• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama nasil gösteririm gercekleri

O zaman esin sorsun annesine ne zaman alınacak diye ? Sen atıyorum deki kocana doguma 1 ay kalana kadar en geç alsın yoksa gidip biz alıyoruz de o sıkıştırsin annesini sen yüz göz olma hem böylece annesindeki isteksizligide görür anlar hakli olduğunu

dediki tartiştiğimizda annemi arayıp anne dışarı cıkalım bişi alcam dedinde almadımı dedi
bende dedimki bir bebek var ortada bu kadın bilmiyormu neyi eksik almak isteyen adam arar kızım hadı cıkıp alalım der dedim benim ailem nasıl siz beğendiğiniz odayı seçin dedi biz alcaz dedi
kadının ağzından tek bir şey cıkmıyorkı ben varken benim içimden gelmiyor onun alacağını kullanmak çunki gönülsüz

cnm doğum tarihlerimiz de aynıymış yaşadıklarımızda :)
benim k.babam k.validemi aratır çocukta çocuk diye ısrar ederdi.. her şeylerine yardım ederiz falan.. bizde zamanı değil diye bir süre ertelemiştik. neyse gel zaman git zaman hamile kaldım, hatta ikiz..
ilk sıralar annemle konuşurken annem demişki bebeklere bişey alacaksanız haberleşip alalımda fazla masraf olmasın. k. validem de aman neyi var gider bir mağazaya alıveririm :) cinsiyetleri belli olsunda demiş :)neyse uzatmıyayım cinsiyetleri belli oldu, şuan 30. haftadayım, annem kıyafetler, battaniyeler, uyku setleri, çocuk odası halısı vs vs akla ne gelecekse aldı. hala k. validemgil eşimi görünce aa biz alacaktık bunu, aa şunu biz yapardık vs. sonuç hiç bir şey almadılar.. yani sadece ağızlarında.. ama bnm eşim farkında allahtan... gülüp geçiyor önemsemiyor çünkü o kadar belli ki numara yaptıkları..
ha bir olay daha; bebek arabasını doğumdan sonra ailem alıcak onu söyledim ne dese beğenirsin BİM de 150 falan gibi bişeydi :) hey allahım ölür müsün öldürür müsün.. boşver takılma sende sinek vızıltısı say..
9 gün sonra 5 nufüs gelecekler bakalım ikizlerime aldığı bir takım vardı belki onu getirir hediye :P o da olmasa napardım ki ben :)

bizimki ilk hamile olduğumu öğrendiğinde sevinmedi aramadı bi hayırlı olsun demedi umursamadı
ben ilk başta 3 aylık olana kadar kimseye söylemeyelim demiştim
eşimde anne niye böyle yapıyorsun deyince
ben mutluluğumu kimseyle paylaşamıyorum kimseye soyleme dedi demiş
hadi o zaman öyleydi artık herkes biliyor yaşa sevincini ama işte ben çok iyi niyet bekliyorum
benim iki torunum var zaten diyenden ne bekliyım daha
hoş iki torununu aynı mahallede 15 gunde sadece 15 dk görebiliyor
onlara öyle yapmak lazım

öyleler canım ben o yüzden kendi anneme beşigi falan alacam dediğinde aldırtmadım onlar bir sey yapmıo sende yapmayacaksın dedim biz hallederiz dedim. öyle olduğu halde annem pusetini ve nerdeyse bütün kıyafetlerini aldı.. takmamak mümkün değil ama takma canım. istersen sende annene söle almasın artık bir sürü şey almış zaten.

annem ben onunla bir değilim benim torunum oluyor ben onlara size değil torunuma yapıyorum dedi işte herks böyle düşünemiyor

Görmek istemeyene ışık neylesin :78: Farkında olabilir ama toz konduramaz anne babası nihayetinde.

Eşinin yanında madem onu alıcam bunu alıcam diyip boş hava basıo sende o anda anne ben x mağazada beğendim fiyatı şukadar oğlunla gidip alırsınız de
Ozaman mecbur alıcak yada oğlu yüzünü görmüş olucak

Ha bide oraya gittiğinizde ğahalı yok şöyle yok böyle dediğinde teli hazırda tut sesini kaydet
Daha iyi ispat olamaz

Eşinin yanında madem onu alıcam bunu alıcam diyip boş hava basıo sende o anda anne ben x mağazada beğendim fiyatı şukadar oğlunla gidip alırsınız de
Ozaman mecbur alıcak yada oğlu yüzünü görmüş olucak

evet bunu yapayım aslında şeytan diyoki şunu alcam bunu alcam dediğinde 7 aydır ala ala bitiremedin desem
:52:

Back
X