Kocamdan ayrılmak istiyorum

Evet 13 unde 26 kişinin tecavüzüne uğrayan çocuğa rızası var denmişti... keşke yasalar uygulansa

Bu meselede uygulanıyor
Hatta geriye dönük uygulamada magdur olanlar var, coluklu çocuklu aileler, adam 10 yıl önce evlendi, içeri aldılar vs diye bin tane de haber çıktı. Hatta da eşleri kendi ağızları ile yalvarıyorlardı ama adam içerideydi

Ornek verdiğiniz şey bambaşka.
Yorumum siyasete girer. Ama şu konu ile alakası yok. Cesaret kırmak için yazmayın.

27 yaşında bir adamın 15 yaşında çocuğu nasıl içi aldı çok merak ediyorum. Sapkınlık başka bir şey değil. Daha vücut gelişimi bile tamamlanmamış oluyor.

Bencede akıl işi değil. Böyle sevgi olmaz zaten seven adam en azından 18 yaşına girmesini beklerdi sonra nikahını kıydırıp dövmeden sövmeden mutlu bir hayat sunardı. Böyleleri yaşa başa duyguya hiçbişeye bakmaz çünkü evlilik anlayışları hizmetçilikten ibarettir. 15 yaşındaki bi çocuğun hayatını heba eden anne babanın zihniyetinede yazıklar olsun

Baştan söyliyim kusura bakma sana ve hayatına asla saygı duymamı bekleme benden. 15 yaşıma iniyorum şuan 15 yaşımda sevgili peşinde evlilik peşinde koşmuyordum mesela. 16 yaşında çalışmaya başladım restoranlarda gece 2 ye kadar garson olarak tuvalet temizleyerek aynı zamanda okula devam ediyordum. 18 yaşında normal sigortalı işe girdim fabrikaya aynı zamanda okula devam edip en iyi nerede staj yaparım lise için bakıyordum. Gece iş gündüz okul belki 4 saat uyku var yok staj insanlığını kaybediyorsun dayak yemekten beter hale geliyorsun. Sonra üniversitesi daha çok para demek. Bunca işin içine daha çok para için günü birlik palyaço olmak, düğünlerde servis yapmak işleri ekle. Meslek sahibi olup kimseye eyvallah etmeden ve aile desteği olmadan hayat kurmak senin gibilerin anlıcağı şey değil. Sanmaki bu atıp tutuyor. Demek istediğimi anladın mı hayat kimseye altın tepside gelmiyor.

Ya herkes bir değildir kadın burda yalvarırken hala nasıl bu kadar gaddar olabiliyorsunuz onu savunmuyorum ama sizin yaptığınız zorbalık resmen

Sevgilinizden cocuklar icin nafaka alabilirsiniz
Babaniz emekli miydi ? Babanizdan maas alabilirsiniz bildigim kadariyla
Ama su anda ilk asamada çocuklarınızı alip cikin o evden ve bir siginma evine yerlesin
Siginma evinin avukati size yol gösterecektir

Bu meselede uygulanıyor
Hatta geriye dönük uygulamada magdur olanlar var, coluklu çocuklu aileler, adam 10 yıl önce evlendi, içeri aldılar vs diye bin tane de haber çıktı. Hatta da eşleri kendi ağızları ile yalvarıyorlardı ama adam içerideydi

Yorumum siyasete girer. Ama şu konu ile alakası yok. Cesaret kırmak için yazmayın.
Benim orda anlatmak istediğim istismarsa ne çeşit olursa olsun ceza almalılar.. orda kız şikayetçi üstelik ve daha kötü şeyler yaşamış bahsettiğinde ise eş ağlıyo şikayetçi değil.. istismar sonuçta anlatmak istediğim bu.. keşke hepsine ceza uygulansa

Bu meselede uygulanıyor

Cesaret kırmak değil amacım elbetteki şikayetçi olsun sadece ceza alır kısmına pek güvenmesin yani. gerçekçi olsun.. yoksa tabi ki şikayetçi olsun..

Siz zaten evli degilsiniz ki, neden bu kadar dayak yediniz bu zamana kadar?
Kusura bakmayin ama bu sabriniza anlam veremedim?

Başta çok büyük hata yapmışsınız üstelikte 15 yaş çocukmuşsunuz dayağı geçtim tecavüzdür bu.Her neyse daha çok gençsiniz önünüzdeki günleri de o adamla geçirip yazık etmeyin bi kere geliyoruz dünyaya.Bunları demesi çok kolay biliyorum ama gerekiyorsa bekleyin karantina sürecinde iyice düşünün ve bir yol bulmaya çalışın en iyi siz tanırsınız kendinizi ne yapabiliceğinizi siz bilirsiniz

Eşiniz olacak adam hiç mi para vermiyor ya da evde para bırakmıyor.

Bir kaç hafta daha idare edip para biriktirip öyle çıksanız evden . Hiç parasız olmaz.

Evet çocuklarına nafaka verecek de dava bitene kadar ne olacak. Ortalık zaten karışık şu an babalık davası açsanız bile aylarca sürünecek mahkeme koridorlarında.

O arada çocukların ihtiyaçları olacak belki hastane işi olacak. Illaki para lazım.

12 senedir çekmişsiniz zaten. Biraz daha bekleyip para bulun derim ben.

Sanki kendi isteğiyle zevkle yaptığına eminmiş gibi konuşuyorsunuz. Dayak aldatma alkolü olan adam ilişkiye de zorlamaz mı sizce? Hemen sevişmeseydin demek yerine bi de bunu düşünseniz keşke. Direkt suçlama anında.
Arkadasim, dikkat ederseniz ilk cocugu icin demedim.hadi genclik cahillik yapmis ilkini. Ikinci cocuk olmasi icin bundan 2,5 yil oncesinde de gayet sevisiyormus iste adamla. Onca siddete ragmen nasil yapabildin dedim. Sozlerimin arkasindayim, suclamaysa suclama. Adam sozlu ve fiziksel siddet uyguluyor yahu zaten tecavuze de ugruyorsa belli araliklarla insan korunur. Tabi polise gidemeyecek durumdaysa. Ki yok oyle bir durum. Konu sahibi bile isteye bu adamla bir seyler yasamis iste 18inden sonrasi icin konusuyoruz. Oncesi evet suc,bu sapik adamin da konu sahibinin ailesinin de komple iceri tikilmasi lazimdi. Kim yapmis bunu kimse. Devletin boyle durumlara el atmasi lazim ama olamiyor iste.

Su devirde artik belli yasa gelmissin elinin altinda internet varken hala sevisip cocuk yapiyorsan ona da surpriz yumurta demesin yani.

Hepsi bosaydı ama ben hep ya olursa dedim çünki arkamda destek planım olmadı hiç biz çektik sende çekeceksin oldu ve bir çocuğun penceresinden bakınca ne denirse onu yaptım hataydı belki ama ben hata olarak görmedim maddi olarak hiç sıkıntı yazamadım hep çok lüx evlerde lüx arabalarda lüx mağazalarda oldum hala da öyle ama ben artık bittim
Hem 5 kuruş param yok diyorsun hem hala daha lüks mağazalardayım yaşamaktayım diyorsun. Bizi mi kandırıyorsun. Bazıları da acıyor. Ben kendi yaşadığım zorlu hayatımı örnek veriyorum benim yorumuma empati yap diyorlar. Hayatı tek başına küçük yaşta dişi tırnağı ile kazıyıp alan kişilere empati yap deniliyor ama aynı kişinin daha lüks ve yaşam için para için koca merakına yaşam sürmesine üzülüyorlar.

Bi filmde Hulya Kocyigit ,resmi nikah kiymadigi icin 2 cocugunun babasini bicaklayip hapse girmisti.Inanın filmlerde olabilecek bisey sanmıstim😯.İki cocugun üstüne hala nikahsız olmak nedir?Neyin kafasini yasiyor bu adam

Mesela 12 sene öncesine gidin 2007 yılına ve bir köyde yaşadığınızı çevrenizin ailenizin eski kafalı olduğunu düşünün sonra da 15 yasında bir çocuk olduğunuzu düşünün daha sonra da evlendiğini sanıp aslında evlenmediğinizi düşünün benim yürüdüğüm yollarsan yürüyün dayak yiyin kablo ile hortum ile kayınvalidenşzden dayak yiyin evden dısarı çıkmayın cinsellik ne dir bilmeden bir de karnınızda 3 aylık bir bebek düşünün daha sonra o bebeği dünyaya getirin Benin gibi 3 defa baba evine kaçarak dönün hayatınızda hiç burnunuz kanamamısken yediniz dayaktan ağzın yüzün burnun kan içinde kaldığını ve telefonunuz un yok olduğunu kimse ile bir arrğbat halinde olmadığınızı ve bunlar Ya sanırken kucagınızda 2 aylık bir bebek düşünün ayrılıp gidip 1 sene boyunca yırtık bir tane iç çamasır dikip dikip giydiğinizi hayal edin sonra tekrar mecbur kalıp geri döndüğünüzü köy yerinde iş hakkı nısın olmadığını her girip çıktığınız evden dul damgasını babanıza yalvarıyorsunus baba ne olur ankaraya tasınalım bir işe gireyim diye yalvardıpınızı ve sonra sına çalısrısan orospu olursun kelimesini duyun sen dulsun denilsin sizw de sonra dayanamayıp geri dönün sonra aldatılmalae baslasın çok lüx evlerde oturun benim gibi ama paranız yok çünki değerin yok kadınlığın yok bunları bir düşünün isterim uzaktan kulağa hos davulun sesi ama lütfen bu sekilde kıracaksanıs bana yorum yazmayın ben burada yardım iyi fikir istiyorum eleştirilmek değil 15 yasından 28 yasına kadar olan hayatı burada ayrıntısı ile yazmak zor olur 12 yılı
Lüks alışveriş merkezleri ... lüks evler de olduğuna göre sonradan köyünuzde altın madeni bulundu

Back
X