Ya biz uzun suredir zaten boyleyiz. Ama son bir kac aydir da laskalasi cikti evliligimizin. Evi birakti gitti geri geldi simdi yine gitti ve herhalde bu sefer gercekten ayrilacagizz. Sorun hep ailesi oldu. Onlar plan kurdular esim yapti. Onlar istedi esim yapti onlar istedi esim yapti. En son patlamada kaynimin yanimiza gelmesiyle oldu. Daha dogrusu gelmemesiyle. Eski yorumlarimi okuduysan anlarsin. Ben yurtdisindayim kaynim gelip yanimozda kalacakti benim istememe ragmen geldi ama simdide ben istemedim diye bize gelmiyor aplasi gilde kaliyo. Tabi bu esimi uzdu ve bana dedi o bu eve gelmek istemiyormus biz gidecez yanina. Bende dedim senden 14 yas kucuk birine lafin gecmiyormu ki diyesin tamam bir sorun yasadik ama bizim evimize gel yoksa yengenle daha kotu olacaz. Tabi esim her zamanki gibi onlarin tarafini tuttu dedi kardesim hakli sende ceneni tutsaydin. Ve cikti gitti evden 4 gun oldu konusmadik. Ya her zaman cocuklari ve karisindan once ailesini dusunur. Parasini bilmem ne kazanir yalan soyler bana yani ayligi benim eline gecmez. Ama ailesine evler yapinca para aniden cikiyo. Anlatamadim adama. Ailesi hep desikodumi yapti arkamdan ama onlari savundu. İsteee en sonunda durum ortada canim ayrilacagiz sanirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi