Ev bile tutamayacak insanların evlenmesi başlı başına hata zaten kimse size ev almak yardım etmek zorunda değil, durumları olsa dahi etmek zorunda değiller,
etseler fena mı olur hiçte olmaz ama etmediler diye onlara bilenmeyin çünkü plansız programsız el sözüne güvenerek yola çıkan sizsiniz, onların tek hataları yalan söylemek olmuş,
muhtemelen evleneceğim diye tutturan oğullarına söz geçiremeyip öylesine söylediler, siz de kandınız.
Yani eşinizin ailesi ile görüşmek istemezseniz ev almadılar yardım etmediler diye değil belki yalan söylediler diye görüşmeyebilirsiniz, ya da siz açken bir kuru ekmek almadılarsa o olabilir görüşmeme sebebi ev almadılar olamaz, olmamalı.
Borçlarınız daha azken beraber çalışıp gayet ev sahibi olabilirdiniz, ev sahibi olmak son yıllarda zor eskiden daha kolaydı, bir şey sahibi olamamak tamamen sizin tasarrufunuzda kusura bakmayın, ayrıca nişanlıyken melek gibiydi evlendik sabahına şeytana döndü olayına hiç inanmıyorum ben, siz kendinizi daha iyi hissetmek için bu şekilde yumuşatıyorsunuz sadece dürüst olun, ha yok illa öyle oldu diyorsanız gitsin oyunculuk yapsın köşeyi dönersiniz bu performansla.
Evlilikte parasızlık, plansızlık, sürekli beklenti içinde olmak böyle sorunları beraberinde getiriyor ne yazık ki, devamında ise doğal olarak kopuyorsunuz birbirinizden evliliğin içi boşalıyor, beklenen son yani.
Ayrıca bugün 1 milyon TL ödenmeyecek bir para değil para bile değil hatta, başka sorunlarınız olmasa çalışın iki kişi ödeyin derim ama belli ki saygı sevgi de bitmiş, boşanmayı düşünebilirsiniz yani.