Kocama karsi birsey hissetmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Merhaba kizlar 1,5 yillik evliyim cok büyük bi askla evlendik ama buaralar esime karsi birseyler hissetmedigimi fark ediyorum ona kötü davranmiyorum ama sogukum ve önceden görmedigim birsürü hareketi/konusmasi beni sinir etmeye basladi.
Kocam iyi bir insan ve hala onsuz yapamicagimida söylüyorum ama sanki arkadas gibi görüyorum. Esimde birseylerin farkinda ve sürekli onu sevip sevmedigimi soruyor. Nolur bi fikir verin bu normalmi yani evlilik dedigimiz sey bumudur:(

İçten içe bi'şeylere kırılıp paspas altı yapmış olabilirsin.
Önce bunu sorgula bakalım.

Merhaba kizlar 1,5 yillik evliyim cok büyük bi askla evlendik ama buaralar esime karsi birseyler hissetmedigimi fark ediyorum ona kötü davranmiyorum ama sogukum ve önceden görmedigim birsürü hareketi/konusmasi beni sinir etmeye basladi.
Kocam iyi bir insan ve hala onsuz yapamicagimida söylüyorum ama sanki arkadas gibi görüyorum. Esimde birseylerin farkinda ve sürekli onu sevip sevmedigimi soruyor. Nolur bi fikir verin bu normalmi yani evlilik dedigimiz sey bumudur:KK43:

arkadaş gibi derken, cinsel bi sorununuz mu var, yani ilk aylar olsa daha birbirinizi yeni yeni tanıyorsunuz bazı hareketlerinin hoşuna gitmemesi normal dicem de, 1,5 sene olmuş artık her huyunu öğrenmişsindir.. İlişnizde pek sorun yoksa kadınlar bazen heyecan yaratacak bişeyler arıyor sanırım

Bende öyle oluyorum arada özellikle küs konusmazken belkı sızınde ıcten ıce kırıldıgınız ama unutmus gıbı yapıpta unutamadıgınız şeyler vardır.

Evliliğinizde heyecan kalmamış sanırım heyecan yaratacak şeyler yaratın birlikte vakit geçirin tatile çıkın sinemaya gidin ne bilim yemek yiyin dans edin

arkadaş gibi derken, cinsel bi sorununuz mu var, yani ilk aylar olsa daha birbirinizi yeni yeni tanıyorsunuz bazı hareketlerinin hoşuna gitmemesi normal dicem de, 1,5 sene olmuş artık her huyunu öğrenmişsindir.. İlişnizde pek sorun yoksa kadınlar bazen heyecan yaratacak bişeyler arıyor sanırım

Cinsel hayatimiz evlendigimizden beri ayni bir azalma olmadi. Ben anlamadim ya isten eve gelmesini dört gözle beklerdim simdi ise calissada evde olmasa diyorum. Bekarligimi ailemin yanindaki yasantimi özlüyorum acikcasi.

Kocam iyi bir insan ve hala onsuz yapamicagimida söylüyorum ama sanki arkadas gibi görüyorum. Esimde birseylerin farkinda ve sürekli onu sevip sevmedigimi soruyor. Nolur bi fikir verin bu normalmi yani evlilik dedigimiz sey bumudur:KK43:
Birden bire böyle hissetmenizin altinda yatan başka sebepler vardır büyük ihtimalle.durup duruken insan kocasını arkadaş gibi görmez.
Biraz fantezi biraz romantizm belki birşeyler yoluna sokar.denediniz mi?

acaba sevgi değil takıntı mıydı, çok büyük zorluklara hedefe ulaşmak için katlandın belkide bilinçsiz olarak, hedefe ulaşıncada amacın kalmadı

Umarim öyle degildir

Bende öyle oluyorum arada özellikle küs konusmazken belkı sızınde ıcten ıce kırıldıgınız ama unutmus gıbı yapıpta unutamadıgınız şeyler vardır.

Sevgili döneminde beni cok üzdügü zamanlar oldu evet

Cinsel hayatimiz evlendigimizden beri ayni bir azalma olmadi. Ben anlamadim ya isten eve gelmesini dört gözle beklerdim simdi ise calissada evde olmasa diyorum. Bekarligimi ailemin yanindaki yasantimi özlüyorum acikcasi.

belli ki eşini seviyorsun, cinsel bi sorununuzda yok, belki de derdin eşinle değil kendinledir, adama haksızlık etme derim, beraber daha çok sosyalleşin, ayrı olarakta zaman geçirin birbirinizden ayrı hobileriniz vakitleriniz olsun derim

Back
X