Kocama yakışacak sıfat bulamıyorum!

Canım bir kere şunu bil. Boşanan bir erkek arkadaşım isyan etti, her şey kadınların lehine bu nedir diye. Yani o evi falan ona bırakmazlar. Nafakalar eskisi gibi değil, 3 çocuğa tonla nafaka bağlayacaklar çalıştığını ispat ettiğin taktirde. Senin şu an yapman gereken, sinirlerine hakim olup, sabır çekmen. Çocukların için sağlığına ve sinirlerine dikkat et. Ben okurken burada kudurdum, sen ne haldesib kim bilir. Süreç yavaş işliyor sadece ama öyle ses kayıtla falan uğraşmaz hakim, taksitini ödediğin evden kovulduğunu duyunca zaten tazminat bile açtırır sana devlet. 3 çocuk bir hakim için can alıcı. 1 şahit bulsan çamaşırına kadar alırsın. Annem kocaman kadın boşandı, duruşmada ben de vardım. Okuduk ettik biz, maaşlarımız iyi, hakim babama maaşın ne kadar dedi, 2000 dedi , 1500 nafaka bağlıyorum dedi anneme. Şok olduk. 2 yıldır alıyor. Ki annem emekli..O yüzden korkma, sadece bu günlerin geçeceğini bil. Allah güç versin, çocuklarından gül inşallah.
Evet doğru bugün uzaklaştırma aldı pazar akşamı geçiyorum evime.ona bir iki gün süre tanıdım.pazar akşamına çıkmazsa polis nezaretinde çıkacak evden çok mutluyum şu an ilk zaferimi kazandım davada lehime sonuçlanırsa değmeyin keyfime ama uzun bir süreç tabi.

Evet doğru bugün uzaklaştırma aldı pazar akşamı geçiyorum evime.ona bir iki gün süre tanıdım.pazar akşamına çıkmazsa polis nezaretinde çıkacak evden çok mutluyum şu an ilk zaferimi kazandım davada lehime sonuçlanırsa değmeyin keyfime ama uzun bir süreç tabi.
Çok sevindim adınıza
Süreç Uzun çabucak bitsin diyorsun kendi kendine o soyadını taşımamak için
Fakat zamanla geçecek
Çok daha iyi olacaksınız

Öncelikle ona eski eşim demeyi iple çekiyorum.kısaca durumu özetleyeyim.şu an annemle babamın yanında ikamet ediyorum.3 tane çocuğum var.biri okula gidiyor.hiç eşya almadan çıktım evden gecenin 11 inde kovdu beni.bende madem öyle gidiyorum dedim çarptım kapıyı çıktım .çocukları almadan .polise gittim şikayetçi oldum uzaklaştırma talep ettim.ertesi sabah çocukları kedi yavrusu gibi annemin kapısına bırakıp gitti.
Sorun şu ki kendisi evimde kalıyor ben annemde.evimde diyorum.çünkü ev benim adıma hala taksitlerini ben ödüyorum.ve 80000 borcum var.bunları geçtim.3 çocuğumla annemin 80 metrekare evinde yaşamaya çalışıyoruz.gidip eşyalarımı bile alamıyorum.eve annesini ve kardeşini geetirip oturtmuş.
Şu an adliyedeyim uzaklaştırma isteyeceğim tekrar.2 haftayı geçti şikayetçi oldum hala sonuç yok.
Aslında iyi bir dayağı hakediyor ama yapacak bişey yok bize yakışmaz.onunla evlenerek büyük bi hata yapmışım bedelini ödüyorum.yanlış bişey yapmaktan korkuyorum.antidepresan sakinleştirici falan alıyorum.o eve gidip onları kovup olay çıkarmayı düşünüyorum bazen lütfen bana olumlu birşeyler söyleyin.bu günler geçecek mi?
Not:kızlar lütfen 10 sayfayı da okuyun orda biraz daha anlattım ben bu insanlarla nasıl baş edeceğim bilmiyorum.
Yüzsüzler canim aynı benim eşimde uzaklaştırma alıp kendi oturmuştu evde hiç yuz yok malesef

Çok sevindim, şimdiden başladı demek güzellikler..şans sizden yana olsun. Bu günleri tiksintiyle hatırlayacaksınız. 3 pırlantanızla yepyeni heyecanlar, huzurlu bir hayat olsun önümüzde :KK9:

Oh hadi hayırlı olsun :)

Back
X