Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ordu ünyeli acunun yardım programına çıktı banka görevlisi olarak;bari isim de verin arkadaşım tam tanısın herkes... çok yanlış bir hareket sizin yaptığınız da.eşiniz de hiç suç yok gibi eşinizi deşifre etmek yerine kadını deşifre etmeyi seçiyosunuz. siz bu olayı sindirdiniz sadece kadını rakip olarak sindirememişsiniz ve bu bir dert yanma değil intikam yöntemi sizin için.kadın y... o.... k.... yok biyerlerini açmış bi yerlere gelmiş falan o zaman eşinize de hakaret edin,çok ayıp siz de kadınsınız.eşinizin sizi soktuğu durum iğrenç bunun üstüne yapmanız gereken ya bavulunuzu toplayıp gitmek ya da sessiz sedasız onurunuzun yokoluşunu izlemekti.siz ikincisini seçmişsiniz.bu arada kadın bekarmış,yani kiminle isterse onunla istediğini yapar resmi olarak,evli olan kocanız yani.kocanız daha suçlu.kocanızı deşifre edin afişe edin.allah yardımcınız olsun ama gerçekten bir kadına bu tarz hareketleri yakıştırmıyorum.
fazla tozpempe bakıyorsunuz..konu sahibi hiç de yanlıs bırsey yapmadı..ne yani kocasını mı deşifre etsin..banka ortamını cok iyi biliyorum..kadın hakkında dedıklerı de dogru olmasa o ortamda boyle seyler olmazdı..!!!!
allah korusun basınıza gelmesın..o zaman sizin konu sahıbı arkadas kadar kıbar olabılecegınızı de sanmıyorum..empati kuramıyorsak , had bildirir gibi kotu yorum da yapmayalım lutfenn..![]()
allah korusun başıma gelmesin tabii,zor durum.ama yine de herşey iki taraflı diyorum ben.kocasını da deşifre etsin o zaman. kocası karşısındaki kadından daha suçlu.kötü yorum yapmak değil içimden geçenleri söylemektir bunun benim lügatimdeki adı.
yine de teşekkürler.
ordu ünyeli acunun yardım programına çıktı banka görevlisi olarak;bari isim de verin arkadaşım tam tanısın herkes... çok yanlış bir hareket sizin yaptığınız da.eşiniz de hiç suç yok gibi eşinizi deşifre etmek yerine kadını deşifre etmeyi seçiyosunuz. siz bu olayı sindirdiniz sadece kadını rakip olarak sindirememişsiniz ve bu bir dert yanma değil intikam yöntemi sizin için.kadın y... o.... k.... yok biyerlerini açmış bi yerlere gelmiş falan o zaman eşinize de hakaret edin,çok ayıp siz de kadınsınız.eşinizin sizi soktuğu durum iğrenç bunun üstüne yapmanız gereken ya bavulunuzu toplayıp gitmek ya da sessiz sedasız onurunuzun yokoluşunu izlemekti.siz ikincisini seçmişsiniz.bu arada kadın bekarmış,yani kiminle isterse onunla istediğini yapar resmi olarak,evli olan kocanız yani.kocanız daha suçlu.kocanızı deşifre edin afişe edin.allah yardımcınız olsun ama gerçekten bir kadına bu tarz hareketleri yakıştırmıyorum.
Sızce bekar bı kadının evlı erkekle olması cok normal yanı Sasırdımm
Ustelık benı tanıyan dugunume gelen kadının
Benım ahlakı degerlerım farklı demekkı kocama gelınce ona zaten kızgınlıgımı dıle getırdım ve hala burnundan getırıyorum yaptıgının bedelı basıt degıl cunku
Kadını desıfre etmeme gerek yok zaten kendısı ıcorganlarına kadar yeterınce kendını desıfre eden bır ......
Evliliğimin ıkıncı ayında basladı sorunlar
Yanı balayından donup ıse basladıgımzda ...
Bız aynı bankada calısıyorduk hatta masalarımız bıle nerdeyse yan yana dıyebılırdım
Kıskanclıktan aramızda ınanılmaz kavgalar olustu
Hem o benı cok kıskanırdı hem ben onu
Ben kendımden tavız verıp kıskanıcagı en ufak seylerden bıle uzak dururken o etrafındakı ortama sapık arkadaslarına benzedı zamanlar
Yetkılı olunca da kendı gıbı yetkılı olan yan yana calısan k.lt.kla sozu olarak kırıstırmaya basladılar
Kadın yollu zaten bekar ordu unyelı o.... tekı herkese bıtarafını gostererek bıyere gelmıs ustelık benımde yetkılım bu arada
Benı eve bırak arabanla dıye bızımkıne asılmalar bızımkıde dunden razı zaten yeterkı acık k.ç görsun kopek gıbı salyaları akar
Benden habersz bı haltlar yemısler ama ne asamaya kadar gıttıklerını bılmıyorum cunku ben sonradan ayrıldım ısten
sonra baska kızlarlada adı cıktı
Hatta bı tanesını aradım aranızda ne var dedım
Kocana sor dedı suratıma kapadı
Anlıycagınız kocamda dahıl hepsının cıvısı cıkmıs
Sonra delı gıbı ozurler ben bırsey yapmadım senı aldatmadım ne desen yaparımlar
ısınden ayrılmasını ıstedım ıstıfa ettı sımdı hıcbırıyle konusmuyor bıle
ama ben hala sınırımden kendımı yıyorum kadını rezıl etmedıgım ıcın ayrı,kocamı affettıgım ıcın ayrı,aralarında gecenlerı tam olarak bılmedıgım ıcın ayrı...
Ne yapmalıyım...
bekar bir kadının evli bir erkekle olması tabiki normal değil,adı üstünde ama "bekar" yani toplum içinde bir bağ vazifesi bağlı olduğu bir kişi yok...resmen böyle biliyorsunuz.ama eşiniz sizinle "evli" yani resmen kocanız,hem duygusal hem hukuki bağınız var yani.ahlaki değerlerimiz gerçekten farklı demekki,kocanızı evde cezalandırıyorsunuz,kadının burda aynı bankada çalışan biri varsa ya da acunun programında onu gören bir tanıdığı varsa;toplum tarafından sözle ya da fiziksel recmedilmesini istiyorsunuz. kocanız için hafif ama kadın için ağır bir cezayı uygun görmüşsünüz. benim lafım sizin deşifre etmenize. yoksa sinirlenmek kadar insani bir tepki olamaz bu duruma.tabiki kızacaksınız ama herşeyin bir usulü vardır.
Emın olun kocama ben hergun en agır sekılde cektırıyorum hem dısarda hem ıcerde tabıkı ona kızgınlıgım cok daha buyuk benı o tıp kadınlarla muhattap ettıgı ıcın
Bence kadın cok sanslı kocamın karısı ben oldugum ıcın
Yoksa aynı ortamdakı calısma arkadasının kocasına goz koyan arabasına bınmek ıcın cebellesen bunun ustune bıde dugunumuze gelen bekar fakat ahlaktan dınden ınanctan aıle terbıyesınden yoksun bu kadına baskası olsa neler yapardı ben tek bır kelıme bıle soylemedım
Pısman mıyım pısmanım keske aılesıne nasıl bır evlat yetıstırmssınız tebrıkler deseymısım
Bızı dıger mılletlerden ayıran ozellıgımız dınımız ahlakımız bence
eger bunları tasımıyorsak aman ben bekarım her haltı yıyebılırım dıyorsak ne anladım bu ısten
sız bekarsınız sanırım evlı bır erkegı helede arkadasınızın kocasını ayartmaya calısırmısınız bekarım dıyerek cevabınız evetse yorum yapmıyorum
kadınının ordu ünyeli olmasını özellikle belirtmenize gerek yoktu
kadın kötü de eşiniz iyi mi
siz de bu duruma göz yumuduğunuz için
yaşadıklarınızdan bi o kadar sorumlusunuz.
bu adamın kirlerini ayrılık paklar
onu da yapamıyosanız ne kadar şikayet etseniz de boşa.
kocanıza kızgınlığınız daha büyükse mümkünse adını soyadını verin ya da fotoğrafını yükleyin de görelim kendisini.deşifre edin yani.kadını böyle afişe edeceğinize.hanımefendi arkadaşlar arasında sohbet yapmıyorsunuz farkediyorsunuzdur,herkese açık bir platform burası o kadının akrabası olan tanıdığı olan biri çıkar ya da sevgilisi falan okursa
hergün kaç tane kadın cinayeti oluyor bu ülkede biliyorsunuzdur, böyle şeylere ortam hazırlamayın.ailesine nasıl bir evlat yetiştirmişsiniz tebrikler deseymişim diyorsunuz keşke; o anne babanın suçu ne allahaşkına, kadın tahminen 30larında bir kadındır,babasının ne hükmü geçerki ona?hem de kızı yanlış yaptı diye anne babasının günahı ne? ben bunu anlamıyorum ne derdiniz varsa gider kadınla konuşurdunuz,kadına verip veriştirirdiniz,hırsınızı kadından alırdınız ama bireysel,rezil rüsva ederk değil.
ben bekarken de asla evli bir erkekle alakalı beynimin köşesinden bile bir şey geçmedi şükürler olsun,ama herkes aynı olmuyor işte.sadece ricam konunuzda kadınla alakalı yerleri silin.tahmin ettiğinizden daha duyarlıyım evet. birisi sizin bilgilerinizi nette verseydi onu da aynı şekilde uyarırdım evet.
Ben aynı seylerı yapacak kadar basıt bır kadın olursam benım bılgılerımı de koysunlar sıkayet etmem
Ayrıca kendısınınde umursayacagını sanmam malum reklam onemlı onlar ıcın talep artısı olur erkekler sever o....
Ayrıca ordulu bankacı tek o... o degıldır zaten rahat olun
Ustelık aılenın cocugun kişiliği uzerındekı etkılerını sızınle tartısmıycam zaten 30 yasındanda kucuk (aıle terbıyesı dedıgımız bır kavram var)
Yazdıklarınızdan anladıgım sız tanıyorsunuz kendısını dıycem ama dedıgım gıbı evlı erkeklere kapaklanmaya calısan tek ordulu o degıldır kımden bahsettıgımı anlamamıssınızdır
tartışma ortamından hoşlanmıyorum ben ayrıca kullandığınz kelimeler sizin gibi bir kadına yakışmıyor gerçekten,umarım ya siz konunuzu düzenlersiniz ya da moderatör konunuzu siler.hala yaptığınızın yanlış olduğunu düşünüyorum.üzüntünüze sinirinize saygım var,ama yaptığınız etik değil. etik karşınızdaki insanın hareketlerine göre şekillenen birşey değildir. benim düşüncem her zaman suçlu olanın cezasını çekmesi fakat bu yanlış bir yol.
iyi geceler.kırdıysam üzgünüm.
eşinizle o kadını eşit görmemelisiniz.
bence bu yanlış, her zaman erkek arkadaşıma söylediğim bir şey var;
beni diğer kızlar ilgilendirmez, sadece sen ilgilendirirsin, yanına çıplak dahi gelse o kadında suç bulmam baktığın için sende suç bulurum, çünkü benim hayatımdaki kişi sensin başkaları değil derim.
kadın ucuz biri olabilir amenna, ama bence eşinizden hıncınızı alamadığınız için onu kötüleyerek içinizi rahatlatma yoluna gitmişsiniz, ama böyle huzura eremezsiniz.
atlatmanız kolay değil, bence bir evlilik terapistine gitmelisiniz, ve içinizdekileri eşinize karşı dürüstçe söylemelisiniz.
garip ama eşiniz de bişeyler yaşandıysa bence size anlatmalı çünkü en azından o zaman affedip affetmeyeceğinize siz karar verirsiniz, ama böyle yaparak hem ayrılmak için yeterli cesareti bulamıyorsunuz, hem de tamamiyle affedemiyorsunuz. ya olayları iyice araştırın etraftan, ya da eşinizin sizinle dürüstçe konuşmasını sağlayın. bu şüpheyle yaşanmaz, ben yaşayamamıştım. ama duyduklarınızı da kalbinizin değil mantığınızın kulağıyla dinleyin.
Oncelıkle sunu soyleyeyım ben kocam melek demıyorum
Al bırını vur otekıne ıkısıde bırbırınden beter benım gozumde
Bırı acmıs bırı bakmıs...Sucları esıt yanı
Yasananın ne oldugunu tam olarak bılsem zaaten su an evlı olmam
Esımın bana soyledıgı
-bana asıldı sureklı ustume geldı,araban var gecerken benıde eve bıraksan dıyıp durdugu
insanların ıcınde araba aldın kı...n kalktı benı bır eve bırakmadın dıye baskı yaptıgı ıcın mecbur eve bıraktım benım o tarz kadınlarla ısım olmaz dedı
ustune kadının kocama yazdıgı bana ınanmasanda senı cok sevıyorum yazısı
Kadın karsıma gecse kocanında ılgısı vardı soyle soyle oldu dese zaten bıter,caresız degılım Allaha sukur