kocama söylemelimiyim

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
selam bayanlar :)) biz evde 4 kişiyiz eşim ben bebeğim ve kaynım. neden kaynin sizde kalıyor diye sormayın lütfen. neyse dün yerleri silerken kaynimin odasınin yatağın yanında döller vardı hiç aldirmadim sildim bugünde sabah odamda bebeği emziriyordum kaynm evdeydi sadece eşim sabah işe gidiyor kaynım 20 yaşında bu arada bende 19 eşim 23 ben kapalıyım. Herneyse yanımda ablamin kızı vardı yeğenim daha küçük sessizce çocuğu uyutmaya çalışıyorduk tık sesi geldi kafamı kaldırdım kapı kolunu bıraktı birisi o kişi kaynım kimo diye bağırdım ses yok kapinin üst tarafindaki bulanik olan camdan kafasını gördüm neyse sustum inşallah yanlış düşünüyorumdur dedim. ablama anlattim öncelikle döl meselesi için çok ayıp banyoda ne yaparsa yapsın senin gorecegini bile bile odaya yapamaz dedi kapı meselesi içinde kendine dikkat et kocana söyle dedi ne yapayim ki :KK43:((

Son düzenleme:
:KK57: gercekde boyle bırsey varsa kesınlıkle kocana soylemelısın !
o döl :KK70: nasıl kurumamıs yahu ben anlamadım üüfff

selam bayanlar :)) biz evde 4 kişiyiz eşim ben bebeğim ve kaynım. neden kaynin sizde kalıyor diye sormayın lütfen. neyse dün yerleri silerken kaynimin odasınin yatağın yanında döller vardı hiç aldirmadim sildim bugünde sabah odamda bebeği emziriyordum kaynm evdeydi sadece eşim sabah işe gidiyor kaynım 20 yaşında bu arada bende 19 eşim 23 ben kapalıyım. Herneyse yanımda ablamin kızı vardı yeğenim daha küçük sessizce çocuğu uyutmaya çalışıyorduk tık sesi geldi kafamı kaldırdım kapı kolunu bıraktı birisi o kişi kaynım kimo diye bağırdım ses yok kapinin üst tarafindaki bulanik olan camdan kafasını gördüm neyse sustum inşallah yanlış düşünüyorumdur dedim. ablama anlattim öncelikle döl meselesi için çok ayıp banyoda ne yaparsa yapsın senin gorecegini bile bile odaya yapamaz dedi kapı meselesi içinde kendine dikkat et kocana söyle dedi ne yapayim ki :KK43:((
söylemen lazım .
Menilerini ortaya savuran bir gerizekalıdan herşey beklenir .

bilmiyorum amacı neydi ama ablam aklıma kötü kötü şeyler soktu
Kapi meselesi derken?
Amaci neydiki? Seni uyuyor felanmi sandida iceri girmeye calisti?

Sorma demissin ama grcekten be arkdasim: kaynin neden sizde??
Cok cok sacma. Hepinizde erkenlik cagindasiniz bide.

kocam çok sınırlısinirli ya birşey yaparsa
yaw dusundugu seye bak
adam gozunun ıcıne baka baka yapacak nerdeyse
sagını solunu mıncıklıcak yakında
tabıkı soyleyeceksın kocana
susmak kabul etmek demektır
asıl bu kocanın sınırını oynatabılır

esıne tum olanları anlat kapı kolu meselesındede olanı bıtenı anlat kafasını bugulu camdan gordum de
rahatsız oluyorum tavrından de
gunahını almak ıstemedım emın olunca sana soyluyorum de

Canım ablan haklı. Kaynın hemen o evden gitmeli. Sen eşine rahat edemediğini uygun bir dille anlatmalısın. Yaşlarınız çok genç. Lütfen duruma müdahale et ve sen, eşin ve çocuğun bir arada kalın. Kaynın hemen gitsin.

haklısınız
yaw dusundugu seye bak
adam gozunun ıcıne baka baka yapacak nerdeyse
sagını solunu mıncıklıcak yakında
tabıkı soyleyeceksın kocana
susmak kabul etmek demektır
asıl bu kocanın sınırını oynatabılır

Canım ablan haklı. Kaynın hemen o evden gitmeli. Sen eşine rahat edemediğini uygun bir dille anlatmalısın. Yaşlarınız çok genç. Lütfen duruma müdahale et ve sen, eşin ve çocuğun bir arada kalın. Kaynın hemen gitsin.
esıne tum olanları anlat kapı kolu meselesındede olanı bıtenı anlat kafasını bugulu camdan gordum de
rahatsız oluyorum tavrından de
gunahını almak ıstemedım emın olunca sana soyluyorum de
teşekkür ederim evet anlatmayı düşünüyorum galiba

X