• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaman insansın ama aşk nedir nasıl yaşanır bilmiyorsun dedi :(

yasemi_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
120
9
38
35
merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım üzere dün akşam uzun süredir birlikte olduğum insan bu sözleri söyledi ve çekti gitti.. = ( Baktım tüm sosyal ağlardan da resimlerimizi falan kaldırmış ( ilişki durumu hariç ) Ben öyle duygularımı açığa çıkaran bir insan değilim bu da herzaman ondan şikayet ederdi. Hani beni öptüğünde bile hemen müdahale ederdim. Veya gezerken sarılmasını istemezdim dışarda öpeceğinde istem dışı çekerdim kendimi ve sevdiğimi çok fazla dile getirmezdim. Hep bu yüzden kızmıştır bana yeter artık dediği çok olmuştur ama dün başkaydı çok sinirlendi.. Varmı benım durumumda olan.. ben bile bile yapmıyorum ve çok da seviyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim daha doğrusu düzelir mi = ( Biraz ilgi göstersem biraz ona bıraksam kendimi sanki uçup gidecekmiş gibi şımaracakmış hissediyorum acaba bu yüzden mi yapıyorum.o bu tarz olaylardaki rahatsızlıklarını dile getirirken bir yandan ona da hak veriyorum ama ne yapacam bilemiyorum =( Nolur yardım edin kızlar. :18:

merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım üzere dün akşam uzun süredir birlikte olduğum insan bu sözleri söyledi ve çekti gitti.. = ( Baktım tüm sosyal ağlardan da resimlerimizi falan kaldırmış ( ilişki durumu hariç ) Ben öyle duygularımı açığa çıkaran bir insan değilim bu da herzaman ondan şikayet ederdi. Hani beni öptüğünde bile hemen müdahale ederdim. Veya gezerken sarılmasını istemezdim dışarda öpeceğinde istem dışı çekerdim kendimi ve sevdiğimi çok fazla dile getirmezdim. Hep bu yüzden kızmıştır bana yeter artık dediği çok olmuştur ama dün başkaydı çok sinirlendi.. Varmı benım durumumda olan.. ben bile bile yapmıyorum ve çok da seviyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim daha doğrusu düzelir mi = ( Biraz ilgi göstersem biraz ona bıraksam kendimi sanki uçup gidecekmiş gibi şımaracakmış hissediyorum acaba bu yüzden mi yapıyorum.o bu tarz olaylardaki rahatsızlıklarını dile getirirken bir yandan ona da hak veriyorum ama ne yapacam bilemiyorum =( Nolur yardım edin kızlar. :18:

Güzelim bi ilişkinin sorunsuz ilerlemesi için anlaşmak, sevmek kadar tensel temas da önemlidir. Kaç yaşındasınız? O ilgi gösterirsem şımarır durumları ergenlikte olur genelde. Belli ki ergen falan da değilsiniz. Sevgilin çok haklı. Sarılmadan, öpüşüp koklaşmadan nasıl sevdiğini belli edebilşrsin ki? Söylemiyorum da demişsin bir de. E bu adam sevilip sevilmediğini nerden anlayacak? Hem böyle durumlarda sözcüklerden çok davranışlar önemlidir. Sadece sarılman bile 10 kez seni seviyorum demekten daha yoğun bir duygu alışverişi yaşanmasına sebep olur. En güzel zamanlarınız cicim. Kasma kendini bu kadar.

karşındakininde sana kuru kuruya aşık oldugunu sevdigini düşün...
cok sinir bozucu bi durum inanki:50:

bu durum ben ve eşim arasında da nişanlıyken olmuştu
ben aile yapıma ters olduğu için böyle şeyler yapmamıştım
Eşimde bunu hiç problem etmemişti
Şimdi evliyiz herşeyi doya doya yaşıyoruz
bence aşk ,sevgi temasla yada cinsellikle alakası olan bişey değil

Kasmayın kendinizi..
Bırakın şımarsın hatta siz de şımarın..
Sevginizi doya doya sarmaş dolaş yaşayın..
Eşiniz kızmakta darılmakta haklı..

Güzelim bi ilişkinin sorunsuz ilerlemesi için anlaşmak, sevmek kadar tensel temas da önemlidir. Kaç yaşındasınız? O ilgi gösterirsem şımarır durumları ergenlikte olur genelde. Belli ki ergen falan da değilsiniz. Sevgilin çok haklı. Sarılmadan, öpüşüp koklaşmadan nasıl sevdiğini belli edebilşrsin ki? Söylemiyorum da demişsin bir de. E bu adam sevilip sevilmediğini nerden anlayacak? Hem böyle durumlarda sözcüklerden çok davranışlar önemlidir. Sadece sarılman bile 10 kez seni seviyorum demekten daha yoğun bir duygu alışverişi yaşanmasına sebep olur. En güzel zamanlarınız cicim. Kasma kendini bu kadar.

yok ergenlikten çıkalı bir 15 yıl kadar oldu ama bu bir huy mudur bir davranış biçimidir bir türlü anlayamadım.. Ama sanırım haklısınız aşmam lazım bunları..

kendinizi değiştirmek istediğinizi sanmıyorum hatta bu saydığınız özellikle diğer insanlardan farklı oldugunu düşünüp mutlu biile oldugunuzdan eminim.şimdi bir balyoz gibi indi kafanıza değil mi? size kolay gelsin

Kasmayın kendinizi..
Bırakın şımarsın hatta siz de şımarın..
Sevginizi doya doya sarmaş dolaş yaşayın..
Eşiniz kızmakta darılmakta haklı..

peki bu durumu düzeltmem için ne yapmam lazım.. Biliyorum şimdi arasam tamam özür dilerim bir daha yapmasam desem yine herzaman ki sözlerin diyecek.. = (

bu durum ben ve eşim arasında da nişanlıyken olmuştu
ben aile yapıma ters olduğu için böyle şeyler yapmamıştım
Eşimde bunu hiç problem etmemişti
Şimdi evliyiz herşeyi doya doya yaşıyoruz
bence aşk ,sevgi temasla yada cinsellikle alakası olan bişey değil

peki nişanlılık zamanınızda eşiniz bunu anlayışla karşılamayıp bir problem haline dönüşseydi.. ?

kendinizi değiştirmek istediğinizi sanmıyorum hatta bu saydığınız özellikle diğer insanlardan farklı oldugunu düşünüp mutlu biile oldugunuzdan eminim.şimdi bir balyoz gibi indi kafanıza değil mi? size kolay gelsin

teşekkür ederim..

Prensiplerinizden oturu yakinlasmiyorsaniz buna saygi duymasini saglayin, kabullenemiyorsa da yol yakinken yollarinizi ayirip ikiniz de kendi hayat gorusunuze gore biriyle birlikte olursunuz.

Simarmasindan korkmaniz ise bambaska bir durum.
Ya bunun altinda yatan baska sebepler vardir kullanilmak terkedilmek korkusu vb ve guven verememistir...
Ya da dokunarak soyleyerek sevgiyi belli etmekten hayatiniz boyunca kacinan birisinizdir...

Evlat, anne baba bunlari dusunun; ne kadar sevseler de o bakis gulus veya bir temas cok farkli hissettiriyor degil mi?
Partneriniz de konum itibatiyle benzer bir durumda olmasa da sevginizi benzer sekilde hissetmek ister...
Ilaveten onu insan olarak sevmenizin yanisira onun beklentisi "tutkunuzu" sozle veya haraketlerinizle ifade etmeniz...
Once insan olarak temas kurun, gerisi zamanla gelir. Kendinizi sakinmanizi anliyorum fakat duvardan da farkli bir tavriniz olmali ki karsi taraf size ulasamasa bile o isigi gorsun heyecan duysun;)

Benim yapim anlattiginiz gibidir. Sogugumdur. Cevremde opme sarilma hic gormedim cunku.

Esim sevgiliyken hic sorun etmedi. Kendisi cok sicakkanlidir.

Bence altta yatan baska sebepler var. Sogumus galiba. Bahane ariyor.

peki bu durumu düzeltmem için ne yapmam lazım.. Biliyorum şimdi arasam tamam özür dilerim bir daha yapmasam desem yine herzaman ki sözlerin diyecek.. = (

Mesela,
Yürürken eşinizin elini o tutmadan sıkıca tutabilirsiniz.
Hiç beklemediği bir an da bir öpücük kondurabilirsiniz.
İçinizden geçtiği an yanınız da değilse arayarak yanınızdaysa sımısıkı sarılarak "seni seviyorum" diyebilirsiniz.
Sevginizi belli etmekten korkmayın.
Her insan buna ihtiyaç duyar,sevildiğini bilmek hissetmek ister.
Şımarmasından korkmayın,o şımarırken sizde şımarın.
Eş bu ya ötesi yok arkadaşım.
Rahat bırakın kendinizi.

peki nişanlılık zamanınızda eşiniz bunu anlayışla karşılamayıp bir problem haline dönüşseydi.. ?

Öyle bir durum olsaydı zaten ayrı olurduk
şimdi diyeceksiniz bu kadar basitmi ama o benim aileme ve benim değerlerime saygı göstermezse zaten benim gözümde biter ki...

Mesela,
Yürürken eşinizin elini o tutmadan sıkıca tutabilirsiniz.
Hiç beklemediği bir an da bir öpücük kondurabilirsiniz.
İçinizden geçtiği an yanınız da değilse arayarak yanınızdaysa sımısıkı sarılarak "seni seviyorum" diyebilirsiniz.
Sevginizi belli etmekten korkmayın.
Her insan buna ihtiyaç duyar,sevildiğini bilmek hissetmek ister.
Şımarmasından korkmayın,o şımarırken sizde şımarın.
Eş bu ya ötesi yok arkadaşım.
Rahat bırakın kendinizi.

evet şu an yorumlara bakıyorum da sanırım ben biraz ilişki bazında kendime çeki düzen vermeliyim.. Yazımda bazen söylediklerine hak veriyorum demiştim ki bu da " söylesene bana en son ne zaman seni seviyorum veya özlüyorum" dedin lafı olmuştu.. Ve ben gerçekten belki aylar oldu söylememiştim.. Ama bunu kesinlikle işte bunları söylememeliyim diye yapmıyorum sadece bilmiyorum.. :( ilginiz için teşekkürler umarım bunları aşacağım..

Aynen ben de böyleyım severse ıterım sureklı sarılsa sıkılırım özel alan ısterım ..Ama neden böyleyım annem ve anneannem de aynı böyle :):) Sen de bak annene anneannene..Belkı cevap onlardandır:)

Back
X