- 4 Aralık 2020
- 202
- 53
- 48
- Konu Sahibi Cessika571
Mrb Arkadaslar deprosyondayim ve cikamiyorum bana saglikli olani lütfen söyleyin. ben 8 yillik evliyim ve esimle severek evlendik,ama nisanliyken melek gibiydi evlendik cok cabuk ofkelenen ve sozunu cabuk söyleyen biri oldugunu anladim, fikrimi hic umursamayan istedigi olmayinca da bagir bagir eden birisi. Tabiki iyi huylari da var ama evliligimizin basindan beri surekli tartismalar oldu ve her tartismamizda benim kendi kendime onunla barismami bekledi hic gonul alma cabasi yoktu. Nisanliykende ailesi bana yalan soyledi size ev alacagiz soyle boyle bin yalan ve ne cok az altin yapip, bana esya ceyiz hic . Yeni evlendigimizde 3 kurus para olmadigi icin kirayi altinlari bozdurup tuttuk ve esyalari altinlarla aldik elde avucta altin kalmadi. Esim zaman zaman issiz kaldi. Zarzor gecin yapiyorduk artik gecinemez olduk herkes ev bark sahibi olurken ustine esim benden habersiz bankadan kredi cekmis is yeri acacakmis, onunda batirdi bir sekilde simdi bir trilyondan fazla borcumuz var. Kendi kafasina gore plan yapil uyguluyor ve ben sanki hic yokmusum gibi artik cok yoruldim ailesi de en bastandurust olmadi hic yardim da etmediler durumlari oldugu halde. Siz olsaniz boyle insalara slm verir misniz. Siz zor durumdaylen konusur musunuz. Esiniz de sizden habersiz biyle seyler yapsa ne yaparsizniz? Bir gelecegimz kalmadi tartismaktan sogudum artik yataklari da ayirdik.