Kocamdan ailesinden nasıl kurtulurum?

Bana yaptıkları bir ton kötülük var ailesinin yani , aynı evde yaşadık sürekli, hergun küfür hakaret dinledim annesinin , hizmetçi hayatı yaşadım . Asla değer verilmedi saygı verilmedi . Çok değersiz hayat sürdüm sayelerinde . Onların kötülüklerini uzun uzun anlatmak istemiyorum. Hep onları suçladım bunca zaman evet tamam onlar kötüler ama kocam izin verdiği için oldu hepsi . Kocamdan soğudum , bana dokunmasına tahammül edemiyorum, yabancı geliyor , yatağa girmek dahi istemiyorum bildiginiz tiksiniyorum. Sanki tacize uğramış gibi hissediyorum. Çok kötüler . Ayrılırsam her türlü pisliği yaparlar . Ama ben bu şekilde yaşamak istemiyorum kesinlikle. Ne onun ne ailesinin yüzünü görmek istemiyorum. Ev benim üzerime , çocuklarımı da alıp evi satıp gitsem diyorum başka şehire . Kaldırabilir miyim sizce bu yükü. Henüz küçükler çocuklarım. Bilmediğim bir şehirde yapabilir miyim . Sıfırdan bir hayat yani. Beni orda da bulurlar gerçi ama bilmiyorum başka fikrim yok şimdilik. Her gün her daka bana söyledikleri yaptıkları kötülükler geliyor aklıma kafayı yedim onların yüzünden. Sürekli beddua ediyorum . Ne evlendimi ne anneliği ne gençligimi hiç biseyi tattırmadılar .
Şu an hala beraber mi yaşıyorsunuz ailesiyle yoksa ayrı evde misiniz

iyi akşamlar .
Evet evin size ait olmasına sevindim.
Ailenizden kalmış.
Arkadaşların da dediği gibi eşinizin çocukları görmeye hakkı var. Sehir değiştirmek icin o biraz zor galiba
Bana görede iyi bir avukat bulursanız size yardımcı olur.
Hayırlısı olsun inşallah .
Duam sizinle. 👍🏻

Bana yaptıkları bir ton kötülük var ailesinin yani , aynı evde yaşadık sürekli, hergun küfür hakaret dinledim annesinin , hizmetçi hayatı yaşadım . Asla değer verilmedi saygı verilmedi . Çok değersiz hayat sürdüm sayelerinde . Onların kötülüklerini uzun uzun anlatmak istemiyorum. Hep onları suçladım bunca zaman evet tamam onlar kötüler ama kocam izin verdiği için oldu hepsi . Kocamdan soğudum , bana dokunmasına tahammül edemiyorum, yabancı geliyor , yatağa girmek dahi istemiyorum bildiginiz tiksiniyorum. Sanki tacize uğramış gibi hissediyorum. Çok kötüler . Ayrılırsam her türlü pisliği yaparlar . Ama ben bu şekilde yaşamak istemiyorum kesinlikle. Ne onun ne ailesinin yüzünü görmek istemiyorum. Ev benim üzerime , çocuklarımı da alıp evi satıp gitsem diyorum başka şehire . Kaldırabilir miyim sizce bu yükü. Henüz küçükler çocuklarım. Bilmediğim bir şehirde yapabilir miyim . Sıfırdan bir hayat yani. Beni orda da bulurlar gerçi ama bilmiyorum başka fikrim yok şimdilik. Her gün her daka bana söyledikleri yaptıkları kötülükler geliyor aklıma kafayı yedim onların yüzünden. Sürekli beddua ediyorum . Ne evlendimi ne anneliği ne gençligimi hiç biseyi tattırmadılar .
Seni tehdit falan ederse, kavga şiddet vs olursa
Hemen belgele.
Velayet ve boşanma için lazım olur, böyle pislikler boşanmaya da yanaşmıyor ve çocuğu da kullanıp velayet vs deyip tehditler savuruyorlar. En azından aranıza mesafe koyarsınız
Çabuk biter.
Sen ses kaydı ,video, msj,yazışma sakla sakın silme
Lazım olacağa benziyor

Son düzenleme:
Yok hayatim dediğim gibi evim varken eşimin anasının evinde oturduk . Ne için ne uğruna bilmiyorum zaten mesele o . Hadi ev olmasa derimki mecbur imkan yok . Ama dayalı döşeli ev yani 3 yıl oturduk kaynana ile Allah belasını versin inşallah yapmadıkları kalmadı. 1 aydır kendi evimdeyim , yeniden doğdum gibi kendime geldim diyebiliriz
Keşke kendi evinize tek geçseydiniz ve boşanma davası açsaydiniz diye düşündüm.çünkü henüz 1 ay olmuş oraya geçeli.
Ama geç değil tabi ki...bence konuşup boşanmak istediğinizi söyleyin ve evden gitmesini talep edin.ev çok büyük bir avantaj.satip 2 küçük çocukla bir anda başka bir şehir zor olur. Önce bosanin ilerleyen süreçte şehir değişikliğini düşünürsünüz.hakkinizda hayırlısı olsun.

Hayır , ev ailemden miras kaldı . Miras ortak mal olmuyor bir kaç avukata sordum . Zaten evlenmeden önce tapusunu üzerime almıştım evlendikten sonra olan bişey de degil
Bu devirde ev satmakta almakta kolay değil ev madem ailenizden kalmış satmayın oturun evinizde hele hele 2 küçük çocukla bilmediğiniz bir şehire gitmeyin derim.

Ailenizden kalan maaş falan var mı boşanınca alabilir misin acaba öyle bir şey var mı ki.
Evi sakın satmayın, en kötü boşanıp 1+1 eve kiraya çıkıp kendi evinizi kiraya verirsiniz aradaki farkla bir miktar para geçer elinize.

1 aydır kendi evimdeyim
Umarım sorunsuzca bosanirsin,çocuklarına ve sana şans diliyorum Fakat yanlış anlamazsan çocuklar küçük diyorsun üç yıldır kaynana ile yaşıyoruz diyorsun eğer doğru anladıysam kaynana evinde de kocana rest çekip çocuk falan yapamam deseydin keşke abi biraz tutsun kendini ana evinde yaşayıp çocuk yapmak ya da küçük çocukları oraya taşımak nedir

kocanın kıyafetlerini kapının önüne koy kilidi değiştir eve alma ev seninmiş zaten bildiğim kadarıya evlenmeden önce alınan mal paylaşımı da olmuyo tutma evde gönder gitsin kalabalık yapmasın bari

3 yıl çok dayanmışsın kusura bakma. Kendi evin var madem dayalı döşeli bu herife resti çekecektin ben evime gidiyorum ya benimle gelirsin yada annenle sana mutluluklar diyecektin. Bende kaynana ile bir buçuk sene yaşadım ev ev üzerine asla olmuyor. Kendi üzerime bir evim olsa 1 ay bile durmazdım. Benim onların evine bir gebeliğim yok der işin içinden çıkardım. Koca kişisi de seviyorsa peşinden gelirdi tıpış tıpış. Sevmiyorsa zaten bu bir evlilik değildi bunu anlamış olurdun. Bu arada bir yerden gelirin olması lazım kendi evin var kira ödezmesin okey ama bunun faturası yemesi içmesi var nafakaya güvenme kuş kadar bağlarlar bi halta yaramaz. Herşeyi güzelce planla sonra avukatla ilerle

Ailemden kaldı evet kocamla vs alakası yok tamamen kendime ait ev
Hepsini evden gönderin,eşinize de ailesi ile yaşamak istemediğinizi,kendisi çok istiyorsa ailesine eşlik edip onlarla gidebileceğini söyleyip kapıyı gösterin..
Cocuklar evet üzülürler ama annelerini ezilmiş,mutsuz ,güçsüz görmelerinden daha iyidir emin olun ayrılmanız.

Eski yorumlarınızdan birini okudum. Hayat hikâyenizi anlatmışsınız. Çok zor bir yaşamdan gelmişsiniz. Sizin yaşadıklarınızı yaşamış birinden eş seçimini doğru yapması asla beklenemez. Şansına iyi ve düzgün biri çıkarsa ancak mutlu bir evliliği olur. Eşiniz ve ailesi sizi kimsesiz görmüş ve “kötü insanlar” oldukları için bunu sizin aleyhinize kullanmışlar. 2-3 aylık bir bebeğiniz var sanırım. İdare edebiliyorsanız biraz büyüyene kadar bekleyin çünkü aile desteğiniz yok. Çocuk biraz büyüyünce meslek edindirme kurslarına gidin ve bir meslek edinin. Çalışın, biraz para biriktirip ayrılın. Bu arada kesinlikle ama kesinlikle evi satmayın. Kesin boşanma olmadan asla satmayın. Eşiniz o evi allem edip kallem edip sattırıp, parayı harcatıp sizi kendisine mecbur bırakmaya çalışacaktır. Bu oyuna asla gelmeyin.
Bu arada, anneniz ölmüş, ondan size maaş bağlanabilir mi eşinizden ayrılsanız. Yani öyle bir maaşı var mıydı?

Eski yorumlarınızdan birini okudum. Hayat hikâyenizi anlatmışsınız. Çok zor bir yaşamdan gelmişsiniz. Sizin yaşadıklarınızı yaşamış birinden eş seçimini doğru yapması asla beklenemez. Şansına iyi ve düzgün biri çıkarsa ancak mutlu bir evliliği olur. Eşiniz ve ailesi sizi kimsesiz görmüş ve “kötü insanlar” oldukları için bunu sizin aleyhinize kullanmışlar. 2-3 aylık bir bebeğiniz var sanırım. İdare edebiliyorsanız biraz büyüyene kadar bekleyin çünkü aile desteğiniz yok. Çocuk biraz büyüyünce meslek edindirme kurslarına gidin ve bir meslek edinin. Çalışın, biraz para biriktirip ayrılın. Bu arada kesinlikle ama kesinlikle evi satmayın. Kesin boşanma olmadan asla satmayın. Eşiniz o evi allem edip kallem edip sattırıp, parayı harcatıp sizi kendisine mecbur bırakmaya çalışacaktır. Bu oyuna asla gelmeyin.
Bu arada, anneniz ölmüş, ondan size maaş bağlanabilir mi eşinizden ayrılsanız. Yani öyle bir maaşı var mıydı?
Evet maaş alabilirim. Haklısın inan beni kendimden bile daha iyi anladınız , o kadar zor ve saçma şeyler yaşadım ki doğru tercihde bulunmam şans eseri olurdu ancak . Olmadı zaten , evet eşimin ailesi kötü insanlar, annesi mesela türlü şeyler yapar çocukları savunur neymiş geçmişte dayak yemiş psikolojisi bozulmuş. BANANE !! yaşadığı travmaların arkasına sığınarak kötülük yapamaz kimseye. Ah neler çektim neler . Babası yine öyle. Hangi birini sayayım. Etimle kemiğimle nefret ediyorum kısaca . Evi satmam için çok uğraştılar da nafile . Ev benim onların lafı geçmez bu ev hakkında. Şuan kendi evime geçtim, ama eşim olacak salak hala inat . Evi ayıracak annesigilin yanındaki eve taşıncaz . Ne uzak değil mi sözde ev ayrı olacak ama ömrümü yemeye devam edecekler . İşkence resmen .. şeytan görsün yüzlerini istemiyorum.

Cocuklar küçük olduğu icin zaten babasıyla görüşecek o yüzden baska bir sehire gitmek çözüm gibi durmuyor, hem boşanma süreci zaten zorken hiç bilmediginiz başka bir sehir daha zor olabilir ama bu karari verebildiginiz için sizi kutluyorum inşallah zorluklar sizi barışmaya ikna etmez

Evet maaş alabilirim. Haklısın inan beni kendimden bile daha iyi anladınız , o kadar zor ve saçma şeyler yaşadım ki doğru tercihde bulunmam şans eseri olurdu ancak . Olmadı zaten , evet eşimin ailesi kötü insanlar, annesi mesela türlü şeyler yapar çocukları savunur neymiş geçmişte dayak yemiş psikolojisi bozulmuş. BANANE !! yaşadığı travmaların arkasına sığınarak kötülük yapamaz kimseye. Ah neler çektim neler . Babası yine öyle. Hangi birini sayayım. Etimle kemiğimle nefret ediyorum kısaca . Evi satmam için çok uğraştılar da nafile . Ev benim onların lafı geçmez bu ev hakkında. Şuan kendi evime geçtim, ama eşim olacak salak hala inat . Evi ayıracak annesigilin yanındaki eve taşıncaz . Ne uzak değil mi sözde ev ayrı olacak ama ömrümü yemeye devam edecekler . İşkence resmen .. şeytan görsün yüzlerini istemiyorum.
Öncelikle bir süre kanıt toplayın. Size hakaret ediyorlarsa ses kaydı, görüntü kaydı, fotoğraf, ekran görüntüsü vb. ne olursa. Bir avukata gidip kanıtlarınızı gösterin. Her şeyi anlatın. Kötü insanlardan ancak planlı bir biçimde kurtulunur. Başka yolu yok. Bu süreçte hiç renk vermemeye çalışın. Belki 1-2 yıl sürebilir kanıt toplamanız belki daha kısa ya da uzun. Sabırla kanıt biriktirin. Yoksa boşanma sürecinde çok zorlanırsınız. Bu arada da mümkün olduğunca para biriktirmeye çalışın. Bu çok önemli. Geçici nafaka kararı bile 6 ayda ancak veriliyor. Avukat parası, dava giderleri, yaşamanız için gereken para vb. gerekli size. Altınınız falan varsa asla kaptırmayın eşinize. Evden ufak tefek iş yaparak da para kazanabilirsiniz. Boşanma tam olarak gerçekleştikten sonra bağlatabilirsiniz annenizden kalan maaşı ancak o zamana kadar ayakta kalmanız gerekiyor. Ev sizin için büyük avantaj. Nafakaya da bel bağlamayın. Çocuklara bile çok az bağlanıyor nafaka maalesef.

Back
X