- 23 Ekim 2017
- 10
- 2
- 1
- Konu Sahibi _hayat ve hayal_
-
küfür etmesi çok yanlış ama sizin de tavrını yanlış. adam işten çıkmış, kredi dediğiniz borç, açılmak istememesi normalMerhaba bayanlar
sizlere birşey danışmak istiyorum.benmi haksızım yoksa eşimmi.konu şu evime halı almak istiyorum.
eşimle bakmaya gittik beğendiğim halı bin lira tutuyor.ve ben çalıştığım için yarı parsını vericem dedim.eşimde haftasonu işten ayrıldı.ama kredi çektiği için paramız var.aile içinde gün yapıyoruz ve bu hafta sonu sıra bende.bende herkes gibi güzel bir evim olsun istiyorum.halılarım çok eski değişmesi gerek.pahalı olduğu için almadık halıyı.çok üzüldüm.birde gelene kadar etmediği küfür kalmadı.çok ağır küfürler etti.en hafifi sen ne yüzssüzsün çık git evden ıktım tiksiniyorum senden diyo.ve bu laflar ilk değil
en son ettiği küfürü söylemeye ben utanıyorum.şimdide özür diliyo.ne anlamı var.şimdi bana bin liralık değil beş bin liralık halı alsa ne olur.kalbimi kırdıktan sonra,beni soğuttuktan sonra.HAKSIZMIYIM?
İş konusunda hakkını yiyemem.evini asla ihmal etmez .evini geçindirir.işede giricek bi süre dinlendikten sonra.fakat çok ağır konuşuyo.kaldıramıyorum.sonradan pişman olup özürde diliyo ama bi anlamı yok benim içinHaklısınız. İşten neden çıktı. Geçim konusunda size mi güveniyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?