kocaman göbeğim :) :)

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
merhaba arkadaşlar ben 3 cocuk annesiyim ilk hamileliğimde kilolarımı verdim fakat ikiz hamile kaldıktan sonra 59 la hamile kaldım şu anda 68 im 10 kilo kadar fazlam var. göbrğim hamileliğimde kocamandı.aradan 1 yıl geçti şimdi sıkı bir egzersiz ve diyet programına başlıycam.fakat göbeğim fazla büyük 5 aylık gibiyim:rapci::rapci:göbek gevşedi tabii :ukala: sıfır göbeksiz olmam artık mümkün değil mi:spor::spor:

kesinlikle mümkün.

benim baba tarafım felaket kilolu aralarından bi kaç tanesi azmetti ve başardı. spor yapmanız şart tabiki. zayıflasanız bile löngür löngür olur yoksa :)

kolay gelsin

kesinlikle mümkün.

benim baba tarafım felaket kilolu aralarından bi kaç tanesi azmetti ve başardı. spor yapmanız şart tabiki. zayıflasanız bile löngür löngür olur yoksa :)

kolay gelsin
sağol canım :spor:

Keşke benim de üç çocuğum ve 10 kilo fazlam olsa:anne: öncelikle sıkı bi motivasyon şart. Mekik ilk başta çok zorlayabilir. Bence bacak hareketi ile başla o karnı da topluyor. Haftada üç gün yarım saat koşu yapsan nasıl farkeder biliyo musun?

Mümkün.
Ben bir sürü insan gördüm göbeğini eriten.
Annem mesela 12 kilo verdi.Eridi.
Spor da yapmadı üstelik.

Keşke benim de üç çocuğum ve 10 kilo fazlam olsa:anne: öncelikle sıkı bi motivasyon şart. Mekik ilk başta çok zorlayabilir. Bence bacak hareketi ile başla o karnı da topluyor. Haftada üç gün yarım saat koşu yapsan nasıl farkeder biliyo musun?
aynen yarım mekikte cok işe yarar tam çekemiyorum maalesf

yapıya gore degisiyor bazı insanlarda spor yapmasa bile gobek duz veya cok az bazılarında yani bende ayva gobek hep mevcut:) sıkı bir diyet lazım bunun icin ama birazcık gobek kalsa sıkıntı olmaz zaten siz en aza indirmeye calısın

yapıya gore degisiyor bazı insanlarda spor yapmasa bile gobek duz veya cok az bazılarında yani bende ayva gobek hep mevcut:) sıkı bir diyet lazım bunun icin ama birazcık gobek kalsa sıkıntı olmaz zaten siz en aza indirmeye calısın
bakalım ne olacak ben elimden geleni yapıcam

tutmam lazım kendimden tiksiniyorum artık:dondurma:

Kendinizden tiksinmenize gerek yok ki kendinizi sevin motivasyonunuzu yüksek tutun eğer içinizden hırs azim varsa zaten yakın zamanda sonucunuza doğru yol katedersiniz:KK49:Cardio + bölgesel pilates öneririm:spor:bir de tam bu smileydeki gibi ip atlayabilirsiniz:spor::KK53:Gün içerinden bol su en az 2.5 lt + sabahları yeşil çay demleme şeklinde içerseniz sizin yararınıza olur:eğlence:

Back
X