- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ruling girl
Kızkardeşim evlenecek ve eşim ben çeyrek takarım diyor neden diye sorunca oda biz evlenirken çeyrek taktı diyo ya o bekardı sonuçta ne bekliyo anlamadım ki sizce napmalıyım deli oldum
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım bilezik takmam lazım bizim orda hemen laf ederler yoksa bak bacısı çeyrek taktı derler
Her türlü gelenek vs de olduğu gibi.Bu konular baya can sıkıcı ya![]()
kız kardesınız sızın canınız ben yerınızde olsam ne takmak ıstıyor ısem gıder alır takardım esıme de soz hakkı tanımazdım, mesela yakında gorumcem evlenecek planlanan tarıh 2017 ben bırsey almayı dusunmuyorum.Kızkardeşim evlenecek ve eşim ben çeyrek takarım diyor neden diye sorunca oda biz evlenirken çeyrek taktı diyo ya o bekardı sonuçta ne bekliyo anlamadım ki sizce napmalıyım deli oldum((
sen de fissler düdüklü tencere takımı al kardesine akıllı ol kız :))))))))))) hatta damatla birlikte gidin gorsun fiyatını :))))Kızkardeşim evlenecek ve eşim ben çeyrek takarım diyor neden diye sorunca oda biz evlenirken çeyrek taktı diyo ya o bekardı sonuçta ne bekliyo anlamadım ki sizce napmalıyım deli oldum((
Maalesef kiHer türlü gelenek vs de olduğu gibi.
Toplumların kendine ait değerleri olması güzel bir şey ama sadece bizim toplumumuzda kavgalı anlaşmazlıklı oluyor.
Diğer toplumlarda anlayış var,bizde göreceli oluyor her şey.Koşullu şartlı,öfkeli.