Kocamdan sogudum, ayni yatgi paylasmiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cessika571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
202
53
48
Mrb Arkadaslar deprosyondayim ve cikamiyorum bana saglikli olani lütfen söyleyin. ben 8 yillik evliyim ve esimle severek evlendik,ama nisanliyken melek gibiydi evlendik cok cabuk ofkelenen ve sozunu cabuk söyleyen biri oldugunu anladim, fikrimi hic umursamayan istedigi olmayinca da bagir bagir eden birisi. Tabiki iyi huylari da var ama evliligimizin basindan beri surekli tartismalar oldu ve her tartismamizda benim kendi kendime onunla barismami bekledi hic gonul alma cabasi yoktu. Nisanliykende ailesi bana yalan soyledi size ev alacagiz soyle boyle bin yalan ve ne cok az altin yapip, bana esya ceyiz hic . Yeni evlendigimizde 3 kurus para olmadigi icin kirayi altinlari bozdurup tuttuk ve esyalari altinlarla aldik elde avucta altin kalmadi. Esim zaman zaman issiz kaldi. Zarzor gecin yapiyorduk artik gecinemez olduk herkes ev bark sahibi olurken ustine esim benden habersiz bankadan kredi cekmis is yeri acacakmis, onunda batirdi bir sekilde simdi bir trilyondan fazla borcumuz var. Kendi kafasina gore plan yapil uyguluyor ve ben sanki hic yokmusum gibi artik cok yoruldim ailesi de en bastandurust olmadi hic yardim da etmediler durumlari oldugu halde. Siz olsaniz boyle insalara slm verir misniz. Siz zor durumdaylen konusur musunuz. Esiniz de sizden habersiz biyle seyler yapsa ne yaparsizniz? Bir gelecegimz kalmadi tartismaktan sogudum artik yataklari da ayirdik.

Çocuğunuz var mı eğer yoksa yatakları ayırmaya kadar geldiyse iş ayrılın

Altınları vermeniz kötü olmuş fakat baştan anlaşmadınız mı ? Eşyaları altınlarla aldık diyorsunuz evlendikten, düğün olduktan sonra mı dizdiniz evi?
Böyleyse bu da zaten başlı başına yanlış. Olmuşla ölmüşe çare yok, kendi başınıza ayakta durabilecekseniz ayrılıp daha huzurlu bir hayat belki kurabilirsiniz ama öyle bir durum yoksa sesinizi duyurup kendinizi saydırın. Ya da ayrılmadan işe girin bir bakın durumunuza neler yapabilirsiniz diye.

Ev bile tutamayacak insanların evlenmesi başlı başına hata zaten kimse size ev almak yardım etmek zorunda değil, durumları olsa dahi etmek zorunda değiller,
etseler fena mı olur hiçte olmaz ama etmediler diye onlara bilenmeyin çünkü plansız programsız el sözüne güvenerek yola çıkan sizsiniz, onların tek hataları yalan söylemek olmuş,
muhtemelen evleneceğim diye tutturan oğullarına söz geçiremeyip öylesine söylediler, siz de kandınız.

Yani eşinizin ailesi ile görüşmek istemezseniz ev almadılar yardım etmediler diye değil belki yalan söylediler diye görüşmeyebilirsiniz, ya da siz açken bir kuru ekmek almadılarsa o olabilir görüşmeme sebebi ev almadılar olamaz, olmamalı.

Borçlarınız daha azken beraber çalışıp gayet ev sahibi olabilirdiniz, ev sahibi olmak son yıllarda zor eskiden daha kolaydı, bir şey sahibi olamamak tamamen sizin tasarrufunuzda kusura bakmayın, ayrıca nişanlıyken melek gibiydi evlendik sabahına şeytana döndü olayına hiç inanmıyorum ben, siz kendinizi daha iyi hissetmek için bu şekilde yumuşatıyorsunuz sadece dürüst olun, ha yok illa öyle oldu diyorsanız gitsin oyunculuk yapsın köşeyi dönersiniz bu performansla.

Evlilikte parasızlık, plansızlık, sürekli beklenti içinde olmak böyle sorunları beraberinde getiriyor ne yazık ki, devamında ise doğal olarak kopuyorsunuz birbirinizden evliliğin içi boşalıyor, beklenen son yani.
Ayrıca bugün 1 milyon TL ödenmeyecek bir para değil para bile değil hatta, başka sorunlarınız olmasa çalışın iki kişi ödeyin derim ama belli ki saygı sevgi de bitmiş, boşanmayı düşünebilirsiniz yani.

Anlaşmayı isteyen her türlü anlaşabilir bence.
Maddi anlamda sıkıntı yaşıyorsunuz, düzeltmek istiyorsanız konuşun. Kasa bende dursun diyin. Siz el atın maddi konulara. Eşiniz kabul etmiyor ve düzelmiyorsa boşanın
Düzelmeyeceğini düşünüyorsanız yine boşanın.
Sonuç olarak altınları baştan vermişsiniz, ailesinden ev dizmesini beklememişsiniz veya olmamış. Artık geçmişe dönülemez.
Eşinize borcu için ailesinden destek alması gerektiğini söyleyin, dinler ve isterse hoş.
Karşı taraf vermezse yapacak yine bişey yok, borç altında şekillenmek istemiyorsanız boşanın.
Size bağıran çağıran bi insanla da yaşamak zorunda değilsiniz. Ya düzelsin ya boşanın.

Kumar oynamadigina emin misiniz, karisindan habersiz ne isi acacakmis? Kira odemeye paraniz yokken neden evlendiniz onu da anlamadim. Kimse size altin ya da ev almak zorunda değil. Bunlari suçlamak icin degil durumu kavramaniz icin soyluyorum. Size yalan söyleyen arkanizdan is ceviren adami koca diye yataginizda tutmayin bence de zaten.

Ev bile tutamayacak insanların evlenmesi başlı başına hata zaten kimse size ev almak yardım etmek zorunda değil, durumları olsa dahi etmek zorunda değiller,
etseler fena mı olur hiçte olmaz ama etmediler diye onlara bilenmeyin çünkü plansız programsız el sözüne güvenerek yola çıkan sizsiniz, onların tek hataları yalan söylemek olmuş,
muhtemelen evleneceğim diye tutturan oğullarına söz geçiremeyip öylesine söylediler, siz de kandınız.

Yani eşinizin ailesi ile görüşmek istemezseniz ev almadılar yardım etmediler diye değil belki yalan söylediler diye görüşmeyebilirsiniz, ya da siz açken bir kuru ekmek almadılarsa o olabilir görüşmeme sebebi ev almadılar olamaz, olmamalı.

Borçlarınız daha azken beraber çalışıp gayet ev sahibi olabilirdiniz, ev sahibi olmak son yıllarda zor eskiden daha kolaydı, bir şey sahibi olamamak tamamen sizin tasarrufunuzda kusura bakmayın, ayrıca nişanlıyken melek gibiydi evlendik sabahına şeytana döndü olayına hiç inanmıyorum ben, siz kendinizi daha iyi hissetmek için bu şekilde yumuşatıyorsunuz sadece dürüst olun, ha yok illa öyle oldu diyorsanız gitsin oyunculuk yapsın köşeyi dönersiniz bu performansla.

Evlilikte parasızlık, plansızlık, sürekli beklenti içinde olmak böyle sorunları beraberinde getiriyor ne yazık ki, devamında ise doğal olarak kopuyorsunuz birbirinizden evliliğin içi boşalıyor, beklenen son yani.
Ayrıca bugün 1 milyon TL ödenmeyecek bir para değil para bile değil hatta, başka sorunlarınız olmasa çalışın iki kişi ödeyin derim ama belli ki saygı sevgi de bitmiş, boşanmayı düşünebilirsiniz yani.
Mesele ev almalari degil, yalanla kandirmalari. Evlenirken iki taraf omur boyu birbirinin yüzüne bakacak. Soz konusu hem yalan hem de zor zamanlardan gecerken umursamadilar
Çocuğunuz var mı eğer yoksa yatakları ayırmaya kadar geldiyse iş ayrılın
Cocuk yok

Mesele ev almalari degil, yalanla kandirmalari. Evlenirken iki taraf omur boyu birbirinin yüzüne bakacak. Soz konusu hem yalan hem de zor zamanlardan gecerken umursamadilar

Cocuk yok
Çocuk yoksa ne duruyosun bacım tekmelesene .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X