- 9 Ocak 2022
- 31
- 32
- 18
- Konu Sahibi oguzweannesi
Bana yaptıkları bir ton kötülük var ailesinin yani , aynı evde yaşadık sürekli, hergun küfür hakaret dinledim annesinin , hizmetçi hayatı yaşadım . Asla değer verilmedi saygı verilmedi . Çok değersiz hayat sürdüm sayelerinde . Onların kötülüklerini uzun uzun anlatmak istemiyorum. Hep onları suçladım bunca zaman evet tamam onlar kötüler ama kocam izin verdiği için oldu hepsi . Kocamdan soğudum , bana dokunmasına tahammül edemiyorum, yabancı geliyor , yatağa girmek dahi istemiyorum bildiginiz tiksiniyorum. Sanki tacize uğramış gibi hissediyorum. Çok kötüler . Ayrılırsam her türlü pisliği yaparlar . Ama ben bu şekilde yaşamak istemiyorum kesinlikle. Ne onun ne ailesinin yüzünü görmek istemiyorum. Ev benim üzerime , çocuklarımı da alıp evi satıp gitsem diyorum başka şehire . Kaldırabilir miyim sizce bu yükü. Henüz küçükler çocuklarım. Bilmediğim bir şehirde yapabilir miyim . Sıfırdan bir hayat yani. Beni orda da bulurlar gerçi ama bilmiyorum başka fikrim yok şimdilik. Her gün her daka bana söyledikleri yaptıkları kötülükler geliyor aklıma kafayı yedim onların yüzünden. Sürekli beddua ediyorum . Ne evlendimi ne anneliği ne gençligimi hiç biseyi tattırmadılar .