kocama sinir oluyorum

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
kizlar hamileyim ve hastayim dünden beri ama kocam nedense pek ilgisiz nerdeyse kavga cikarcam zor tutuyorum kendimi elinde surekli telefon oyun oynuyor az oncede telefonu indirdi benle ilgilenir sandim uyudu sinirden gülüyorum artik nerdeyse uyandirip dövecem adam hic tinlamiyo sanki komsu hastaaaa

İnsan daha hassas bi donemde, ben sinirlenince hamileliğime de kızıyorum:( bir de sigarayı bıraktım hiç bir şekilde ilaç alamıyorum o da beni mahvediyor.

kizlar hamileyim ve hastayim dünden beri ama kocam nedense pek ilgisiz nerdeyse kavga cikarcam zor tutuyorum kendimi elinde surekli telefon oyun oynuyor az oncede telefonu indirdi benle ilgilenir sandim uyudu sinirden gülüyorum artik nerdeyse uyandirip dövecem adam hic tinlamiyo sanki komsu hastaaaa
Tabi sen simdi hamilesin ya daha cok ilgi bekliyorsun canim. Ama erkekler icin bizim hamileligimiz normal gorunuyor.
Bozma o kadar sinirini. Biraz naz yap cilve yap. Icindeki bebiste üzuluyor seninle üzülme annesi

bende sigarayi azalttim bırakamadim ama suan sinirden içiyorum biz kizlarn kaderii kötü valla onlar hasta olsa nasil ilgileniyoruz onlarin umrjdna değil yuzune de soyledm sen hasta ol sna bir bardak su getirmem dedim

Canım çoğu aynı üzme kendini ve en önemlisi ilgi falan bekleme daha çok sinir olursun yoksa..

7 de neyse 70 de o erkekler. Bnde hamilelğmde öleydi saglsn grip olim napyn snaki evdesn yat dersi. Ve telefn hepsi mi aynı ya valla sabh uyanıo vc e gtcek teli alr sgaryı alır öle girer ilten gelir elnde paso telefn. Smdi dgm yaptm 2 aylk oğlm ve hala aynı. Hele kndi hasta smdi pek bi Nazlı. Bnde grip oluyrm her yerm agrıyo dyrm bide kolik gazlı kucakcı bi bebeğim var ama dyoki evdesn sen benm kadr agrımıyodr senn bi taraflarn diyo. Atesm var dyrm yat dyo dalga gecr gbi. Gece tosur tosur uyuyo bn paso ayakta 2 3 saatlk uykuyla. Sen takma canm inan hepsi aynı. Hamilelkte üzülnce bebek gercekten anlıyo ve huysuzkanıyo ya hareketi azalıyo ya coğalıyo ama belli ediyo ve doğnca da huysz bi bebek oluyo. Bnde cok snirli gergn bi haöilelk gecrdm ve bebegm suan aynı öle. Burnnda soluyo snirlennce. Eşine hdayet versn Rabbim dilerim

bende sigarayi azalttim bırakamadim ama suan sinirden içiyorum biz kizlarn kaderii kötü valla onlar hasta olsa nasil ilgileniyoruz onlarin umrjdna değil yuzune de soyledm sen hasta ol sna bir bardak su getirmem dedim
Getrmede. Bak o hasta die çrba yaptm geldm yanına ay her yerm agrıyo atesm var dedm bn senden kötüym dedi evdesn sen dedi. Bnde snirden çorbayı sadcee kızıma verdm ona vermdm snirlendi dşarı çıktı şmdi. Kndi blir . Eli kolu tutuyo gtan alsn verme tabikide.otur yat sen ye dnlen ılık duş al paeol iç. İyi geliyo hamileler içebliyo parolu. Bn oarol sayeande ayaktaym

Back
X