Kocamdan bıktım

Evet sulu şakalara daimi maruz kalmak zor ama ben burda adamı linçleyemeyeceğim. Erkek yapınca şiddet e şuan kadının yaptığı ne?. Bardak fırlatmak nedir arkadaş banada biri bardak fırlatsa şiddete karşıyım deyip armut toplayacak halim yok. Etkiye tepki kusura kalmayın

Adam bir gerizekalı, bu adamdan çocuk üretip topluma başka bir gerzek daha kazandırma çabası neden🙄boşan tabi, bu salak heriften çocuğun olursa elinden tutar kurs kurs gezdirirsin ama kafası hiçbir şey almaz benden söylemesi
Çocuk uyutuyordum ya kahkaha attım uyandı 🤣🤣🤣🤣🤣 bu arada gerçekten çok doğru bir yorum olmuş 🤣

Ayy bugün açılan konulardaki erkek tipleri resmen hiç hoşlanmadığım tiplerin kombosu gibi olmuş. Eşiniz ergenlikten çıkamamış malesef. Çok irrite edici hareketler. Üstelik size resmen şiddet uygulamış. Kendi yaparken iyi de siz karşılık verince mi sorun oluyor?
Bu okuduğum ikinci konu, diğerinde de konu sahibine boşan dedim. Bunda da derim normalde de bu sefer de insanlar bekara boşamak kolay diyor. Adam resmen kadına tekme atmış, sinirlendiğinde gözü dönüyor. Şimdi ben boşan demeyeyim de ne yapayım.
Ben olsam böyle saçma bir adamı çekmem ama siz boşanmayacaksanız da bu hareketlere son vermesini yoksa evliliğinizin sarsıntıda olduğunu net şekilde belirtin ve ona göre davranın. O tekmeyi de burnundan fitil fitil getirin.

Kocam sulu şakalar yapmayı çok seviyor ben nefret ediyorum ve asıl sorun kendisine karşılık verdiğinizde sinirleniyor.. şöyle ki bu sabah beni uyandırdı ve abuk subuk bir sürü el şakası yaptı ardından yanında duran bardakta ki suyu üzerime döktü salak gibi eğlendi güldü falan ben aşırı sinirlendim yerimden fırladım bardağı aldım tam kaçacağı esnada sırtına attım canı yandı ah dedi dönüp bana tekme attı bağırdı çağırdı ya bıktım lanet olsun ya kendisi bana her türlü sulu şakayı yapıyor ben tepki verince oda bana kızıyor. Su dökmek nedir ya ben sana o bardağı tabi atarım gerizekalı ya bide döndü tekme attı ilk kez bana vurdu konuşmuyorum özür diledi etti ama bi yandan hala senin yüzünden oldu diyor. Psikolojisi bozuk benim de bozdu napcam ben
Tıktok izlemesini yasakla. Bu aptalliklarin hepsini marifet gibi paylaşıp ordan ogreniyorlar.Çocuk işini de ertele.

.

ARKADAŞLAR Evet çocuğum olmasını çok istedim ama olmuyor zaten.. daha öncesinde şiddet olayı hiç olmadı bu tarz saçma şakalar yapardı ben yükselince dururdu ilk kez su dökecek kadar aptallaştı. Eğer şiddet olayı olsaydı zaten çocuk işine hiç girişmezdim. Allahtan olmadı ne diyim yani buna rağmen çocuk yapmaya çalışıyormuşum gibi konuşuyorsunuz ama öyle bi durum yok artık çocuk istemiyorum. Boşan diyorsunuz evet ama o da kolay değil ki keşke geberse
ayni sakalari cocugunuza da yapacak biliyorsunuz degil mi? hatta cocuk rahatsiz olup bagirinca belki cocuga da tekme atabilir. boylece hircin bir cocuk yetistirmenin ilk adimlarini atmis olursunuz.. gercekten cok uzucu..

Rahmetli Özge Can'ın katili ; Karısını uykudan uyandırıp gözüne fener tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Eşinizin size vurması ve bagirmasi hemen bosanmaniz icin isaret . Böyle bir adamdan ancak iz kaybettirerek bosanilir , ofkesi eline ayagina yansiyan adamlar bosanma surecinde kriz gecirip olduruyorlar sonrada cogu öldürdüğünü bile hatirlamiyor ya da cok pisman oluyor. Peki siz ne kadarlik bir sevgililik sureci yasadiniz hic farketmediniz mi ofke kontrolsuz oldugunu ?

Birde insan ilişkilerinde en onemli şey bence denge . Bir insanin davranışı, açtığı konu kategorisi, cümle türünü aynı şekilde siz ona yapamiyorsaniz ya da yaptiginizda size sizin ona o seyde verdiginizden daha fazla teoki gosteriyorsa ; ya da onun yaptığı davranışı, yonelttigi konu kategorisini, sizden istegini, size kurduğu cümle türünü karşı tarafa yapamayacak kadar sizin etiğiniz, hukukunuz dışındaysa hemen o insandan ilk rahatsiz olunani sözle "rahatsız oluyorum" diye ifade edip 2.cisi tekrarlaniyorsa 1 gün/1 hafta/ 1 ay seklinde ayni ortam ve telefon ilesimi kesilebilir ve hayattan cikartilir. Tabi karsinizdaki kişinin öfke kontrol, kiskanclik, ozguvensizlik, yalnizlik korkusu sorunu varsa hayatiniza hic almamalisiniz . Bunlar arakdaslik ve saglikli sevgililikte ise yarayabilir. Yazdiklarimin hepsi sahsi dusuncemdir . Kendim gecmiste ask ve arkadaslikta cogunu yapamadigim icin muzdarip oldugum icin formulledim . Saygilar

Bu vahşi ve yabani insandan hamile kalmak için uğraşıyormuşsun. Bak gençliğine, güzelliğine yazık. Boşan. En kötü mantık evliliği ile aklı başında, akıl sağlığı yerinde biriyle evlenirsin, güzel bir yuva kurarsın. Bu yabani şeyi eve alman hata.
Aslında hamile kalmaya çalışmasına gerek yokmuş. Evde gayet çocuk varmış büyümüş hatta su şakası bile yaparmış

Bir insan istemediğinizi söylediğiniz halde size şakalar yapıyorsa sinir ediyorsa sevgiden falan değil size olan hıncını çıkarmak için şakaya başvuruyordur.

Bir arkadaşım vardı şaka diye böyle saçma şakalar el kol hareketleri yapar hatta bazen canımı acıtırdı sonradan ortaya çıktı ne olduğunu içindeki hasetliği kendi ortaya döktü.
Eşiniz de öyle bence, yoksa ya kusura bakma şaka için yapmıştım deyip gönlünü alması gerektiği yerde üste çıkmaya çalışıyormuş. Pasif agresif mi ne deniyor sanırım psikoloji ile ilgilenenler daha iyi bilir

Benzer özelliklerde tanıdığım biri var. 86 yaşında ve şaka gibi hala aynı. Gram değişmedi. Düzelir diye düşünmeyin yani.

Back
X