• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama ne hediye almaliyim

tuba03tuba

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
6
0
6
35
Afyon
Dogum gunu yaklasti.saat,kemer,parfum,cuzdan,kol dugmesi akla gelebilecek cogu seyi aldim.yakin zaman da da evlilik yil donumumuz var.ne yapacagimi bilmiyorum.esimde romantiklik adina cok sey yok.oyle bisey yapmaliyim ki cok etkilenmeli,sasirmali.degisik fikirler bekliyorum.yardim edin.

özel ilgi alanları var mı? model uçak vs...

benim eşim de goprocam diye su altı çekimi yapan bir kamera varmış dilinden düşürmüyor... ondan almayı düşünüyorum...

ya mesela aşkımızın gazetesi falan yaptırmıştım bi kız olsa bayılır heralde ama model uçağı gördüğünde gösterdiği tepkiyle gazeteye gösterdiği tepki farklı oldu. erkekler öyle çok cici şeyleri sevmiyor :):)

ilgi alanlarına göre şekillenir aslında tamamen.. mesela ben resim yapmayı çok severim doğum günümde bana şövale tuval boya takımı fırça takımı almış. mutluluktan bayılıyodum... ama resim yapmayı sevmeyen birinde pek etkisi olmaz mesela..

sevdiği şarkıların tümünü bir cd de toplayabilirsin.. arabada falan dinlemelik.. insan genelde yapmadığı ama hep yapcam dediği bir şeydir ya:):)

tüm arkadaşlarını ailesini videoya alıp cd yapabilirsin en son da sen bi konuşma yaparsın uzun uzun... hediye olarak da onu verebilirsin. çok da güzel bir anı olur.

ne biliyim çayı çok seven biriyse bardak termoslardan alabilirsin işe giderken falan içer..

pijama takımı veya puf ev terliği alabilirsin.

takım tutuyorsa forması, atkısı beresi bardağı anahtarlığı şirin bir kutu hazırlayabilirsin.

çok sevdiği bir tiyatrocu, şarkıcı vs varsa tiyatro veya konser bileti alıp rulo yapıp kurdele ile bağlayıp verebilirsin.

tamamen ilgi alanlarıyla ilgili...

Dogum gunu yaklasti.saat,kemer,parfum,cuzdan,kol dugmesi akla gelebilecek cogu seyi aldim.yakin zaman da da evlilik yil donumumuz var.ne yapacagimi bilmiyorum.esimde romantiklik adina cok sey yok.oyle bisey yapmaliyim ki cok etkilenmeli,sasirmali.degisik fikirler bekliyorum.yardim edin.
Kişiye özel hediyeler yapan websiteleri var, internetten araştırın. İsminin baş harfleri yazan kol düğmesi, ikinizin resminin olduğu duvar saati yada kupa, isme özel gömlek , kravat seti vs.bu tarz bişey bakabilirsiniz.

Cok tesekkur ederim.cok guzel fikirler.kol dugmeli spor bi gomlek nasil olur.daha once vardi bi aksilikle parcalandi.uzulmustu.seviyordu o gomlegi.sitelerde aradim rastlamadim.model ucagi da arastirayim

Back
X