- 28 Aralık 2017
- 264
- 318
- 103
- 45
Önceki konularıma bakarsan daha iyi anlarsın.ben ücretsiz izne ayrılınca başladı herşey.öncesinde aynen yukarda söylediğim gibi hayatımız şöyleydi.babam getir götür işlerimize bakardı.annem hiç karşılık beklemeden çocuklarıma baktı yemeğimi temizliğimi yaptı.kardeşlerim hep destek oldu bana maddi manevi her anlamda.çocuğuma kıyafet aldırmadılar.herşeylerini eksiksiz alırlardı.okul çantasına kadar.
Yani ailem hem maddi hem manevi full destek oldular bize hepsini anlatsam sayfalar yetmez.ama severek yaptılar bi gün gocunmadılar.tek sorunumuz onun ailesi idi o da şöyle sorun oluyordu bize.kalmak istiyorlardı sık sık bizde.ben çalıştığım için kabul etmedim bazen tabi yine de geldiler eşimle tartıştık. Para istediler bide sık sık eşim verince tartışıyorduk.ailesi inanılmaz bencil yaptıkları yüzünden tartışırdık.bu tartışmalar yüzünden bi kaç kez tokat attı bana hatta.ama ben her evlilikte olur dedim bunlar.şimdi net anlaşıldı.adam benden hem kendine hem ailesine çıkar sağlamak için evlenmiş.bunu yapayacınca kudurdu.
Bu arada küçük oğlum korunurken oldu.büyük oğlum spiral takılıyken oldu.yani sadece kızımı isteyerek yaptım.şimdi geçen 10 yılıma her yandığımda 3 tane dünya tatlısı çocuğum oldu.bu cehennemin ödülü diyip teselli buluyorum.
Insallah istediğiniz gibi olur sonuc, eminim hayatiniz çok daha güzel olacak bu adamdan tamamen kurtulunca. Yukarida yazdiginiz birşey dikkatimi cekti, birkaç kez tokat atti, her evlilikte olur boyle seyler dedim demissiniz, bunun hiç normal bir tarafı yok ve düşündüğünüz gibi her evlilikte olmayan birşey. Hatta hiçbir evlilikte olmaması gereken birşey. Keske bunu gözardı etmeseydiniz zamanında.