Kocamdan boşanmak istiyorum

Nasil olucak ne yapacam tek badina ? Universitede okumafiç🥺🥺
Okusaydın keşke. Polise gideceksin önce. Kocam beni dövdü evden attı gidecek yerim de yok ailem kabul etmiyor diyeceksin. Sığınma evine gitmek istiyorum diyeceksin. Yediğin dayak için rapor almak istediğini ve boşanma davası açmak istediğini söyleyeceksin. Onlar seni önce hastaneye götürecekler, raporunu alacaksın. Sonra da kalacak yerini ayarlayacaklar. İş de bulacaklar sana sığınma evinde kalırken.

Okusaydın keşke. Polise gideceksin önce. Kocam beni dövdü evden attı gidecek yerim de yok ailem kabul etmiyor diyeceksin. Sığınma evine gitmek istiyorum diyeceksin. Yediğin dayak için rapor almak istediğini ve boşanma davası açmak istediğini söyleyeceksin. Onlar seni önce hastaneye götürecekler, raporunu alacaksın. Sonra da kalacak yerini ayarlayacaklar. İş de bulacaklar sana sığınma evinde kalırken.

Rapir alamam cunki iz kalacak kadar dovmedi elinde kitap gibi bisey vardi onunla vurdu beni
O zaman devlet Hastanesi'ne git vakit kaybetmeden ve darp raporu al.Sonra polise git ve durumunu anlat raporunla beraber.Sonra da hemen kurtul bu igrenc insanlardan.Ben kimseye boşan demem kolayına ki pek çok kadını da bu forumda elestirdim herşeye boşan dedikleri için ama bu tam da bosanilicak bı konu.Kimse kimseyi dovemez hele o kaynana yılanı ay çok sinirlendim.Kurtul bu toksik insanlardan hemen.

Rapir alamam cunki iz kalacak kadar dovmedi elinde kitap gibi bisey vardi onunla vurdu beni
Alırsın merak etme. İlla morarması kanaması gerekmiyor bir yerlerinin. Ama sen de boşanmak istemiyorsun belli ki. Her şeye bir bahanen var.

24 yaşındasın,hem kaynanadan hem koca musvettesinden dayak yiosun hem de boşanamam diosun.Bosanamazsan dayagini yiceksin o zaman ne diyim ben sana.Annenle baban da ne biçim insanlarmis yazıklar olsun.
Kira ev bulub is bulup yalniz yasaya bilirmiyim? Yapa bilirmiyim? Kocam beni annesinin yaninda cok ezdirdi butun gun 4 duvardayim evden cikmama izin bile yok sadece annemlere gittim kocamla onuda kabullenemiyor kayinvalidem 🥺🥺

Ölfürecek biri deyil aslinda annemde her koca dover diyot amma bu oyle diyilki ben ne dedim sadece annene souleki bana niye hucum etdi anneme hic bisey soyleyemessin dedi ve sus dedi dovdu beni
elin oğlu dövsün diyemi doğurmuş annen seni ne demek her koca döver annenize çok normal geliyor heralde şiddet görmeniz kim ne konuşursa konuşsun sizden kiymetlimi el alemin ne konuştuğu

3 yildir evliyim cocuk olmuyor kaynvalidemle yaşiyorum kaynvalidem herşeyime karişiyor kocamla annemlere gittim geldiyimde kaynvalidem dediki benden izin almalisin uzerime hucum etti el kaldirmak istedi izin vermedim kocama soyledim annene bir şey soyle o anne isterse dover dedi ve beni kocam dovmeye başladi sinirlendim evi terk etdim ve evde rimel sursem bile kayinvalidem karişiyor ve butun gun evdeyim 4 duvar kocam ana kuzusu calismiyorum ev kadiniyim
Iyiki çocuğun olmamış, acilen kurtul o cahil kocandan ve annesinden...

Kira ev bulub is bulup yalniz yasaya bilirmiyim? Yapa bilirmiyim? Kocam beni annesinin yaninda cok ezdirdi butun gun 4 duvardayim evden cikmama izin bile yok sadece annemlere gittim kocamla onuda kabullenemiyor kayinvalidem 🥺🥺
Neden yapamayasin.Hersey bı anda dört dörtlük başlamaz ama zamanla hepsini yaparsın.Bunlari yaşamak neden bu genç yasinda.Kurtul o insanlardan hemen.

Ya annenler kapıya mı koyacak o kadar mı vicdansızlar zaten iş bulup çalışır size de destek olurum de yaşadıklarını nasıl sindiriyorlar allahım akıl fikir versin onlara

Ölfürecek biri deyil aslinda annemde her koca dover diyot amma bu oyle diyilki ben ne dedim sadece annene souleki bana niye hucum etdi anneme hic bisey soyleyemessin dedi ve sus dedi dovdu beni
Her koca dövmez, dövemez hele bir el kaldırsın bakiimmm...

Bosanicam ama herkes benle kavqa etti bosanma koca dover diye ve işim ve diplomam yok arkamda duranda yok
Koca döver ne ya.Senin etrafın nasılmış öyle.Ne desem
bilemedim.Benim kocam dovmez mesela.Etrafimda ya da ailemde de döven bı erkek görmedim.Bu nasıl bı cehalettir.Sakin uyma bu sapkın düşüncelere.

Valla aileniz sahip çıkmazda devlet sahip çıkar. Hangi anne-baba çocuğunun dayak yiyişine göz yumabilir hayret (!)
Gidin devletin kadın sığınma evlerine,yeniden başlayın herşeye . Yaşınız çok küçük, hayatın başındasınız.
hazır çocuğunuzda yokmuş Allah’ın bir lütfu bu sizin için bu evlilikte.

Back
X