaçtı bu çok normal eşinde onlarla arkadaşlık kurmuş sohbet et boğma kızma

Evet eşinize haksızlık ediyorsunuz, bunun neresi aldatma, reelde de okulundaki meslektaşları ile de bu tarz paylaşımları olabilirdi karşı cins diye hiç konuşmaması mı gerekiyor, hemen kötü düşünmeyin, zamanının çoğunu nette geçirip sizi ihmal ediyorsa başka mevzu ama bunun adı aldatma olamaz.

Bence kuruntu yapmayın, eşinize güvenin ve onu sıkmayın. Bunaltınca her şey daha iyi olmaz, daha kötü olur. Ve bence böyle şeyleri kafaya takmamak gerekir, bu kadar detaylı düşününce her adımımız kısıtlanır. Birazcık güven ve tevekkül... Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

aldatmak değildir,ama yarın öbürgün daha yakından tanımak isteyebileceği birinin karşına çıkmayacağı ne malum? küçük de olsa bi flört yaşanmayacağı ne malum. kıskançlıktan değil insan sinir olur, size hak veriyorum ben.

eğer deseydinizki eşim böyle bir platformda sürekli vakit geçiriyor.bana vakit ayırmıyor.tüm zamanını orda geçiriyor.iyice asosyal olduk.onu internetten nasıl vazgeçirebilirim deseydiniz sonuna kadar haklıydınız.ama sizin derdiniz orda konuştugu kimseler.herkesin bir garip derdi var.ilginç ...

Benim de işimle ilgili internet siteleri var, üyeyim ve paylaşımlar yapıyorum. Tabiki bu sitelerde kadınlar da var erkekler de. Bunun neresi acayip anlamadım. Aldatma mı olur demişsiniz ki bu soru tam tamına anormal.
Biraz rahat bırakın eşlerinizi. Açıkcası eşim bu konuda kısıtlama getirse kıyamet koparırım ben. Evliyiz diye birbirimizin kölesi değiliz ya. Her attığımız adımı karşımızdakine uydurmak zorunda da değiliz.
Bence sizde bu fikirlerinizden vazgeçin. Yoksa olan sadece evliliğinize olur.

ben eşinizin yaptığını yanlış buluyorum ! Neden çünkü öğretmen ve branş dışındada hayat var kendini çok dar alana kapatmış her kesim insanla konuşmalı sosyal olmak budur,insan piskolojisini ancak bu şekilde keşfeder ve bu açıdan nasıl ve nedenlere insan olarak çözümler

ben eşinizin yaptığını yanlış buluyorum ! Neden çünkü öğretmen ve branş dışındada hayat var kendini çok dar alana kapatmış her kesim insanla konuşmalı sosyal olmak budur,insan piskolojisini ancak bu şekilde keşfeder ve bu açıdan nasıl ve nedenlere insan olarak çözümlerve nedenlere insan olarak çözümler

Bizim evdede ben sitelre giriyorum.Esim bakmaz öyle seylere.e ben yapiyor muyum haYIR:bbence fazla kuruntu yapmadan dikkatlerini baska yönlere cekmeye calis.Disasri cikmak icin firsatlar yaratmaya calisin.bunlar hep sikintidan kaynaklaniyor.zamanlada insan yüzyüze iliski kuramaz hale geliyor.Tehlike burada bence.Ama anladigim kaderiyle bence yanlis seyler yapmiyor.Güvenin ve hissettirin.

Eşinin bence yanlış bişey yaptığı yok.Sonuçta herkes birileriyle birşeyler paylaşmak ister.Sende üstüne gidip huzursuz etme bence ama ne yazıştığına falan sürekli bak.Kontrol altında tutmuş olursun hem.

yanıtlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim.evet bence de normal bir durum.işte kadınız kuruntu yapıp kıskanıyoruz.şimdi kafamdaki tek nokta orda yazdıklarını takip etmeli miyim?eğer edersem ona çaktırmamalı mıyım?

Son düzenleme:
Bunu yapan siz olsaydınız, kadınlar kolay kolay sonucu kötü olacak şeyler yapmaz der geçerdim.

Ancak babam dahil hiçbir erkeğe yüzde yüz güvenmediğimden boşverin diyemeyeceğim. Ama bu elbette onu sık boğaz edin değil. Ortamınızı genişletin dışarı çıkan arkadaşlarınızla buluşun. Ama bunların yanında muhakkak yazdıklarını takip edin. Ama sadece gizli gizli bakmayı kastedmiyrum. Hani açık açık da yapın bunu. İlginizi eksik etmeyin.

Hic Canini Sikma Hayatim , Sende Soylemissin , asosyel , evden cikmiyor vs vs. evde oluncada kendine Oyalanmak Adina Internette zaman geciriyor...
aldatma falan gibi seyler kesinlikle aklina getirme. bu yazdiklarindan oyle bir kaniya kapilmadim ben. esinle ortak bir seyler yapmayi deneseniz , onun ilgisini baska bir yone kaydirabilirsin..

eğitimhane den mi bahsediyorsun, valla ben ordan çok akıl alıyorum çocuğum için
çok abartmışsın gayet düzeyli paylaşımlar var orda
keşke bunun için eşinin kalbini kırmasaydın, köydeyseniz, eşin için bulunmaz nimet olmuştur meslektaşlarının olduğu bi forum

takip edilcek bişey olduğunu sanmıyorum biraz kafanda kuruyosun galiba

Son düzenleme:

bencede harika bir sitehepinize iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…