- 12 Şubat 2015
- 461
- 60
- 31
Kızlar canım o kadar sıkkın ki salak gibi ağlıyorum şuan. Erkek arkadaşım var biliyorsunuz ciddi bir ilişki aileler biliyor tanıştılar. askerde şuan kendisi. akşam konuşurken düğünden konu açıldı. düğün gelenek göreneklere uygun olacakmış. ben şehir merkezinde yaşıyorum erkek arkadaşım başka bi ilde bi köde yaşıyor evlenince oraya gidicem kısmet olursa. düğün düğün salonunda olmaz mı kızlar? yok köy meydanında olacakmış düğün düğün salonu olmazmış. bende ben düğün salonunda istiyorum dedim. neden falan deyip durdu. benim onun yaşadığı yeri küçümsediğimi düşünüyor sen benim yaşadığım yeri küçümsüyor musun farkında mısın köye gelin geleceksin farkında değilsen farkına var falan dedi. ben herşeyi kabullendim yaşadığım yerde herşey elimin altında tam merkezi yerdeyim burdan kalkıp bi köye gelin gitmek zaten zor olacak benim için ve şimdiden bunun gibi sorunlar yaşıyoruz. çok alındı bana küçümsüyorsun saygı göstermiyorsun diye hiç bişey demeden kapatyı telefonunu. açmaz da biliyorum. ben ne yapayım kızlar haksız mıyım ? hayatımda bi kez olabilecek bişey bu ve şimdiden sorun yapıyor. sizin gelenekleriniz varsa bizimkide var bizimkiler de düğün salonu isterler dedim sizin de saygı göstermeniz gerek dedim ama yok anlamıyor.
ben şimdi ona 10 kere evlenelim onunda da düğünümüz köy meydanında olsun desem bile hiç bişey değişmez aklına girdi bi kere sen küçümsüyorsun diye. ama ben öyle bi düğün öyle bi hayat işstemiyorum. herşeye karar vermişsin sen tek başına mi evleniyorsun diyorum yok anlamıyor ya. napayım ben şimdi çok seviyorum onu oda beni seviyor ama ödün vermiyor kendinden. benim onun için bişeyler yaptığımı görmek istiyor. düğün salonunda olacağı varsa da olmaz bu saatten sonra diyor. ( küçümsedim ya güya) ne yapacağımı bilmiyorum
ben şimdi ona 10 kere evlenelim onunda da düğünümüz köy meydanında olsun desem bile hiç bişey değişmez aklına girdi bi kere sen küçümsüyorsun diye. ama ben öyle bi düğün öyle bi hayat işstemiyorum. herşeye karar vermişsin sen tek başına mi evleniyorsun diyorum yok anlamıyor ya. napayım ben şimdi çok seviyorum onu oda beni seviyor ama ödün vermiyor kendinden. benim onun için bişeyler yaptığımı görmek istiyor. düğün salonunda olacağı varsa da olmaz bu saatten sonra diyor. ( küçümsedim ya güya) ne yapacağımı bilmiyorum