Kocamdan boşanmalı mıyım? Yardım edınn!!

larabennu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
33
1
1
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar,aranıza yeni geldim,benim gerçekten karışık kimseye anlatamadığım dolayısıyla fikir alamadığım buyuuk bır derdım var,eğer yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinicem kızlar...

Ben 8 yıllık evliyım,eşim benden 20 yaş büyük,çok severek evlendık.Lakın başından beri olan bı sorunu düzelir nasılsa diye,görmezden geldim.Eşim iktidarsız,elimden gelen herşeyi yaptım,defalarca doktora gıttık lakın doktor herşeyın normal olduğunu sorunun psıkolojık olduğunu söyledi hep.Bende bunu aşması için her türlü baştan çıkarıcı şeyi ve üstüne gitmemek dahi herşeyi yaptım,ama yok o hiç çabalamadı,yapamıyorum niye kendimi zorlayıp kötü hissedıyım kı dıye hep gerı çekti kendını.Ben gencecık bır kız olarak içime kapandım,kendımı reddedilmiş,berbat hissettim,kadın gibi değil,zavallı,yorgun,mutsuz,gururu kırılmış hale geldım,bu böyle yıllar sürdü.Ben artık tamamen uğraşmayı bırakmış ve bıkmıştım,sonra eşim bır ıkı kere yakınlaştı,kendımı zorladım,olur gıbı olcakken yıne başarı sağlayamadı.Sonra bı daha o da bende hıç uğrasmadık,ev arkadaşı kanka gıbı kardeş kardeş yatıyoruz.İşin kötüsü artık o istese bile benim hiçbir şekilde ona karşı arzum,istegim yok,bu arada çocuğumuz yok ve ben aşırı derecede çocuk istiyorum.Bu cinsel problemin dışında,kocam çok ezik,bana sormadan hiçbir şey yapamayan biri.Yaptığı işleri defalrca batırdı ve elimde ne var neyok satmak zorunda kaldım,oysa erkek olarak onun bulması gerekırdı.Maddı olarak berbat durumdayız,hiçbişeyimiz yok ve ben yıllarca her türlü fedakarlığı yaparak kendimi tükettim,bir suru hastalık edındım ve eskı neselı,cıvıl cıvıl halımden eser kalmadı.Herkes ne hale geldın değer mi diyor, ama ben yaşadığımız saf ve temiz aşka hürmeten yıllarca dıdındım,ama elde var -100.Ona karşı saygım da sevgımde varmı kaldı mı bılmıyorum,sizce ne yapmalıyım? Bu şekilde yaşamaya sırf güzel bir şekilde sevılıyorum dıye devam mı etmelıyım,yoksa artık kendim için yenı bır başlangıç mı yapmalıyım? Sıfırdan başlamakta kolay değil,ana evine paşa paşa geri dön,yeniden sana uygun bir insan ara ,aynı şekilde sevılır mısın,kıymet gorur musun bellı değil,of allahıö çıldırıcam..Nolur yardım edın,şimdiden tesekkurler...

Ben 27 yaşındayım, evet aslında başından berı sıkıntılı bır ılışkı ama ben cok sevıyorum,sevılıyorum dıye adeta herşeye gözlerımı kapadım,düzelir diye umut ettım,elimden gelenı de yaptım,ama artık ne yapmam gerekıyo gercekten bılmıyorum...:43:

Ben 27 yaşındayım, evet aslında başından berı sıkıntılı bır ılışkı ama ben cok sevıyorum,sevılıyorum dıye adeta herşeye gözlerımı kapadım,düzelir diye umut ettım,elimden gelenı de yaptım,ama artık ne yapmam gerekıyo gercekten bılmıyorum...:43:

Boşanmalı mıyım diye düşünmeye başladıysan, o halde artık sevmiyorsun ve dolayısıyla katlanamıyorsun diyebilir miyiz? Evlendiğinde yaşında küçükmüş. Keşke en başından doğru kararlar alabilseydin. 8 yıldan sonra akıl başa geldi galiba. Çünkü aradaki yaş farkı çok. Saydığın problemleri koy bir kenara sevgi tükenince her şey göze batmaya başlar, sevmiyorsan yapacak bir şey yok aslında. Etraflıca düşünüp doğru karar vermek lazım.

Malesef evlendiğimde henüz küçüktüm,ve aşkın büyüsüyle herşeye gözümü kapadım,ne de olsa bulutlarda uçuyordum,ama şimdi dediğiniz gibi yaş ilerledikçe ve herşey sizden gıdınce,dönüp baktığınızda yanlışları görebılıyorsunuz..boşanmayı düşünüyorum ama korkularım da var,ya pişman olursam,ya özlersem..ama bı taraftanda sadece sevılmek evlılık için yeterlı gelmıyor kı..siz benım yerımde olsanız napardınız, maddıyat,seks bunlar onemlı tabıkı.ama esım benı cok sevıyor ben onu sevıyormuyum,acıyor muyum yoksa alışkanlık mı bılmıyorum bunu nasıl anlarım onu da bılmıyorum duygular bırbırıne gecmıs durumda...:44:

Dövüyor mu ?
Geçimini sağlamıyor mu ? Kumar , içki ?

Sen kalk kendinden yirmi yaş büyük adamla evlen , kimse eminim sana dememiştir aranızda yirmi yaş fark ilerde sorun olur bak.Ne olacak sanıyordun rio karnavalımı...
Benimle ilgilenmiyor desen anlarım ama adam iktidarsız diye bırakılır mı ?
Çok rahatsız etti düşünceniz beni . İbret olsun kızlara.

Rabbimin en sevmediği helal boşanmak , çocuğun da yok.
Ancak evde ki hesap çarşıya uymaz bazen çok ince eleyip sık dokuman lazım.

Son düzenleme:
Dövüyor mu ?
Geçimini sağlamıyor mu ? Kumar , içki ?

Sen kalk kendinden yirmi yaş büyük adamla evlen , kimse eminim sana dememiştir aranızda yirmi yaş fark ilerde sorun olur bak.
Benimle ilgilenmiyor desen anlarım ama adam iktidarsız diye bırakılır mı ?
Çok rahatsız etti düşünceniz beni . İbret olsun kızlara.

Bu çok acımasız bir yorum olmuş ama. Kız sadece iktidarsızlıktan bahsetmiyor ki orda. Bir cahillik etmiş olabilir. Büyük konuşmayın hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar.

Bu çok acımasız bir yorum olmuş ama. Kız sadece iktidarsızlıktan bahsetmiyor ki orda. Bir cahillik etmiş olabilir. Büyük konuşmayın hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar.

Sekiz sene kimse kimseyi çekmez canım , bu adam sekiz sene iktidarsız olsa kalır mıydı ? Mutlaka o açığını kapatacak bir artısı vardır ki bu zamana kadar bekledi.
İnsanız yahu duygularımız nefsimiz var , çok sinirleniyorum kendinden çok fazla büyük adam alanlara sonları iyi olmuyor.
Ayrıca hayatta herşey insanlar için , ben asla yapmam etmem demiyorum , yapmam dediğimi de yaptım,etmem dediğimi de ettim.
Düşündüğümü söyledim sadece pohpohlayacak değiliz ya.

Son düzenleme:
Hayır dövmüyor asla şiddet yok,geçimimi bir senedir elimde avucumdakileri satarak ben karşıladım ve karşılıyorum,işte aramıyor,öyle yatıyor evde hayal kuruyor bıyerden para cıksın dıye.evın butun herseyı benım ustumde,ayrıca olay sadece ıktıdarsızlık degıl,sonucta cınsellık ıhtıyac ve ıhtıyacı da gectım,çocuk ıstıyorum ben.sevgı ve ılgı herseyı çözmeye yeter mı sızce?evın erkeği gıbıyım her kararı ben verıyorum malesef,insan guclu bır bırey ıstıyor karsısında.Ayrıca her gece içiyor,bıktım usandım bundan da.Evet yaşının buyuk olduğunu sorun yaratacagını düşündum ama cok aşıktım,ayrıca da bu kadar sorun olacağını nerden bılebılrdım kı?

Sekiz sene kimse kimseyi çekmez canım , bu adam sekiz sene iktidarsız olsa kalır mıydı ? Mutlaka o açığını kapatacak bir artısı vardır ki bu zamana kadar bekledi.
İnsanız yahu duygularımız nefsimiz var , çok sinirleniyorum kendinden çok fazla büyük adam alanlara sonları iyi olmuyor.
Ayrıca hayatta herşey insanlar için , ben asla yapmam etmem demiyorum , yapmam dediğimi de yaptım,etmem dediğimi de ettim.

Elbet pohpohlayacak değiliz. Ama zaten zor durumda olup pişmanlık yaşayan birine de bu kadar sert çıkmak bana doğru gelmiyor. Ben de dedim zaten keşke başında daha net düşünebilseymiş, şimdi mutsuzluk yaşamayacaktı.

Hayır dövmüyor asla şiddet yok,geçimimi bir senedir elimde avucumdakileri satarak ben karşıladım ve karşılıyorum,işte aramıyor,öyle yatıyor evde hayal kuruyor bıyerden para cıksın dıye.evın butun herseyı benım ustumde,ayrıca olay sadece ıktıdarsızlık degıl,sonucta cınsellık ıhtıyac ve ıhtıyacı da gectım,çocuk ıstıyorum ben.sevgı ve ılgı herseyı çözmeye yeter mı sızce?evın erkeği gıbıyım her kararı ben verıyorum malesef,insan guclu bır bırey ıstıyor karsısında.Ayrıca her gece içiyor,bıktım usandım bundan da.Evet yaşının buyuk olduğunu sorun yaratacagını düşündum ama cok aşıktım,ayrıca da bu kadar sorun olacağını nerden bılebılrdım kı?
İlk yorumum da dediğim gibi boşanmak istiyorsan sevmiyorsan hiç zorlama , çocuğun da yok.
Ancak kendini garantiye almadan asla boşanma.

HANFENDI LUTFEN HADDINIZI BILIN,BENI TANIMIYORSUN ETMIYORSUN BENIM HAKKIMDA BU SEKILDE ATIP TUTAMAZSIN,KENDINDEN BUYUK ADAMLA EVLENENI SEVMIYOSAN SEVME KARDESIM,O ZAMAN YORUM DA YAZMA ISTEMEZ,KENDI HAYATINDA ÖN YARGILARINLA YAŞAMAYA DEVAM ET VE. BIDAHA BANA MESAJ YAZMA

Quatia yorumların için çok teşekkur ederım,benı bır sen anladın,senın fıkırlerını gercekten almak ısterım,sen olsan napardın?

Malesef evlendiğimde henüz küçüktüm,ve aşkın büyüsüyle herşeye gözümü kapadım,ne de olsa bulutlarda uçuyordum,ama şimdi dediğiniz gibi yaş ilerledikçe ve herşey sizden gıdınce,dönüp baktığınızda yanlışları görebılıyorsunuz..boşanmayı düşünüyorum ama korkularım da var,ya pişman olursam,ya özlersem..ama bı taraftanda sadece sevılmek evlılık için yeterlı gelmıyor kı..siz benım yerımde olsanız napardınız, maddıyat,seks bunlar onemlı tabıkı.ama esım benı cok sevıyor ben onu sevıyormuyum,acıyor muyum yoksa alışkanlık mı bılmıyorum bunu nasıl anlarım onu da bılmıyorum duygular bırbırıne gecmıs durumda...:44:

Ben olsam; madem şimdi aklım başıma geldi etraflıca oturur düşünürüm. Şu an kafa karışıklığı yaşıyorsun. Seviyor musun? Acıyor musun? Yoksa sahiden alışkanlık mı bu? Bunun cevabını bulduğunda çözülecek problem bence. Hayat senin neticede.

Bir de şu var o olmasa hayatın nasıl olur bunu hiç düşündün mü? Artısıyla eksisiyle. Sakın heyecana kapılıp daha iyisini bulabileceğini de düşünme, neler duyuyoruz neler. Cinsel hayatın düzene girer başka biriyle belki ama bu seferde seni insan yerine koymayan birine denk gelebilirsin. Beterin beteri var. Kocanı seviyorsan ve çocuk da istiyorsan eğer teknolojinin nimetlerini kullanın öncelikle. Baktın o da olmadı evlat edinebilirsiniz mesela. İlk aklıma gelenler bunlar.

HANFENDI LUTFEN HADDINIZI BILIN,BENI TANIMIYORSUN ETMIYORSUN BENIM HAKKIMDA BU SEKILDE ATIP TUTAMAZSIN,KENDINDEN BUYUK ADAMLA EVLENENI SEVMIYOSAN SEVME KARDESIM,O ZAMAN YORUM DA YAZMA ISTEMEZ,KENDI HAYATINDA ÖN YARGILARINLA YAŞAMAYA DEVAM ET VE. BIDAHA BANA MESAJ YAZMA

Olur yazmam,bunun için tartışacak değilim.
Şuraya henüz iki kişi yorum yaptı sen beni bir tek sen anladın moduna geldin ne diyeyim :1:
Seni tanımam etmem ama buna da tecrübe diyorlar be kuzum işte.Hangi cümleye hangi kelimeye takıldığının bile farkındayım.
Adam yaşlandı istemiyorum diyemiyorsunuz.
Neyse kızdırmayayım seni daha fazla rabbim yardımcın olsun .

Son düzenleme:
Benimle empati kurup, cevap yazdığın için çok teşekkür ederim Quatia,haklısın benım daha cevaplamam gereken bırsuru soru var sanırım...

bence asıl sorunun ilk etapda hergün içki içmesi cinsel iktidarsızlığı deil hayata karşı iktidarsızlığı evde oturup para çıkacak bi yerden diye hayal kuracağına 47 yaşında adam çalışsa didinse bütün yükü sana bırakacağına kazanamasada parayı çabaladığını görsen cinselliğin lafını bile etmezdin canına tak demişki boşansammı diyorsun cinsellik en son insanın kafasına takılır heleki kadınların 20 li 30 lu yaşlarında bi adam olsa düzelir vs dersin 47 yaşına gelmiş tembel umursamaz ama sakin tavırlı birisi şiddeti kavgasıda o yüzden yok bende 28 yaşındayım eşimde 48 yaşında kendinden katbe kat yaşlarda birine aşık olmanın ne demek olduğunu bilirim yaşın genç senin için çabalamayan insan için vicdan azabı duyma el alem ne der diye düşünme silkelen ayağa kalk sana saygısı olan sevgisi olan birini seçecek yaşdasın artık

Back
X