• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama yakışacak sıfat bulamıyorum!

Önceki konularıma bakarsan daha iyi anlarsın.ben ücretsiz izne ayrılınca başladı herşey.öncesinde aynen yukarda söylediğim gibi hayatımız şöyleydi.babam getir götür işlerimize bakardı.annem hiç karşılık beklemeden çocuklarıma baktı yemeğimi temizliğimi yaptı.kardeşlerim hep destek oldu bana maddi manevi her anlamda.çocuğuma kıyafet aldırmadılar.herşeylerini eksiksiz alırlardı.okul çantasına kadar.
Yani ailem hem maddi hem manevi full destek oldular bize hepsini anlatsam sayfalar yetmez.ama severek yaptılar bi gün gocunmadılar.tek sorunumuz onun ailesi idi o da şöyle sorun oluyordu bize.kalmak istiyorlardı sık sık bizde.ben çalıştığım için kabul etmedim bazen tabi yine de geldiler eşimle tartıştık. Para istediler bide sık sık eşim verince tartışıyorduk.ailesi inanılmaz bencil yaptıkları yüzünden tartışırdık.bu tartışmalar yüzünden bi kaç kez tokat attı bana hatta.ama ben her evlilikte olur dedim bunlar.şimdi net anlaşıldı.adam benden hem kendine hem ailesine çıkar sağlamak için evlenmiş.bunu yapayacınca kudurdu.
Bu arada küçük oğlum korunurken oldu.büyük oğlum spiral takılıyken oldu.yani sadece kızımı isteyerek yaptım.şimdi geçen 10 yılıma her yandığımda 3 tane dünya tatlısı çocuğum oldu.bu cehennemin ödülü diyip teselli buluyorum.

Insallah istediğiniz gibi olur sonuc, eminim hayatiniz çok daha güzel olacak bu adamdan tamamen kurtulunca. Yukarida yazdiginiz birşey dikkatimi cekti, birkaç kez tokat atti, her evlilikte olur boyle seyler dedim demissiniz, bunun hiç normal bir tarafı yok ve düşündüğünüz gibi her evlilikte olmayan birşey. Hatta hiçbir evlilikte olmaması gereken birşey. Keske bunu gözardı etmeseydiniz zamanında.

İnsan her yönden şanslı olmuyor ailem çok iyi mesela babam altıma araba aldı verdi kendine aldı tabi ama anahtarını verdi istediğin gibi kullan diyor.maaş kartı bende istediğim gibi harcıyorum.çocuklarım çok akıllıve problemsiz çok şükür işim var param var.bi de bu belayı defedersem ...dualarınızı eksik etmeyin.

Dualarımız sizinle, sonucu bildirmeyi ihmal etmeyin.

Bu zaman erkekleri böyle benimde eski erkek arkadaşım ikimizde ayni okul.mezunuyuz o atandi ben atanamadim. Bana ne zaman atanacaksin ders calismiyorsum sanirim falan diyordu neticede ayrildik. 1 bucuk sene oyaladi beni. Evlilik sozu verdi ama icrat yok. Sanirim ayrilmamizdaki etkenlerden biride atanamamamdi ozelde calisirim.ucretlinogretmenlik yaparim falan dedim ama erteledi surekli evliligi. Erkekler boyle malesef.
Sizin esiniz sanirim kultur olarakda alt seviyede size gore siz asla mecbur degilsizniz onun ailesinin akrabalarinin icine karismaya gunumuz sartlarinda. Bunlara takmasida sacma.
Her seyi yazabilir. Iyi bir avukat tutun siz. Ayrica nafaka da alirsiniz cocuklara. O zaman gorur asgati ucretli 3 cocuga nafaka kursun yeniden duzeninide gorelim.sizde talep edin nafaka ihmal etmeyin.ki bence yalvar yakat barismak isteyecek sizinle. Nafaka tazminat davalari ayri aciliyordu sanirim avukata mutlaka danisin.
İkinci davamı açtım zaten ona karşı ilkinde dediğiniz gibi yalvar yakar geri döndürdü beni.kendi ağzıyla söyledi sen bu noktadan da dönüp geldiysen artık benimsin gibi konuşuyordu.sonra yine üstüme gelmeye başladı maddi olarak önce ben gerçekten yapacak bişeyim olmadığını düşündüm.ama canıma tak dedi tartıştığımız bi gün çıktım evden polise gittim.ertesi gün bi avukat tutup davacı oldum tekrar.davayı kazanırsam burdan paylaşacağım herkesle tüm kadınlara örnek olsun.buraya dertlerini yazan tüm kadınlara.ama sanırım benim en büyük avantajım ailemin arkamda durması.

Dualarımız sizinle, sonucu bildirmeyi ihmal etmeyin.
Mutlaka yazıcam herşeyi burayı okuyan herkes için ve ilerde kendimde okurum diye yazıyorum buraya ben günlük tutarım yazarak rahatlayan bir insanım.günlüğüm çalındı kocam tarafından birini yaktı önceki davada şimdi ikinci günlüğümü almış ne yaptı bilmiyorum .onda benim 3 senem vardı yaşadıklarım duygularım özelimdi benim.nefret ediyorum ondan bana zerre saygısı yokmuş.

Keşke birşeyler yapabilsek ..sen de öfkeyle yanlış kararlar verme lütfen ..
Buraya laf olsun diye yazmıyorum.mesela ikinci davayı açacak cesareti burdan sizden aldım.yaşadığım pişmanlık ve çaresizliği ve buraya yazdığım o geceyi unutamam.şimdi umut doluyum.hepinize çok teşekür ederim.

Insallah istediğiniz gibi olur sonuc, eminim hayatiniz çok daha güzel olacak bu adamdan tamamen kurtulunca. Yukarida yazdiginiz birşey dikkatimi cekti, birkaç kez tokat atti, her evlilikte olur boyle seyler dedim demissiniz, bunun hiç normal bir tarafı yok ve düşündüğünüz gibi her evlilikte olmayan birşey. Hatta hiçbir evlilikte olmaması gereken birşey. Keske bunu gözardı etmeseydiniz zamanında.
Evet çok haklısınız ben küçük bir yerde yetiştim.ve yıllardır erkeklerin despotluğuna baskılarına maruz kaldım.şöyle söyleyeyim adam seni sözle her türlü taciz eder sen utanırsın sen saklarsın bu durumu.evlenince büyük bir şehre geldim.önceleri tam teslimiyet vardı.sonra sonra anladım birşeylerin yanlış gittiğini zaten attığı tokatlardan sonra ben ve ailem ciddi tepkiler verdik uyardım bi daha yaparsan biter dedim.sonra fiziksel şiddete başvurmadı bi daha derken en son yine geçen sene bi tokat daha attı.çift terapisi denedik falan derken bugünlere kadar geldik.bilgilerimde yaşadığım şehri yanlış işaretlemişim bu arada.

Oncelikle yasadiklariniz icin gecmis olsun dirayetiniz ve geleceginiz icin gozunuz aydin olsun diyeyim.
İşi pislige dokmek isterseniz eger madem gunduz kv ve gorumce kaliyor evde alin tapuyu elinize bi polisi de yaniniza alip gidin burasi benim evim ve bunlar benden izinsiz burada yasiyorlar (hukuki adi fuzuli şagil) cikmiyorlar evimden deyin ve atin bunlari diye talepte bulunun.
Cirkeflige gerek yok diyorsaniz gidin duzgunce cocuklarinizin lazim olan esyalarini alin bir kac gunlugune de olsa.

Oncelikle yasadiklariniz icin gecmis olsun dirayetiniz ve geleceginiz icin gozunuz aydin olsun diyeyim.
İşi pislige dokmek isterseniz eger madem gunduz kv ve gorumce kaliyor evde alin tapuyu elinize bi polisi de yaniniza alip gidin burasi benim evim ve bunlar benden izinsiz burada yasiyorlar (hukuki adi fuzuli şagil) cikmiyorlar evimden deyin ve atin bunlari diye talepte bulunun.
Cirkeflige gerek yok diyorsaniz gidin duzgunce cocuklarinizin lazim olan esyalarini alin bir kac gunlugune de olsa.
Ben istesemde çirkeflik yapamıyorum maalesef. Bekleyeceğim karar çıkmasını eşim için uazaklaştırma talep ettim hakimden karar çıkınca söylerim boşaltın evi derim.geçerim evime eşya sorun değil bir sürü alışveriş yaptım kendime kızıma oğullarıma bitek kızımın kitapları sorun oluyor.öğretmenide biliyor durumu yani boşanma aşamasında olduğumuzu sağolsun çok anlayışlı.
Bugün kızım hastalandı mesela babamla doktora götürdük yaşadıklarım geldi aklıma.bigün çok hastalanmıştım eşime söyledim hastaneye götür beni diye hiç oralı olmadı.sonra yalvardum nerdeyse bi ilaç birşey al gel ilgili gibi görünüyor.geçmezmi aşkım ya şimdi nereye gidiyim bu saatte falan diyor.sonra babamı aradım babam gecenin bir yarısı kalktı bana ilaç getirdi.sonra dedimki el oğlu düşünmezki.insanlık yokmuş kocamda şimdi bastı kafam.çocukları hastaneye götürmemiz gerekirse gece falan sabah babanla halletseydin derdi.
Allahım yardım etse ona bir bir ödetsem tüm yaptıklarını anlatsam roman olur herhalde.

Gitmedi kapının önüne koydum gitti kömürlükte yattı yinede gitmedi bir yere.
SEn de kömürlükte yatsaydın da gitmeseyin.Kimse kadını sokağa atamamalı.Polise gidip şikayet edip o adamı evden attırabilseydin keşke.Allah yardımcın olsun neden ücretsiz izin de oldu?Ne oldu?

Bende senin yasadiklarinin aynidini yasadim bacim simdi uc uocugumla baba evindeyim ama burdada istenmiyorum sigdaramiyolar bizi itip kakiyolar cok caresizim calissam calisamam en ufagim sekiz aylik kimsede yok bakacak cok caresizim

SEn de kömürlükte yatsaydın da gitmeseyin.Kimse kadını sokağa atamamalı.Polise gidip şikayet edip o adamı evden attırabilseydin keşke.Allah yardımcın olsun neden ücretsiz izin de oldu?Ne oldu?
Ben ücretsiz izin alınca adam tuhaflaştı.bu arada ben hiç rapor izin falan kullanmadım kızım iki aylıkken oğlum 3 aylıkken çalışmaya başladım.adam tuhaflaştı derken sadece iki aylığına ayrıldım izne önce bu arada ev kredisi benim üzerimde iki aylık taksidi annem babam ödedi.sonra ben kredi çektim bi miktar.dedimki annemin parasını ödeyelim.yok dedi sonra öderiz benim planlarım var.neymiş yaz tatilinde kardeşlerini görmeye gidecekmiş.biri trabzonda biri giresunda.bende dedimki borç parayla tatilmi yapacağız.ben kardeşlerimden alırım dedi.çıktık tatile bu arada kardeşleri bekar.gittik birinin evinde çaydanlık bile yok.dedimki dışarıda kahvaltı yapalım.kardeşi atladı.abla paranızmı var harcamalarınıza dikkat edin bence.ben şok oldum cevabını verdim vermesine ama neye yarar kocam mal.5 kuruş yardım etmediler mal kocama .üstelik markete gidip alış veriş yapıp yedik.bitanesi bana dediki öbür kayın abla durumunuz kötü özel ders falan veremezmisin kızlar hiç şöyle deseydin falan demeyin.kocam mal olunca boş.kocam mal derken onlarla aynı fikirde yani.sessiz kalıyor.neyse kavga dövüş döndük eve.borçlar boyumuzu aştı.bu arada ben kullanma arabayı dedikçe kullanıyor anasına market görüyor ablasına gidiyor.bende iznimi uzattım 8 ay daha aldım arabayı sattım kredimi ödedim.adamın maskesi düştü.boşanma kararı aldı bu salak.tabi beni korkutup sindirecek aklınca çalışmaya başlatacak.bende kabul ettim boşanmayı.sonra yan çizdi.ben gidip çekişmeli dava açtım.
Bu gidip gelip yalvardı derken beni ikna etti.sonrası malum adam aynı.maddiyatçı çıkarcı.pislik artık güvenmiyorum sevmiyorum.tekrar dava açtım.
Ama herşey onun lehine.geri döndüğümde delilde topladı.sesimi kaydedip video falan çekmiş.davayı kazanır mıyım bilmiyorum.

Bende senin yasadiklarinin aynidini yasadim bacim simdi uc uocugumla baba evindeyim ama burdada istenmiyorum sigdaramiyolar bizi itip kakiyolar cok caresizim calissam calisamam en ufagim sekiz aylik kimsede yok bakacak cok caresizim
Mesleğn var mı canım

Daha kredisi odenen bi ev var ve bunu siz oduyorsunuz ne kadar asagilikmis ki bide anasini bacisini getirmis oturtuyo gorgusuz cahiller hakkinizi arayin cikmiyolarsa evden cikarttirin o evden bosanma davasi acildimi

Daha kredisi odenen bi ev var ve bunu siz oduyorsunuz ne kadar asagilikmis ki bide anasini bacisini getirmis oturtuyo gorgusuz cahiller hakkinizi arayin cikmiyolarsa evden cikarttirin o evden bosanma davasi acildimi
Bayıldım mesajınıza.bende kuduruyorum şu an öfkeden amacına ulaştı yani.elimden geleni yaptım hakime kadar çıktım vallaha.

Ses kaydinda neler var ya sizde ona dava acabiliyorsunuz videonuzu sesinizi kaydettigi icin

Babasından kalmış ev sanki pislik herif
Çocuklarına bile merhameti olmayan niye yaşarki sanki oksijen israfı

Back
X