• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama iyi bir ders vermek istiyorum!

Sevgili kk üyeleri;
oldukça saygısız, küsen ve özür nedir bilmeyen bir kocam var.. bazen ağzından ne cıktıgını bilmıyor..Bu akşam yumurtalar tezgahın üstündeydı ama kahve makinesnn arkasındaydı. ben de orada yumurtalar dedim nerede dedi ben burdan göruyorum sen oradan nasıl göremıyosun dedim illa elinin altında olacak azcık başını havaya kaldırmaz..herneyse.sonra bana özürlü dedi orda nasıl görim..ve bunu daha önce de tekrarlamıştı. surat yapıyorum o saatten beridir. yumuşatmaya çalışyor ama yumuşamıyorum. sizce ben ne yapim konuşun demeyin anlamıyor inadınıa daha cok yapıyor. ben de onun yaptıgı gibi yapıcam küsücem ve yanına yatmıcam. bakalım nasıl oluyormuş..
sizce ne yapim ya yeminlen bezdim artık.

sen surat yaptıkça bak bu kadın beni önemsiyor gibisinden düşünebilir.bence o haraketlerinden utanmasını sağla.umrunda değilmiş gibi davran yada onun hakaretine karşılık tek kaşın yukarıda bir bakış at.hani ben miyim o yoksa senmisin der gibi... bende işe yarıyor bazen :)

tamam hatalı olabilirm ama öyle mi demesi gerek..?
Ama işte canım sorun burda başlıyor zaten. Sen hatanı hafife alıp öyle mi demesi gerek diyorsun. Onada birisi karına bu denmez çok ayıp deyince. Tamam yanlıs bisey dedim ama oda öyle yaptığı için dedim diye kendini haklı görecek. Sonuc ortada iki haklı ve iki haksız. Benim tavsiyem su. Bi kere insan eğitmek burada kimsenin haddine değil. Ancak siz kendinize yapışması istendiği sekilde Karşınızdakine davranmalısınız ki zamanla size karşı bu tutum oluşsun. Misal herseyi sizden istemesini sevmiyorsanız,sizden su istediği zaman "hayatım .... Işinş halletmem lazım sen alıver suyunu" deyin. Bunun gibi hem güzel kelimeler söyleyip hem işini kendine yaptırırsanız hem siz bu kadar gerilmezsiniz hemde eşiniz belki Alışkanlık kazanır

hayır hep o bana bu tarz davranıyor ters bir de ben davranim dedimmm..ben başlatmadım gerçekten de eline beklıyor herşeyi kafasını az çevirse olucak ben onun her isteğini önüne koymaya çalışyrm..haliyle ben de çalışıyorum . geldm temzilk yaptım yemek hazırladım. güleryüzümle onu karşıladım ama o illa eleştiricek birşey buluyr ..anlayışla karşılarsınızki insan biraz takdir beklıyor.

hmm durum farklı ozaman..
benim oduna benziyo demekki seninki de..
biraz daha trip at sonra bu fırsattan istifade güzellikle anlat ona buraya yazdıklarını..
inşallah fayda eder..

Yatak ayırmayın ama konuşmayın sanki o yokmuş gibi duymayın görmeyin onu sorarsa ee özürlüyüm yaa ondan deyin. Anlar o zaman.

yatak bir kez ayrıldı mı huy haline geliyor bu her küsmede her bağırmada yatak ayrılır hale geliyor.Lütfen yatak ayırmayın sonra geri dönüşü daha zor oluyor.Tepkinizi arkanızı dönüp yatarak belli edin

Bu konuda devamlı söylenen yatak ayırmayın..Çok merak ettım yatak ayırmayanlar terk edılmıyo veya aldatılmıyor mu ya da hıcbırı bosanmıyor mu:):)

Yatak ayırınca düzelecek mi? Bence hiç cevap bile vermeyin , hatta o şekilde tavır takindiginda o yokmuş gibi davranın. Belki hatasını farkeder.

Sevgili kk üyeleri;
oldukça saygısız, küsen ve özür nedir bilmeyen bir kocam var.. bazen ağzından ne cıktıgını bilmıyor..Bu akşam yumurtalar tezgahın üstündeydı ama kahve makinesnn arkasındaydı. ben de orada yumurtalar dedim nerede dedi ben burdan göruyorum sen oradan nasıl göremıyosun dedim illa elinin altında olacak azcık başını havaya kaldırmaz..herneyse.sonra bana özürlü dedi orda nasıl görim..ve bunu daha önce de tekrarlamıştı. surat yapıyorum o saatten beridir. yumuşatmaya çalışyor ama yumuşamıyorum. sizce ben ne yapim konuşun demeyin anlamıyor inadınıa daha cok yapıyor. ben de onun yaptıgı gibi yapıcam küsücem ve yanına yatmıcam. bakalım nasıl oluyormuş..
DOĞRU YOLDASIN TAM GAZ İLERİ :KK55::KK55: SENİN YAPTIĞINI ZAMANINDA BEN DE YAPTIM :KK70:KISASA KISAS :KK53::KK53:

Sevgili kk üyeleri;
Kısasa kısas
bir erkeği yola getirmenin en etkili yolu ..
Yaşatarak empati kurmasını sağlamak .

ÖZÜRLÜ mü??
Bu kelimeyi bir insanı aşağılamak için kullanan bir adam.. ne yazık.
Bir gün o aşağıladığı özürlülerin (!) durumuna düşmez inşallah.

yatak ayırmayın tabiki.
üzüldüğünüzü söyleyip surat yapın işte.
ama sizin de tarzınız bu cevaba teşvik etmiş.

Back
X