Kocama sinir oluyorum :///

Ruling girl

Kün Fe yeKün
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
613
689
33
31
Kızkardeşim evlenecek ve eşim ben çeyrek takarım diyor neden diye sorunca oda biz evlenirken çeyrek taktı diyo ya o bekardı sonuçta ne bekliyo anlamadım ki sizce napmalıyım deli oldum :(((

:KK48:eşiniz komikmiş.
ya sonucta dediğiniz gibi bekardı simdi sizin ceyrek takmanız pek hoş durmaz.
o zaman tam altın takın yani.)

Kiz kardesinize icinizden geldigi icin bilezik takalim diyorsaniz haklisiniz. Sirf elalem ne der kaygisiyla bilezik takacaksaniz bi yarim bile taksaniz kafi. Eşiniz bunu hissetmis olacakki ha kucuk ha bilezik sirf millet aa bilezik takmis desin diye birsuru para vermem diye dusunuyor olabilir.

E o nıye sıze ceyrek takmıs, calısırken bılezık alabılırdı , almalıydı

Hayır canım bilezik takmam lazım bizim orda hemen laf ederler yoksa bak bacısı çeyrek taktı derler

eşin biraz cimri galiba, bekarsa yaşı küçükse falan tabii çeyrek takacak hatta çeyrek taktığına dua etsin çoğu kardeş hiçbişey takmıyor, 3 lira 5 lira değil yani illaki kardeşlerin birbirine maddi manevi faydası oluyordur, yani el miş gibi ince hesap yapması hoş olmamış
gerçi maddi durumunuzu bilmiyorum durumunuz yoksa haklı olabilir

Bu konular baya can sıkıcı ya:110:
Her türlü gelenek vs de olduğu gibi.
Toplumların kendine ait değerleri olması güzel bir şey ama sadece bizim toplumumuzda kavgalı anlaşmazlıklı oluyor.
Diğer toplumlarda anlayış var,bizde göreceli oluyor her şey.Koşullu şartlı,öfkeli.

Kızkardeşim evlenecek ve eşim ben çeyrek takarım diyor neden diye sorunca oda biz evlenirken çeyrek taktı diyo ya o bekardı sonuçta ne bekliyo anlamadım ki sizce napmalıyım deli oldum :KK43:((
kız kardesınız sızın canınız ben yerınızde olsam ne takmak ıstıyor ısem gıder alır takardım esıme de soz hakkı tanımazdım, mesela yakında gorumcem evlenecek planlanan tarıh 2017 ben bırsey almayı dusunmuyorum.
Bunu dusunmesı gereken kendı kardesı o ne alırsa bende okey derım tabıkı ısı abartıp set met vs almadıgı surece uygun olan uygun ayar bır bılezık yada maddı durumuna gore yarım yada tam altın falan bence kardes ıcın...

Kızkardeşim evlenecek ve eşim ben çeyrek takarım diyor neden diye sorunca oda biz evlenirken çeyrek taktı diyo ya o bekardı sonuçta ne bekliyo anlamadım ki sizce napmalıyım deli oldum :KK43:((
sen de fissler düdüklü tencere takımı al kardesine akıllı ol kız :))))))))))) hatta damatla birlikte gidin gorsun fiyatını :))))

siz çalışmıyor musunuz?
sakın çalışıyorum da eşim izin vermez veya kartlarım onda demeyin bayılırımmm
olmaz kardeşinize bilezik takmalısınız çok çok köti bir durumunuz yoksa

Yani tatlım milletin laf etmesini geç kim ne diyorsa desin yık bu duvarı birkere, millete göre iş yapma sıkma canını
içinden ne geliyorsa onu yapmaya çalış kardeşin canın sonuçta.
çalışıyormuş anladığım kadarıyla nasıl bir hisle çeyrek taktı bilemiyorum durumu neydi ya da aranızdaki ilişki nedir bilemiyoruz
ama sen içindekini yap, bekardı ama çalışıyordu az taktı diyorsa için sen de ona göre hareket et
elalemi geç....

Back
X