• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama iyi bir ders vermek istiyorum!

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Sevgili kk üyeleri;
oldukça saygısız, küsen ve özür nedir bilmeyen bir kocam var.. bazen ağzından ne cıktıgını bilmıyor..Bu akşam yumurtalar tezgahın üstündeydı ama kahve makinesnn arkasındaydı. ben de orada yumurtalar dedim nerede dedi ben burdan göruyorum sen oradan nasıl göremıyosun dedim illa elinin altında olacak azcık başını havaya kaldırmaz..herneyse.sonra bana özürlü dedi orda nasıl görim..ve bunu daha önce de tekrarlamıştı. surat yapıyorum o saatten beridir. yumuşatmaya çalışyor ama yumuşamıyorum. sizce ben ne yapim konuşun demeyin anlamıyor inadınıa daha cok yapıyor. ben de onun yaptıgı gibi yapıcam küsücem ve yanına yatmıcam. bakalım nasıl oluyormuş..
sizce ne yapim ya yeminlen bezdim artık.

Sevgili kk üyeleri;
oldukça saygısız, küsen ve özür nedir bilmeyen bir kocam var.. bazen ağzından ne cıktıgını bilmıyor..Bu akşam yumurtalar tezgahın üstündeydı ama kahve makinesnn arkasındaydı. ben de orada yumurtalar dedim nerede dedi ben burdan göruyorum sen oradan nasıl göremıyosun dedim illa elinin altında olacak azcık başını havaya kaldırmaz..herneyse.sonra bana özürlü dedi orda nasıl görim..ve bunu daha önce de tekrarlamıştı. surat yapıyorum o saatten beridir. yumuşatmaya çalışyor ama yumuşamıyorum. sizce ben ne yapim konuşun demeyin anlamıyor inadınıa daha cok yapıyor. ben de onun yaptıgı gibi yapıcam küsücem ve yanına yatmıcam. bakalım nasıl oluyormuş..

Empati yapar biraz en azından. Ayrı yatma fikrine pek sıcak bakmadım ama arkanızı dönüp yanında uyuyabilirsiniz. Saygı büyük nimet evlilikte. Yüz göz olmamak gerekiyor. O özür dilemeden yumuşamayın nasılsa yine affediyor yumuşuyor der devam eder davranışlarında. Allah yardımcınız olsun :(

neden ayrı yatacaksınız ki
ayrı yatmak olmaz

Canim ayip etmis kocan ama sen daha iyi tanirsin onu yola nasil getireceğini bilirsin. Ben olsam bende konusmazdim..ama yatak ayırma derim..nacizane..yine yao tavrini tribini.. yapki bilsin ne kadr kirildigini.. bi de egrr sende onunla boyle aptal salak vs seyleri kullaniyorsan yuz bulmuş olabilir senden

Yatak ayırmayın. Ama o konuşunca sizde dinlemiyormuş gibi yapıp cevap vermeyin. Azcık anlasın

Sizde hakaret edin empati kursun.bi yumurtayı göremedin nekadar sa......sin.ben olmasam kendini toplayamazin beceriksizsin gibi.uste çıkın hakediyor esiniz valla saygısız çünkü

Sevgili kk üyeleri;

yukarıdaki kırmızılı kısmı diyene kadar makinenin arkasında deseydiniz..
şahsen ben eşime o tarz (körmüsün der gibi) bi ifade kullansam bozulur..
şurda hayatım deseniz diliniz mi büzüşecek..abartmışsınız..
özürlü demesi tabiki yanlış, ama yanlışı siz başlatmışsınız..

Yatak ayırarak mı ders vereceksin?

Ne olursa olsun yatağa küs girmeyin yahu! Hem köpek mi bu ders verip eğiteceksin, açık açık bu şekilde konuşman beni rencide ediyor, seni çok seviyorum ama bu davranışların beni üzüyor, yarın öbür gün birbirimize olan saygımızı kaybetmekten korkuyorum, birbirimiz karşı daha dikkatli olmalıyız tarzı suçlayıcı olmadan konuşsan ya.

Konusmaktan anlamiyorsa ..

Sende onu , onun silahiyla vurmalisin ..

Mesela ne yapabilirm..

konuşmaktan anlamıyorsa konuşma bencede.ne hakkı var sana hakaret etmeye. umursama ve konuşma ama rahat görün suratın asık olmasın.

rahatım suratım asık derken biraz soğuk duruyorum..
Hep diyorum ve diyeceğim yatak ayırmayın.

geçen o en ufak birşeyde ayırmıştı.. belki benm de kırıldıgımı anlar diye. ben de sevmezdim ama o hep yaptıgı için ne yazıkki o kdr alıştımki.. başka türlü nasıl bıraktırıcam bu dilinin sivriliğini.

Empati yapar biraz en azından. Ayrı yatma fikrine pek sıcak bakmadım ama arkanızı dönüp yanında uyuyabilirsiniz. Saygı büyük nimet evlilikte. Yüz göz olmamak gerekiyor. O özür dilemeden yumuşamayın nasılsa yine affediyor yumuşuyor der devam eder davranışlarında. Allah yardımcınız olsun :KK43:

arkamı dönup yatsam da sarılcak biliyorum ben de eriycem hemen işte bunu yapmak istemıyorum..bir de ne yazııki özürdielemk gibi bir erdemliği yok...
neden ayrı yatacaksınız ki
ayrı yatmak olmaz

başka nasıl yapıcamki yani ne yapsam :(

tepkini koymalısın sen ne kadar kızdığını anlatmadıkça tekrarlar ..
anlamıyrki bazen kızdırmak için yapıyor sırf..bundan zevk alıyor mesela. sonra bişi olmamş gibi sırnaşıyor.haliyle ben de affedıyorum hemen.
Canim ayip etmis kocan ama sen daha iyi tanirsin onu yola nasil getireceğini bilirsin. Ben olsam bende konusmazdim..ama yatak ayırma derim..nacizane..yine yao tavrini tribini.. yapki bilsin ne kadr kirildigini.. bi de egrr sende onunla boyle aptal salak vs seyleri kullaniyorsan yuz bulmuş olabilir senden
ben kullanmıyorum hep o kullanıyor bazen senn sevıyene inmıcem diyrm bazen alınıyorum bazen takmıyorum..ama saygı beklıyorum.. yatak ayrmak çözüm değil biliyorum ama nasıl tepki vericem bilmıyorum..
Yatak ayırmayın. Ama o konuşunca sizde dinlemiyormuş gibi yapıp cevap vermeyin. Azcık anlasın

bunu da denim:(

Yatağınızı ayırmayı hiç düşünmeyin. Başka şeyler yapmalı :KK51: birazdan bir cinfikir size çıtlatır inşallah

yukarıdaki kırmızılı kısmı diyene kadar makinenin arkasında deseydiniz..
şahsen ben eşime o tarz (körmüsün der gibi) bi ifade kullansam bozulur..
şurda hayatım deseniz diliniz mi büzüşecek..abartmışsınız..
özürlü demesi tabiki yanlış, ama yanlışı siz başlatmışsınız..

hayır hep o bana bu tarz davranıyor ters bir de ben davranim dedimmm..ben başlatmadım gerçekten de eline beklıyor herşeyi kafasını az çevirse olucak ben onun her isteğini önüne koymaya çalışyrm..haliyle ben de çalışıyorum . geldm temzilk yaptım yemek hazırladım. güleryüzümle onu karşıladım ama o illa eleştiricek birşey buluyr ..anlayışla karşılarsınızki insan biraz takdir beklıyor.

Yatak ayırarak mı ders vereceksin?

Ne olursa olsun yatağa küs girmeyin yahu! Hem köpek mi bu ders verip eğiteceksin, açık açık bu şekilde konuşman beni rencide ediyor, seni çok seviyorum ama bu davranışların beni üzüyor, yarın öbür gün birbirimize olan saygımızı kaybetmekten korkuyorum, birbirimiz karşı daha dikkatli olmalıyız tarzı suçlayıcı olmadan konuşsan ya.

o kdr cok konuştumki..ama inanın fayda etmıyor..inadına daha cok yapıyor.

Sevgili kk üyeleri;
"Ben buradan görüyorum sen oradan nasıl göremiyorsun" 7 kelime "kahve makinesinin arkasında hayatım" 4 kelime. Sence hangisini yapmalı

hayır hep o bana bu tarz davranıyor ters bir de ben davranim dedimmm..ben başlatmadım gerçekten de eline beklıyor herşeyi kafasını az çevirse olucak ben onun her isteğini önüne koymaya çalışyrm..haliyle ben de çalışıyorum . geldm temzilk yaptım yemek hazırladım. güleryüzümle onu karşıladım ama o illa eleştiricek birşey buluyr ..anlayışla karşılarsınızki insan biraz takdir beklıyor.

o kdr cok konuştumki..ama inanın fayda etmıyor..inadına daha cok yapıyor.
Doğru bir biçimde konuştuğuna emin misin peki? İlk mesajına bakılırsa tavrın sert ve siz bu sebeple çatışıyorsunuz gibi görünüyor.Ya da sen elinden geleni yapıyorsun ama elimizde ki koca biraz odun... Öyle 3 satırda bir çözümleme yapamıyoruz takdir edersin ki. Yine de yatakları ayırmayın.

Back
X