Kocaman bir hayal kırıklığı. Bunun için ayrılık olur mu?

seloooo

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
461
60
31
Kızlar canım o kadar sıkkın ki salak gibi ağlıyorum şuan. Erkek arkadaşım var biliyorsunuz ciddi bir ilişki aileler biliyor tanıştılar. askerde şuan kendisi. akşam konuşurken düğünden konu açıldı. düğün gelenek göreneklere uygun olacakmış. ben şehir merkezinde yaşıyorum erkek arkadaşım başka bi ilde bi köde yaşıyor evlenince oraya gidicem kısmet olursa. düğün düğün salonunda olmaz mı kızlar? yok köy meydanında olacakmış düğün düğün salonu olmazmış. bende ben düğün salonunda istiyorum dedim. neden falan deyip durdu. benim onun yaşadığı yeri küçümsediğimi düşünüyor sen benim yaşadığım yeri küçümsüyor musun farkında mısın köye gelin geleceksin farkında değilsen farkına var falan dedi. ben herşeyi kabullendim yaşadığım yerde herşey elimin altında tam merkezi yerdeyim burdan kalkıp bi köye gelin gitmek zaten zor olacak benim için ve şimdiden bunun gibi sorunlar yaşıyoruz. çok alındı bana küçümsüyorsun saygı göstermiyorsun diye hiç bişey demeden kapatyı telefonunu. açmaz da biliyorum. ben ne yapayım kızlar haksız mıyım ? hayatımda bi kez olabilecek bişey bu ve şimdiden sorun yapıyor. sizin gelenekleriniz varsa bizimkide var bizimkiler de düğün salonu isterler dedim sizin de saygı göstermeniz gerek dedim ama yok anlamıyor.

ben şimdi ona 10 kere evlenelim onunda da düğünümüz köy meydanında olsun desem bile hiç bişey değişmez aklına girdi bi kere sen küçümsüyorsun diye. ama ben öyle bi düğün öyle bi hayat işstemiyorum. herşeye karar vermişsin sen tek başına mi evleniyorsun diyorum yok anlamıyor ya. napayım ben şimdi :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61: çok seviyorum onu oda beni seviyor ama ödün vermiyor kendinden. benim onun için bişeyler yaptığımı görmek istiyor. düğün salonunda olacağı varsa da olmaz bu saatten sonra diyor. ( küçümsedim ya güya) ne yapacağımı bilmiyorum :KK61::KK61:

Benimde bi koyum var ve bizim koyede gelin gelince koy meydanında duğun olur. Yani bi duğun salonu tutulsa zaten koy halkının gideceğini zannetmiyorum.. Ama sen koye yerlşme konusunu iyice duşun bence. Çunku yaşam tarzı çok farklı olacak. Alışkanlıklarını terketmen gerekecek. Zorlanabilirsin..

Koyde yasamaya uyum sagliycagindan eminmisin ?
Calismicaksin sanirim. Sevgilin ne is yapiyor?

Koye yerlesme isi i iyice dusun. Davulun sesi uzaktan gelir derler.

Sevgilin de hakli sende köyde meydanda olur bu gercek. Ama sende salonda isteyebilirsin haklisin.

Ama sevgilinin kompleksleri var belli. En ufak bir konusmada bu oluyorsa oooo siz daha nisan ev hazirliklari falan yapacaksiniz bir seye hayir desen sen surekli onlari kucumsuyor olacaksin herhalde.

Dugunu fln bi kenara koyalimda. BU kadar sabit fikirli karsisindakini dinlemehen empaati yapamayan bi adamla nasil omur gecirceksin? Bu daha buyuk bi problem degil mi?
bu da problem biliyorum görmezden gelmeye çalışıyorum ama patlak veriyor işte

Onun istedigi yerde zaten yaşamayı kabul etmissin ona bişey diyemem. Ama askerde adam bi farklı düşünüyor canım gelince konusalım de. Uzaktan uzaga bişey halledemezsiniz

Benimde bi koyum var ve bizim koyede gelin gelince koy meydanında duğun olur. Yani bi duğun salonu tutulsa zaten koy halkının gideceğini zannetmiyorum.. Ama sen koye yerlşme konusunu iyice duşun bence. Çunku yaşam tarzı çok farklı olacak. Alışkanlıklarını terketmen gerekecek. Zorlanabilirsin..
benimde köyüm var ve artık orda da düğün salonlarında oluyor. yaşam tarzını kabullenmiştim ama hayatımın en önemli günü. zaten ailemde kabul etmez bunu bilmiyorum

Bence haklı, nereye gelin gideceğinizin farkında olun. Bu kadar geç aydınlanmayın. Şimdiden zor gelen şeylerin evlendikten sonra kolay geleceğini ummuyorsunuz heralde.
kıyamıyorum bunun için ayrılmak zoruma gider :KK43:

benimde köyüm var ve artık orda da düğün salonlarında oluyor. yaşam tarzını kabullenmiştim ama hayatımın en önemli günü. zaten ailemde kabul etmez bunu bilmiyorum
yani çok uçuk bi istek değil. Eğer yakın civarda bi salon varsa tutulabilir.. Ben ordaki yaşam tarzına alışabilecek misiniz onu merak ediyorum..

Bence siz salon fikrinden vazgeçin masraf olmaın diye sizi küçümsemekle suçluyor oysa köyde yaşayanların tümü artık salonda düğün yapıyolar. Bence sizi kandırmaya çalışıyor gibi
öyle cimri biri değil böyle düşündüğünü sanmıyorum gerçekten dediğim dedik ve benim onun için herşeyi göze almamı bekliyor

Koye yerlesme isi i iyice dusun. Davulun sesi uzaktan gelir derler.

Sevgilin de hakli sende köyde meydanda olur bu gercek. Ama sende salonda isteyebilirsin haklisin.

Ama sevgilinin kompleksleri var belli. En ufak bir konusmada bu oluyorsa oooo siz daha nisan ev hazirliklari falan yapacaksiniz bir seye hayir desen sen surekli onlari kucumsuyor olacaksin herhalde.
beni korkutan da bu işte :cry::cry::cry:

Bence siz "ben herseyi dusundum ,goze aldim " diyorsunuzda alamamissiniz bence ki zaten zor birsey sehir merkezinden köye geçmek bu kucumsemede degil
evet zor biliyorum farkındayım gece gündüz bunu düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Onun istedigi yerde zaten yaşamayı kabul etmissin ona bişey diyemem. Ama askerde adam bi farklı düşünüyor canım gelince konusalım de. Uzaktan uzaga bişey halledemezsiniz
burda olsaydı da bişey değişmezdi biliyorum tanıyorum onu :KK43:

X