Kaybetmek istemiyorsunuz kocanizi seviyor sayiyormusunuz? Eger bunun cevabi evetse karsi cinse bisey hissetmeniz ask bazinda hoslanti bazinda epbet normal degil bu yuzden tedavinizde bunlarida anlatmaniz gerekli baska bi teshis konulabilir. Elbet gunluk hayatimizda hos buldugumuz yakisikli dedigimiz insanlar oluyor mesela kivanc tatlitugu gorunce ne hos adam ne karizmatik vay be diyorum yada yakinimda hos bi bey gorsem ne kadar hos naif masallah der yoluma bakarim ama siz bu durumu hoslantiyla karistirmayin heyecan yaratmaniz beyninize o komutu sartlandirmis olmaniz acaba diye dusunerek kendinizi daha cok olayim icind hapsedersiniz cikmaza girersiniz. Bu durumu esinize anlatmayin rahatsizliginizdan dolayi sizi anlayamayabilir biraz bu durumlarda kendinizi telkin etmeye beyninizi dinlememeye ve olagan siradan insan gibi gormenizi saglamaniz icin zihin kontrolunuzu elinize almanjz gedekli. Bunu yapmaniz icinde tedavi sart gerek ilaclarla gerek davranissal isleyisinize katkida bulunacak verilen doktor odevleriyle bu durumu atlatabileceginizi dusunuyorum.
Daha ne kadar net anlatabilirim bilmiyorum

Sadece panik yapmayin kafanizi buna yormayin