- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 34
- Konu Sahibi tazegelin22
mrb ben 6 aylık evlıyım esımle evlendıgımızden berı hep srunlarımız oldu cogu kez annesı yuzunden aynı evde yasıyoruz buyuk bı sorun yasadık bende o zmndan berı korunmaya basladım esımden gizli cunku bır daha annesının terbıyesızlıgıne goz yumarsa ayrılcaktım sonra bı kere annesı yanında asagılayıcı bı tavır sergıledı pişman oldu ama ben dınlemedım bosanma dılekcesı verdım bıtırmeye karar verdım bana sozler verdı sartlarımı kabul ettı vazgectım kaynımında barısmamızdakı rolu buyuk annesını aldı bayadır yok sureklıde gelıp alcagını benım uzerıne kalmıcagını gerekırse ayrı eve cıkarsınız dedı neyse bu arada esımde sozlerını tutuyo bana cok ıyı davranıyo fakat bu seferde cocuk olmuyo dıye içmeeye vurdu içince bana zararı yok sıddet kufur vs yok fakat uzuluyo gelıyo aglamaklaı sekılde nedenolmuyo cocugumuz fln dıyo bende uzuldum onun o halıne korundugumu ıtıraf ettım aslında cok kızar sandım fakat fazla kızmadı tm dedı ( heralde o kendınce kısır sandı kendısını kı ben doktorra genel muayene yaptırmıstım hıc bı sorunum olmadıgnı bılyıo ) sonra bugun konustuk ben ona dedımkı eger ıckı ıcmezsen bana hep boyle ıyı davranırsan bı kactane daha sart koydum yemın ettırıdm korunmayı bırakcam dıye ezanda okunuyodu o vakıt kabul etttı ve banada yemın ettırdı hap kullanmıcagıma daır bende kabul ettım fakatkorkuyorum ya sozunu tutmazsa ıyı bu aralar ama ya cocuk olunca yada hamıle kalınca yıne kotu davranırsa annesı yuuznden yada siniri yuzunden offf offf napmalıyım yardımcı olurmsunuz kırmadan lutfen