- 15 Nisan 2017
- 13.630
- 16.052
- 298
- Konu Sahibi alisinparadise
Annene ,neden böyle davranıldığını sordun mu hiç? Ege bölgesindesin tarifine bakılırsa. Oralarda serbest çalışan olarak iş bulmak zor. Kpss ye yüklen. Bu üzücü durumları avantaja çevir. Ben babamın huzursuzlukları yüzünden evden gitmek istedim ve bu hayalle üniversiteyi kazanmak için elimden geleni yaptım, oldu çok şükür. İsterse insan her şeyi başarabilir, intihar fln çözüm değil. Benim de böyle melankolik bir dönemim olmuştu, evde değersiz hissediyordum, ayrımcılık hissediyordum, ölüm üzerine acıklı şiirler yazılar yazıyordum biri okuyup fark etsin beni ve her şey düzelsin diye.
Ne mezunusun bilmiyorum, sıkıca çalış,2026 nın kpss ye de girersin üni sınavlarına da. Bak o zaman nasıl saygı duyuyorlar sana. Sen kimsin, sana eğilmem diyen babam neyazıkki bana muhtaç oldu. Yaşamalısın, yaşadıkça karmayı da görüyorsun. Eğer çaba gösterirsen hayatın getireceği çok şey olur, oturduğun yerden sızlanmakla olmaz ama.
Ne mezunusun bilmiyorum, sıkıca çalış,2026 nın kpss ye de girersin üni sınavlarına da. Bak o zaman nasıl saygı duyuyorlar sana. Sen kimsin, sana eğilmem diyen babam neyazıkki bana muhtaç oldu. Yaşamalısın, yaşadıkça karmayı da görüyorsun. Eğer çaba gösterirsen hayatın getireceği çok şey olur, oturduğun yerden sızlanmakla olmaz ama.