- Konu Sahibi GazozGofret
bunu buraya neden yazıyorum bilmiyorum. 18 yaşında lys den yeni çıkmış bi genç kızım. sınav bitince iyi de geçse kötüde geçse rahatlayacağımı her şeyin iyi olacagını düşünüyordum. oysaki her sey üstüme yıkıldı. nereden başlayayım. şuan başka bi şehirdeyiz liseyi okudugum yer değil.tek bi arkadaşım bile yok. sınavım istediğim gibi geçmedi. babam daha sonuclar gelmeden tercih yapma bi sene daha hazırlan hukuk oku diye baskı yapıyo oysaki bana bi kere bile hukuk okıumak istiyomusun demedi. evde abimle 2 senedir konusmuyorum zaten annemle babam sürekli kavga ediyo. babam giyimime karışıyo annem iki dakika suratımı assam laf ediyo. sınav bitsin istediğim filmleri izlerim bir sürü kitap okurum diyen ben bütün gün yatıyorum. ruhum eskidi. evet gercekten yaşlandım su son 1 ayda. ailemle huzur bulamıyorum. bi sene daha hazırlanmayı ruhen kaldıramam burada o yüzden bu sene gitmem lazım. gecen sene calısayım kazanayım gideyim diye heves ederdim şimdi o da yok. heves sıfır bende. hiç bişeye hevesim kalmadı. kimseyle bi şey paylaşamıyorum içime atmaktan bıktım. annemin beni herkesin gözü önünde küçük düşürme çabalarına anlam veremiyorum . boyum 1.53 civarı bu aralar biraz kilo almısım 48 olmusum herkesin içinde cok sismansın diye taktı bana . bunu kabul etmiyo ama abimle bana farklı muamele gösteriyo. o dogru düzgün çalışmadı ama bol bol tatil yaptı gezdi dolaştı ben teyzemin yanına gitmek istedim göndermediler.o kadar çok örnek var ki bu sene yatılı okudum liseyi eve geldim yüzüme bakmıyolar özlemiyolar. tek yapmak istediğim sey bir an önce buradan gitmek ve üni.yi bitirdikten sonra başka bi şehirde iş bulmak burayı temelli dönme düşüncesi beni çıldırtıyo. ben böyle değildim cıvıl cıvıldım. ama artık gülemiyorum nezaketten bile olsa gülemiyorum. gercekten çok bunaldım ağlamak iyi gelir ama ağlayamıyorum. görseler bir sürü soru kötü laf işiticem çünkü. ne yapıcam ben bilmiyorum sadece paylaşmak istedim birileriyle sanalda olsa birileri bilsiiiin ben cok mutsuzum hiç olmadıgım kadar . daha öncede kötü günler yasadım ama ben hep yasamayı seven umut eden biriydim ama artık tükendim..çok yoruldum.