Kocamdan ayrılmak istiyorum

Eğer çocuklarına 2000 nafaka vermeyi kabul etmezsen seni şikayet ederim 15 yaşında benimle ilişkiye girdigin için hapse girersin diye tehdit et daha sonra resmi olarak nafaka baglat Ivana yatirsin asla yüzyüze gelme .birde mahkemede ne zaman görecek bebesini onlar ayrıntılı yazılsın sonra zorluk yaşarsın işte haftasonlari şu saate kadar kapıya bırakacak vs diye..birde her yıl Üfe Tüfe ye göre nafaka artışı olacak diye madde eklettir...çocukları ben Alicam derse de ....şiddet istismar hepsini öne sürerim diye tehdit et ...tabiki gizlice git evden sakin söyleme bu tehditleri telefonla konuşurken yaz mesaj yazma sonrasında sana hakaret vs ederse kayıt et ses kaydı vs...onlarisa gerekirse kullanirsin
Baştan söyliyim kusura bakma sana ve hayatına asla saygı duymamı bekleme benden. 15 yaşıma iniyorum şuan 15 yaşımda sevgili peşinde evlilik peşinde koşmuyordum mesela. 16 yaşında çalışmaya başladım restoranlarda gece 2 ye kadar garson olarak tuvalet temizleyerek aynı zamanda okula devam ediyordum. 18 yaşında normal sigortalı işe girdim fabrikaya aynı zamanda okula devam edip en iyi nerede staj yaparım lise için bakıyordum. Gece iş gündüz okul belki 4 saat uyku var yok staj insanlığını kaybediyorsun dayak yemekten beter hale geliyorsun. Sonra üniversitesi daha çok para demek. Bunca işin içine daha çok para için günü birlik palyaço olmak, düğünlerde servis yapmak işleri ekle. Meslek sahibi olup kimseye eyvallah etmeden ve aile desteği olmadan hayat kurmak senin gibilerin anlıcağı şey değil. Sanmaki bu atıp tutuyor. Demek istediğimi anladın mı hayat kimseye altın tepside gelmiyor.
Şimdi sen o altın tepsi i al yanına bir güzel yat uyu ve hatta yan yana otur o tepsi ile tepsiye deki kadınlar klubunde bir melek var yattığı yerden tepsi beklemiş derdini kinini öfkeni ona bir güzel kus benim okuma imkanım olmadı kusura bakma tepsin de kusura bakmasın bize verilen imkanlar bunlar değildi biz pencereden dısaeıyı izlerdik bayramlıpını giyip cantasınj takan akranlarımısa bakıp ağlardık bizim neden yok diye biz neden dısarı çıkamıyoruz diye sen anlamazsın da tepsi anlar belki yada duvar lütfen rica ediyorum yorum yapmayın siz bana tepsi si olanlara yapın

Şimdi sen o altın tepsi i al yanına bir güzel yat uyu ve hatta yan yana otur o tepsi ile tepsiye deki kadınlar klubunde bir melek var yattığı yerden tepsi beklemiş derdini kinini öfkeni ona bir güzel kus benim okuma imkanım olmadı kusura bakma tepsin de kusura bakmasın bize verilen imkanlar bunlar değildi biz pencereden dısaeıyı izlerdik bayramlıpını giyip cantasınj takan akranlarımısa bakıp ağlardık bizim neden yok diye biz neden dısarı çıkamıyoruz diye sen anlamazsın da tepsi anlar belki yada duvar lütfen rica ediyorum yorum yapmayın siz bana tepsi si olanlara yapın
Laflara bak cahil olduğun nasıl belli. Mızmızlanıp şöyle böyle diyene kadar hayatında ki yanlışları bir yerden düzeltmeye başlasaydın şimdi adam olurdun. Burda herkes sana acıyıp istediğin gibi yorum yapınca ne değişiyor. Dost acı söyler diye bir laf var tabiri caizse ama doğru söyleyini 9 köy kovdukları da doğruymuş. Sen kolay yolu bulmuşsun sana tepsi felan lazım değil zaten parası olan adam olsun yeter. O baştan özendiğin hayata adam sayesinde paraya lüks yaşama senin demekle lüks hayatı elde etmiştin madem hata ettin imkan yoktu düştün bu yanlışa sonra insan baktı olmuyor lüks yaşamından bol parasından biraz bale kenara koyup biriktirip basıp gitmez mi? altın tepsini kendin kazanamadın kolay yolu seçtin okey ama bu hayatı devam ettirmek senin kafasızlığın. Senin gibi kadın çok evet ama senin gibi yanlıştan dönüp hayatını kazanan kadın da yok sanma. Bizimde kimse elimizden tutup yürü ya kulum demedi. Bizde çok onun bunun getirdiği ile eskisi ile geçindik. Kaç yaşıma kadar ben hatırlamam yeni kıyafet alındığını. Ama şimdi ailemin ve benim hayatım şükür çoğu kişiden iyi bu günlere zengin koca kahrını çekerek gelmedik. Kayınvaliden gece hortumla dövüp gündüzleri lüks arabanla lüks mağazalara mı gidiyordun ki hala o hayatım devam ediyor demişsin burası da bizi mi yiyorsun anlayamadım kısmı.

Demek istediğim sey su evden çıkmayan birisi bana para vermez yani ben çıkmam evden hiç ultra lüx faire de oturuyorum hersey lüx içinde bunlar bnenşm için değil kendisi için benim arkadasım bile yok olmaz yani izin vemez
Evden hiç çıkmayıp lüks mağazalarda nasıl geziyorsun. Arabalara nasıl biniyorsun. Yazdıklarını unutuyor musun? Kayınvaliden ultra lüks daire gelip mi hortumla dövüyor? Arkadaş sen iyice saçmaladın. Benim için konun sahtekar olduğu kafamda ortaya çıktı net.

Laflara bak cahil olduğun nasıl belli. Mızmızlanıp şöyle böyle diyene kadar hayatında ki yanlışları bir yerden düzeltmeye başlasaydın şimdi adam olurdun. Burda herkes sana acıyıp istediğin gibi yorum yapınca ne değişiyor. Dost acı söyler diye bir laf var tabiri caizse ama doğru söyleyini 9 köy kovdukları da doğruymuş. Sen kolay yolu bulmuşsun sana tepsi felan lazım değil zaten parası olan adam olsun yeter. O baştan özendiğin hayata adam sayesinde paraya lüks yaşama senin demekle lüks hayatı elde etmiştin madem hata ettin imkan yoktu düştün bu yanlışa sonra insan baktı olmuyor lüks yaşamından bol parasından biraz bale kenara koyup biriktirip basıp gitmez mi? altın tepsini kendin kazanamadın kolay yolu seçtin okey ama bu hayatı devam ettirmek senin kafasızlığın. Senin gibi kadın çok evet ama senin gibi yanlıştan dönüp hayatını kazanan kadın da yok sanma. Bizimde kimse elimizden tutup yürü ya kulum demedi. Bizde çok onun bunun getirdiği ile eskisi ile geçindik. Kaç yaşıma kadar ben hatırlamam yeni kıyafet alındığını. ne yani çok geçerli bir neden mi bu durum .Ama şimdi ailemin ve benim hayatım şükür çoğu kişiden iyi bu günlere zengin koca kahrını çekerek gelmedik. Kayınvaliden gece hortumla dövüp gündüzleri lüks arabanla lüks mağazalara mı gidiyordun ki hala o hayatım devam ediyor demişsin burası da bizi mi yiyorsun anlayamadım kısmı.

Sende suç yok ki senin o yaşta evlenmek istemeni kabul edip seni evlendiren o ailende suç. Keşke denecek çok şey olmuş hayatında ama keşke demenin anlamı yok. En iyisi bundan sonra önüne bakman

Adamla ultra lüks dairede oturuyorsunuz..
Arkadaşa dahi izin vermeyen ve evden çıkarmayan biri diyorsun..
Peki sen 11 yaşındaki kızını okula götürmüyor musun ya da küçükken kim götürüp getirdi?
Buraya konu açmışsın telefonundan mı yoksa evdeki bilgisayardan mı?
Dayak atıyormuş peki bundan cocuk etkilenmiyor mu kocaman olmuş..Öğretmenine bile bahsetmiştir en basiti o bile yardımcı olur yol gösterirdi sana..

Ultra lüks apartmanda oyle dayak yesen duyanlar polis cagırırlar ani oturdugunuz yer 3. Sınıf bi mahalle değildir o zaman., sessiz kalmazlar rezil olursunuz etrafa

Buraya bişiler yazmadan önce daha iyi kurgulasanız ama o yetenek olsa burda olmazdın zaten

12 yıllık evliyim 15 yasında evlendim cahillik tabiki başka bir sey değil kendim isteyerek evlendim kayınvalidem çok tehlikeli bir kadın bir sürü şey yaşadım ilk 5 sene hep dayak la gecti köle gibiydim evim vardı ayrı ama kaynanam evimize göndermedi tek kazan da kaynasın hesabı maddi durumumuz hep iyiydi ama benim hiç param bile olmazdı her neyse hortum la da yedim dayak kablo ile de bir de kızım oldu evlenir evlenmez şu an 12 yıla geldim bir de oğlum var 1 bucuk yasında sürpriz yumurta... Şimdi ise ayrılmak istiyorum ve resmi nikah ta yok 12 yılda yasadıpım şeyleri buraya ne kadar yazabilirim bilmiyorum aslında dayak, aldatılma, alkol, sürekli ezilme küçük görme her şeyi yasadım kısacası hep bir sonrasını hayal ettim ekonomik özgürlüğüm olmadığı için hep sürdürmeyi denedim babam vardı artık oda yok vefat etti şimdi ayrılıp hayata yeniden başlamak istiyorum nasıl bir yön bulurum bilmiyorum ayrılıp bana ve çocuklarıma yardım edecek bir adam değil malum günümüzde covid 19 iş bulmak ta biraz zor olacaktır ama ben artık kararımı verdim 12 yıl bitti ama ben bir 12 yıl daha verebileciği mi sanmıyorum sabır da tükendi sevgim de saygım da buraya yazmak istedim belki benim durumumda olanlar vardır diye fikirlerinize ihtiyacım var..... Teşekkür ler
Abla madem bittiyse hersey al cocuklari kadin siginma evine git bence esin arasa bulamaz hic bir sekilde bu benim fikrim yazik gunah sana da iyi dayanmissin bence....

Ayrıca sunu da ekliim kullandığın kelimeler cümleler hiç te okumamış biri gibi.değil...sen okumussun...Artı burda olumsuz yorumlara fırca atacak kadar da dişlisin, lafları saymışsın...Yazarken tamamen o kişi olmalısın..

Demek istediğim sey su evden çıkmayan birisi bana para vermez yani ben çıkmam evden hiç ultra lüx faire de oturuyorum hersey lüx içinde bunlar bnenşm için değil kendisi için benim arkadasım bile yok olmaz yani izin vemez

Konuya yorum yaptigimda diger yorumlari hic okumamistim simdi okudum. Yazim tarziniz bana su konudaki uyeyi hatirlatti nedense. Konu sahibi uyenin sizin gibi GB yazmasi dikkatimi cekmisti.

Babam 7 ay önce vefat etti annem hayatta ama istemiyor ayrılmamı anne me diyorum ki sen çocuğa bak ben bir işe gireyim hayatı yeniden düzene oturtalım birbimzize destek olalım kendi çocuğun GB bak benim gözüm arkamda kalmadan çalısayım ama umut vaad etmiyor korkularım tam da bu yüzden
Siz biraz daha dsısardan bakıyorsunuz yada uzaktan ne yaxıkkı bu hayatta benim GB bir sürü insan var biraz saygı lütfen derdim var yazıyorum akıl akıldan üstündür diyerek

Tepsi lafı niye bu kadar ağırınıza gitti ya sfjdjlsk

Baştan söyliyim kusura bakma sana ve hayatına asla saygı duymamı bekleme benden. 15 yaşıma iniyorum şuan 15 yaşımda sevgili peşinde evlilik peşinde koşmuyordum mesela. 16 yaşında çalışmaya başladım restoranlarda gece 2 ye kadar garson olarak tuvalet temizleyerek aynı zamanda okula devam ediyordum. 18 yaşında normal sigortalı işe girdim fabrikaya aynı zamanda okula devam edip en iyi nerede staj yaparım lise için bakıyordum. Gece iş gündüz okul belki 4 saat uyku var yok staj insanlığını kaybediyorsun dayak yemekten beter hale geliyorsun. Sonra üniversitesi daha çok para demek. Bunca işin içine daha çok para için günü birlik palyaço olmak, düğünlerde servis yapmak işleri ekle. Meslek sahibi olup kimseye eyvallah etmeden ve aile desteği olmadan hayat kurmak senin gibilerin anlıcağı şey değil. Sanmaki bu atıp tutuyor. Demek istediğimi anladın mı hayat kimseye altın tepside gelmiyor.
Ne kadar acımasızca yorum yapabiliyorsunuz. 15 yaş insanların en çok hata yaptığı yıllar. Köyde yaşayan ailesinden şiddet gören sevgiyi sevgilisinde arayan bir çocukmuş daha konu sahibi ve malesef ki yanlış kararlar verip evcilik oynamış evlendim sanmış ve anne babasında ne gördü ise o şekilde devam etmiş dayak yemiş çekmiş değil ki 3 defa denemiş ayrılıp ayakları üzerinde durmayı ama herkes şanslı değil bazen ne kadar çabalarsan çabala olmuyor.. Ben öğretmenim ama çalışmıyorum eşimden ayrılsam ayaklarımın üzerinde rahatlıkla durabilirim ama ailesi destek olmayan okumamış mesleği olmayan ve korkututulmuş sindirilmiş biri kolayca duramaz ayakları üzerinde.12 yıl önce yaptığı hata bir ömre mal olmasın diye çırpınıp destek aramış konu sahibi ama malesef köstek olmuş bazıları sizin gibi

Resmi nikah koymama sebebi neymiş?

Bu arada:
Konuya yorum yaptigimda diger yorumlari hic okumamistim simdi okudum. Yazim tarziniz bana su konudaki uyeyi hatirlatti nedense. Konu sahibi uyenin sizin gibi GB yazmasi dikkatimi cekmisti.

Ama o konuda 4 yıllık evliyim demiş konu sahibi

QUOTE="Semele80, post: 63554066, member: 863093"]
Getirdim elbette.. onlar 10 yılı aşkın evliler biz 4 yıllık evliyiz. Eltim yurtdışında yaşadığı için ortamlarda biraz bu hareketleriyle kabul görmüş amaan x işte diye biliniyor.. yani herkes alışmış onun bazı şuursuz hareketlerine yani ayıp yada görgü kuralı kavramı bizden daha eksik.. Ama bu durum çok farklı o benim eşim ve artık bende varım. Kız kardeşi değil sonuçta abi yada kardeşim diye hitap etmiyorlar birbirlerine... Bir de eşimin beni suçlaması canımı sıktı yani beni aramaması benim yüzündenmiş GB konuştu
[/QUOTE]

Laflara bak cahil olduğun nasıl belli. Mızmızlanıp şöyle böyle diyene kadar hayatında ki yanlışları bir yerden düzeltmeye başlasaydın şimdi adam olurdun. Burda herkes sana acıyıp istediğin gibi yorum yapınca ne değişiyor. Dost acı söyler diye bir laf var tabiri caizse ama doğru söyleyini 9 köy kovdukları da doğruymuş. Sen kolay yolu bulmuşsun sana tepsi felan lazım değil zaten parası olan adam olsun yeter. O baştan özendiğin hayata adam sayesinde paraya lüks yaşama senin demekle lüks hayatı elde etmiştin madem hata ettin imkan yoktu düştün bu yanlışa sonra insan baktı olmuyor lüks yaşamından bol parasından biraz bale kenara koyup biriktirip basıp gitmez mi? altın tepsini kendin kazanamadın kolay yolu seçtin okey ama bu hayatı devam ettirmek senin kafasızlığın. Senin gibi kadın çok evet ama senin gibi yanlıştan dönüp hayatını kazanan kadın da yok sanma. Bizimde kimse elimizden tutup yürü ya kulum demedi. Bizde çok onun bunun getirdiği ile eskisi ile geçindik. Kaç yaşıma kadar ben hatırlamam yeni kıyafet alındığını. Ama şimdi ailemin ve benim hayatım şükür çoğu kişiden iyi bu günlere zengin koca kahrını çekerek gelmedik. Kayınvaliden gece hortumla dövüp gündüzleri lüks arabanla lüks mağazalara mı gidiyordun ki hala o hayatım devam ediyor demişsin burası da bizi mi yiyorsun anlayamadım kısmı.
Ben bu yazının alnından öperim.

Öncelikle kocanız yok. Birlikte yaşadığınız bir adam var. 3 kez dönmüşsünüz nikah bile kıymamış. Bu defa nikah kıymadan dönmeyin madem.

Çalışmaya kalktınız diye ailenizden dayak yiyip eve kapatılsaydınız hikayeniz hop diye oracıkta bitecekti ama. “Sana saygı duyamam” demeye hakkınız yok kimseye kusura bakmayın. Böyle insanlar destek olmak yerine bu şekilde konuşmaya mı yazıyorlar? Neden? Ego tatmini. Acınacak bir durum.

Tüm boşanma konularını bulup aynı şeyi yazıyorsunuz.

Lütfen avukat ismi yazacaksınız diye eski konuları açıp durmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X