- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aynı fikirde değilim erkeğin suçu ve sorumluluğu daha fazla
dediğiniz gibi kız bekar tek sorumluluğu ailesi kaldı ki ailesi bile olmayabilir
ama eş öyle değil sorumlu olduğu ailesi eşi belki çocukları var
yani kaybedecek daha çok şeyi var
bunları göze alarak yapıyosa erkek daha suçludur benim için
bu söylediklerimden söz konusu kadının masum olduğunu çıkarmayın ama
erkek kadar suçlu değil kadın...
kocanıza kızgınlığınız daha büyükse mümkünse adını soyadını verin ya da fotoğrafını yükleyin de görelim kendisini.deşifre edin yani.kadını böyle afişe edeceğinize.hanımefendi arkadaşlar arasında sohbet yapmıyorsunuz farkediyorsunuzdur,herkese açık bir platform burası o kadının akrabası olan tanıdığı olan biri çıkar ya da sevgilisi falan okursa
hergün kaç tane kadın cinayeti oluyor bu ülkede biliyorsunuzdur, böyle şeylere ortam hazırlamayın.ailesine nasıl bir evlat yetiştirmişsiniz tebrikler deseymişim diyorsunuz keşke; o anne babanın suçu ne allahaşkına, kadın tahminen 30larında bir kadındır,babasının ne hükmü geçerki ona?hem de kızı yanlış yaptı diye anne babasının günahı ne? ben bunu anlamıyorum ne derdiniz varsa gider kadınla konuşurdunuz,kadına verip veriştirirdiniz,hırsınızı kadından alırdınız ama bireysel,rezil rüsva ederk değil.
ben bekarken de asla evli bir erkekle alakalı beynimin köşesinden bile bir şey geçmedi şükürler olsun,ama herkes aynı olmuyor işte.sadece ricam konunuzda kadınla alakalı yerleri silin.tahmin ettiğinizden daha duyarlıyım evet. birisi sizin bilgilerinizi nette verseydi onu da aynı şekilde uyarırdım evet.
Benı tanımayan kadın olsa kesınlıkle haklısın ama soyle dusun
Calısıyor msun bılmıyorum ama ısyerınden kac yıllık arkadasın her sabah muhabbetın var ıste o kadın kocanı tavlamaya ugrassa kocanda tavlansa
o zaman sucları ıkısınınde esıt oluyor bence
çalışıyorum ben de.
arkadaşım bana yanlış yaptı diye düşünürüm.
eşimde beni aptal yerine koyuyo üstelik ihanet ediyo ve beni gözden çıkarmış derim
arkdaş sadece arkadaşım hayatımda herhangi biri
ama eş başka
arkdaş bi sürü ama eş tek
yani arkadaşın yaptığı şeyden daha büyük hayal kırıklığı
yaratır eşimin bunu yapması.
sizin bakış açınız biraz farklı ben ne söylerseniz söyleyin
sizin gibi düşünemeyceğim üzgünüm.
Kocanız sızı arkadasınızla aldatırsa korkarım arkadasınıza bıde tesekkur edıceksınız
Ben kocam sucsuz onu affetım demıs olsam zaten konuyu onunla ılgılı acmam kadınla ılgılı acarım o sadece konunun detayı baska bır kadında olabılırdı
Kadının ucuz olması degıl ona kızgınlıgımın sebebı benı tanıyor olması,benım ıs arkadasım olması,dugunume gelıp vıdeoma benı cok sevdıgını soylemesı arkadanda bunları yapması.
Benım tanımadıgım bırı olsaydı yada gelıp bana adam gıbı hoslandım kocandan nısanlından vs deseydı yıne bu kadar sınırlenmezdım
Kocama kızgın olmadıgımı korudugumu soyleyen cok yanılır.Dedıgıne katılıyorum benı asıl ılgılendıren o dedım ya kadını tanımasam ıkı yuzlu pıslıgın tekı oldugunu bılmesem adını sormam esıme kımdı dıye
Esım herseyı anlatsa herseyı bılsem zaten ona gore karar verebılırdım arada kalmam o yuzden haklısın.Bu yuzden evlılık terapıstı cozum olmaz tek cozum gercekten neyın ne kadar yasandıgını yada yasanıp yasanmadıgını bılmem
Neden böyle ateşli bir şekide onursuz bir kadının onurunu korumaya çalıştığınızı anlayamadım.
Teşhir olmaktan utanıp sıkılacak birinin bu haltları yemesi imkansız zaten siz kendinizi yormayın boşa.
Siz aldatıldığınızda şu anki olgunluğu gösterip; kocanızın size tercih ettiği kadına karşı nötr kalabilmeyi başarın, daha sonra tekrar konuşalım.