merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım üzere dün akşam uzun süredir birlikte olduğum insan bu sözleri söyledi ve çekti gitti.. = ( Baktım tüm sosyal ağlardan da resimlerimizi falan kaldırmış ( ilişki durumu hariç ) Ben öyle duygularımı açığa çıkaran bir insan değilim bu da herzaman ondan şikayet ederdi. Hani beni öptüğünde bile hemen müdahale ederdim. Veya gezerken sarılmasını istemezdim dışarda öpeceğinde istem dışı çekerdim kendimi ve sevdiğimi çok fazla dile getirmezdim. Hep bu yüzden kızmıştır bana yeter artık dediği çok olmuştur ama dün başkaydı çok sinirlendi.. Varmı benım durumumda olan.. ben bile bile yapmıyorum ve çok da seviyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim daha doğrusu düzelir mi = ( Biraz ilgi göstersem biraz ona bıraksam kendimi sanki uçup gidecekmiş gibi şımaracakmış hissediyorum acaba bu yüzden mi yapıyorum.o bu tarz olaylardaki rahatsızlıklarını dile getirirken bir yandan ona da hak veriyorum ama ne yapacam bilemiyorum =( Nolur yardım edin kızlar. :18:
merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım üzere dün akşam uzun süredir birlikte olduğum insan bu sözleri söyledi ve çekti gitti.. = ( Baktım tüm sosyal ağlardan da resimlerimizi falan kaldırmış ( ilişki durumu hariç ) Ben öyle duygularımı açığa çıkaran bir insan değilim bu da herzaman ondan şikayet ederdi. Hani beni öptüğünde bile hemen müdahale ederdim. Veya gezerken sarılmasını istemezdim dışarda öpeceğinde istem dışı çekerdim kendimi ve sevdiğimi çok fazla dile getirmezdim. Hep bu yüzden kızmıştır bana yeter artık dediği çok olmuştur ama dün başkaydı çok sinirlendi.. Varmı benım durumumda olan.. ben bile bile yapmıyorum ve çok da seviyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim daha doğrusu düzelir mi = ( Biraz ilgi göstersem biraz ona bıraksam kendimi sanki uçup gidecekmiş gibi şımaracakmış hissediyorum acaba bu yüzden mi yapıyorum.o bu tarz olaylardaki rahatsızlıklarını dile getirirken bir yandan ona da hak veriyorum ama ne yapacam bilemiyorum =( Nolur yardım edin kızlar. :18:
Güzelim bi ilişkinin sorunsuz ilerlemesi için anlaşmak, sevmek kadar tensel temas da önemlidir. Kaç yaşındasınız? O ilgi gösterirsem şımarır durumları ergenlikte olur genelde. Belli ki ergen falan da değilsiniz. Sevgilin çok haklı. Sarılmadan, öpüşüp koklaşmadan nasıl sevdiğini belli edebilşrsin ki? Söylemiyorum da demişsin bir de. E bu adam sevilip sevilmediğini nerden anlayacak? Hem böyle durumlarda sözcüklerden çok davranışlar önemlidir. Sadece sarılman bile 10 kez seni seviyorum demekten daha yoğun bir duygu alışverişi yaşanmasına sebep olur. En güzel zamanlarınız cicim. Kasma kendini bu kadar.
Kasmayın kendinizi..
Bırakın şımarsın hatta siz de şımarın..
Sevginizi doya doya sarmaş dolaş yaşayın..
Eşiniz kızmakta darılmakta haklı..
bu durum ben ve eşim arasında da nişanlıyken olmuştu
ben aile yapıma ters olduğu için böyle şeyler yapmamıştım
Eşimde bunu hiç problem etmemişti
Şimdi evliyiz herşeyi doya doya yaşıyoruz
bence aşk ,sevgi temasla yada cinsellikle alakası olan bişey değil
kendinizi değiştirmek istediğinizi sanmıyorum hatta bu saydığınız özellikle diğer insanlardan farklı oldugunu düşünüp mutlu biile oldugunuzdan eminim.şimdi bir balyoz gibi indi kafanıza değil mi? size kolay gelsin
peki bu durumu düzeltmem için ne yapmam lazım.. Biliyorum şimdi arasam tamam özür dilerim bir daha yapmasam desem yine herzaman ki sözlerin diyecek.. = (
peki nişanlılık zamanınızda eşiniz bunu anlayışla karşılamayıp bir problem haline dönüşseydi.. ?
Mesela,
Yürürken eşinizin elini o tutmadan sıkıca tutabilirsiniz.
Hiç beklemediği bir an da bir öpücük kondurabilirsiniz.
İçinizden geçtiği an yanınız da değilse arayarak yanınızdaysa sımısıkı sarılarak "seni seviyorum" diyebilirsiniz.
Sevginizi belli etmekten korkmayın.
Her insan buna ihtiyaç duyar,sevildiğini bilmek hissetmek ister.
Şımarmasından korkmayın,o şımarırken sizde şımarın.
Eş bu ya ötesi yok arkadaşım.
Rahat bırakın kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?