Çıkmadı henüz çıkınca hemen kilidi değiştirip evime geçicem.Gececek tabi ki..
Uzaklastirma karari cikti mi?
Ciktiysa kapiya gidip polisi arayin , evden atarlar , siz de kilidi degistirin hemen
Hayır ücretsiz izne ayrıldıktan sonra böyle oldu.3 cocuktan sonra mi boyle oldu ?
Şaka gibi ama o bunun adil olduğunu düşünüyor.Madem tüm sülalesini getirecekmis çocukları neden bırakmış size.Bence kendince adil mal paylaşımi yapmış .Ev bana ,çocuklar sana...eşyalar bana krediler san
Tabi ortak ama davamı açtığım için bundan sonraki taksitler sadece bana ait yani kalan borç bana kaldı 80.000 borcu var daha bir nevi şu an onun ev kirasını ödüyorum.evi evlilik içinde aldıysanız sizin olmuyor, ortak oluyor ama.
Gitmedi kapının önüne koydum gitti kömürlükte yattı yinede gitmedi bir yere.Bastan niye kendi evinizi onun bir lafi ile terk ettiniz ki? Bi zahmet o mal gidiverseydi
Tabi ortak ama davamı açtığım için bundan sonraki taksitler sadece bana ait yani kalan borç bana kaldı 80.000 borcu var daha bir nevi şu an onun ev kirasını ödüyorum.
Şimdi ev bende kalsın istiyorym ben yani kalan borcu üstleneceğim ödediğimiz kısım belli hakim onun hakkını belirleyecek ben onu verip evi üstüme alacağım.İyi de borçlar da paylaşılıyor ki boşanırken.
Avukatım var zaten güveniyorum ona inşallah kazanacağız davayı kocam şeytanın pisliğin biri günlüğümü bile çaldı.Bence iyi bir avukata danışın birilerinin söylemesine bakmayın biraz zaman lazım zamanla toparlanirsiniz tabi ki geçer bugünler de
Şimdi ev bende kalsın istiyorym ben yani kalan borcu üstleneceğim ödediğimiz kısım belli hakim onun hakkını belirleyecek ben onu verip evi üstüme alacağım.
Adam tam bir şerefsiz onun maaşı asgari ücret benimki öğretmen maaşı yıllarca kırılır diye hiç kıyas yapmadım.bana sen kendine hep pahalı şeyler aldın ben ucuz şeyler aldım senin 10 tane ayakkabın var benim 1 tane hakkımı ver bana benden kolay kurtulamazsın diyor.
Yüzsüze bak nafakada ister buŞimdi ev bende kalsın istiyorym ben yani kalan borcu üstleneceğim ödediğimiz kısım belli hakim onun hakkını belirleyecek ben onu verip evi üstüme alacağım.
Adam tam bir şerefsiz onun maaşı asgari ücret benimki öğretmen maaşı yıllarca kırılır diye hiç kıyas yapmadım.bana sen kendine hep pahalı şeyler aldın ben ucuz şeyler aldım senin 10 tane ayakkabın var benim 1 tane hakkımı ver bana benden kolay kurtulamazsın diyor.
Teşekkürler iyi dileklerin için beAy yok artık yüzsüz. Hakim de ona göre davranır sanırım, sonuçta (her ne kadar bu lafı sevmesem de) parayı kazanması, eve bakması gereken daha çok erkekler. Tabii ki hayat paylaşılıyor, ev masrafları da paylaşılmalı. Ama kadının yüklendiği sorumluluk düşünülünce... Sen de yaptığın temizliğin yemeğin parasını iste. O zaman o zararlı çıkar zaten. Hakkında hayırlısı olur umarım.
Ay yok artık yüzsüz. Hakim de ona göre davranır sanırım, sonuçta (her ne kadar bu lafı sevmesem de) parayı kazanması, eve bakması gereken daha çok erkekler. Tabii ki hayat paylaşılıyor, ev masrafları da paylaşılmalı. Ama kadının yüklendiği sorumluluk düşünülünce... Sen de yaptığın temizliğin yemeğin parasını iste. O zaman o zararlı çıkar zaten. Hakkında hayırlısı olur umarım.
Beni maaş kartı olarak görmüş adam diğer özelliklerimin hiç önemi yokki 3 çocuğunun annesiyim evin hizmetçisiyim aşçısıyım .annem çocukların bakıcısı babam getir götür işlerine bakar kardeşlerim eve gelen gündelikçiler.ailecek hizmetindeydik adamın bide üstüne dı dır vır vır yok ablama güler yüz göstermwdin yok dedemin elini gönülsüz öptün yok amcaamda niye yatmadın.anneme niye öyle baktın.abim niye seni sevmiyor.çocuğumu anneme bıraktığımız günler arabayla evin önüne gelirdik bana dönüp babana söyle indirsin çocuğu derdi.Teşekkürler iyi dileklerin için be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?