bunu gerçekten başaran var mı varsa helal olsunMekik en güzel yöntem güzel bir diyet sağlıklı şekilde ve bölgesel egzersizlerle kurtulmanız mümkün tabi ki
sağol canımkesinlikle mümkün.
benim baba tarafım felaket kilolu aralarından bi kaç tanesi azmetti ve başardı. spor yapmanız şart tabiki. zayıflasanız bile löngür löngür olur yoksa :)
kolay gelsin
İnsan istedikten sonra herşey mümkün neden olmasın bir sürü resimler var örnekler bununla ilgili spor bir çok şeyin çözümü boğazımızı tutarsakbunu gerçekten başaran var mı varsa helal olsun
tutmam lazım kendimden tiksiniyorum artıkİnsan istedikten sonra herşey mümkün neden olmasın bir sürü resimler var örnekler bununla ilgili spor bir çok şeyin çözümü boğazımızı tutarsak
aynen yarım mekikte cok işe yarar tam çekemiyorum maalesfKeşke benim de üç çocuğum ve 10 kilo fazlam olsaöncelikle sıkı bi motivasyon şart. Mekik ilk başta çok zorlayabilir. Bence bacak hareketi ile başla o karnı da topluyor. Haftada üç gün yarım saat koşu yapsan nasıl farkeder biliyo musun?
helal olsunMümkün.
Ben bir sürü insan gördüm göbeğini eriten.
Annem mesela 12 kilo verdi.Eridi.
Spor da yapmadı üstelik.
bakalım ne olacak ben elimden geleni yapıcamyapıya gore degisiyor bazı insanlarda spor yapmasa bile gobek duz veya cok az bazılarında yani bende ayva gobek hep mevcut:) sıkı bir diyet lazım bunun icin ama birazcık gobek kalsa sıkıntı olmaz zaten siz en aza indirmeye calısın
tutmam lazım kendimden tiksiniyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?