• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamdan supheleniyorum yardımm

ayaga kaldırırdım ortalıgı o kişiyi arardım .eski sevgilimi kalmış yav evlenmiş barklanmış bebek beklıyorsunuz birde...yani gizli saklı yapmıyor baya facebookta silmedıgıne gore mesajları...iyi düsünün........
Saklayacağı bir mesaj yok zaten öylesine konusmuslar

Pislik kiz esinizin evli oldugunu bilmiyor olabilir mi?
esim soylemis ve kızlar esimi tanımadığınız için bazen asırı sert yorumlar gelebiliyor ama esim yapmadıgı bir seye yaptım demez daha bir yalanını gormedim bu zamana kadar sozune ne.olursa olsun guvenirim

Ya madem hisleri tekrar canlanacak kadar derindi de neden seninle evlendi..Neden birde çocuk sahibi oldu..Erkekler bazen ne kadar dengesiz,amaçsız,saçma sapan davranıyorlar..
Ayrıldı gitti ya,ölen inek sütlü oldu heralde..
Gül gibi karın,kanatsız meleğini taşıyor karnında..
Yazıklar olsun ya..
O kadınada, eşinede..
Üzülme kardeşim..Sen üzülme..
Herşey olacağına varır..
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah..
Evet bunları dusundukce ben de kotu oluyorum iyi dilekleriniz için tesekkurler

S
Eşinin ailesinden biriyle mi konuşsan canım? Yardım almalısınız hamilesin sonuçta bence bir doktora gidin beraber neden böyle davrandığı ortaya çıksın onu seviyordu araları da sohbet edecek kadar iyiydi de neden onunla evlenmedi?
Su asamada aileleri sokmayı pek dusunmuyorum once olayın iyice belli olması ve benim ne istedigime.karar vermem gerekiyor bence ama daha aonra duruma gore tabi bu soyledikleriniz dusunulebilir tesekkurler

Senin değerini bilmeyen adamla asla birlikte olma terket derim. Bu nasil bir terbiyesizlik kafasi karismis vay be! Defolsun gitsin o zaman inanilmaz sinirlendim. Ben hamileyken aldatildigimi ogrenmistim ve bosanma asamasinda bebegimi kaybetmistim seni cok iyi anliyorum. Inan kimse senden ve bebeginden degerli değil o pislik haketmiyor sizi
Ben de bebeğime Birey olmasından cok korkuyorum zaten İnşallah her ne olacaksa bebegim ve benim için en iyisi neyse o olsun teşekkürler

Maalesef böyle adam çok var ya siz en azından durumu biliyorsunuzo_O bence o kız evli olduğunu bildiği için fazla ileriye gidemez yaptığı tabi ki de hata eşinizin de ...

Geçen kurban bayramında benden önce uzun bir ilişkisi olduğu kişi mesaj atmıstı ve bayramın birinci gununu bana rezil etmişti aksam saat dokuza kadar tek kelime etmedi dokuzda da bana onun mesaj attıgını havadan sudan sohnet ettiklerini daha sonra bu kisinin sana olan hislerim gecmedi dedigini soyledi kendisininde evli oldugunı soyledigini soyledi ben tabi cok sinirlendim ama o kızın soylediklerinden ziyade onun bu yüzden bana bayram gununu zehir etmesine ayrılma noktasına geldim bana sarsıldığını o yüzden benimle konuşma istemediği dusunmeye ihtiyacı olduğunu söyledim ne demek dusunmek bu lafı etti ya bitti dedim ama anneler araya girdi kocamda bayagı yalvardı etti barıstık bir sekilde gecen gun birlikte film izlerken telefonuna bakıyordum facebookuna girdim mesajlarda bu kız vardı oyle havadan sudan sacma sapan konusmuslar ama ben yine cok sinirlendim tabi ne yapcam bilmiyorum hamileyim su an iki yıldırda evliyiz esim asker ben o koza olan hislerinin canlandıgını evli degilde sevgili olsak beni terk edip o kıza donecegini filan dusunmeye basladım aramıza ciddi sogukluk girdi bunun farkında olmasına ragmen birseylerde yapmıyor ne yapmalıyım sizce?
Ne yaptınız, eşinizle konusabildiniz mi?

Cok uzucu bu durum hamileyken olmasi ayrica gicik.ama asil olay konu sahibini esinin eski sevgilisinden gelen mesajla sarsilmasi. O kadinla irtibata gecmeyin sakin bence.evet belki kadini yuvanizdan uzak tutabilirsiniz ama esinizin dustugu bu ikilemi nasil unutursunuz veya esiniz size bunu nasil unutturur bu nokta iste cok can yakici

havadan sudan konumakda sacma eskiden birseyler yasadıgım biriyle ustelik evliyken boyle bir muhabbete girmem ne geregi var direkt engellemesi lazımdı mesaj atınca

Of! Beynim yoruldu okurken. Bir tane bile nokta koymaz mi insan.

Yani bence siz eşinizin üzerine gitmeyin,erkeklerde eşleri hamileyken böyle saçmasapan şeyler olabiliyormuş,aranızı soğuk tutmayın.Yanlış bişey yaptığının farkına varırsa ne ala....O kadınla da sakın muhatap olmayın.

bence eşin o kızla mesajlaşaktan mutlu oluyor
kız da evlendi barklandı beni unutamadı diye mutlu oluyor
olan bir tek size oluyor

Geçen kurban bayramında benden önce uzun bir ilişkisi olduğu kişi mesaj atmıstı ve bayramın birinci gununu bana rezil etmişti aksam saat dokuza kadar tek kelime etmedi dokuzda da bana onun mesaj attıgını havadan sudan sohnet ettiklerini daha sonra bu kisinin sana olan hislerim gecmedi dedigini soyledi kendisininde evli oldugunı soyledigini soyledi ben tabi cok sinirlendim ama o kızın soylediklerinden ziyade onun bu yüzden bana bayram gununu zehir etmesine ayrılma noktasına geldim bana sarsıldığını o yüzden benimle konuşma istemediği dusunmeye ihtiyacı olduğunu söyledim ne demek dusunmek bu lafı etti ya bitti dedim ama anneler araya girdi kocamda bayagı yalvardı etti barıstık bir sekilde gecen gun birlikte film izlerken telefonuna bakıyordum facebookuna girdim mesajlarda bu kız vardı oyle havadan sudan sacma sapan konusmuslar ama ben yine cok sinirlendim tabi ne yapcam bilmiyorum hamileyim su an iki yıldırda evliyiz esim asker ben o koza olan hislerinin canlandıgını evli degilde sevgili olsak beni terk edip o kıza donecegini filan dusunmeye basladım aramıza ciddi sogukluk girdi bunun farkında olmasına ragmen birseylerde yapmıyor ne yapmalıyım sizce?
Kızla sen iletisime geç ve ona içinden geçenleri söyle araması evliliği nin etkilendiğini çocuğunuzun olacağını söyle ben olsam dayanamazdım kızla sen konuş face den söyle

Ara kadını saydir ya al numarasini ağzına geleni soyle. Yazik gunah karnındaki çocuğa da sana da, hic strese sokma kendini ara soyle kocamdan uzak dur de.
Ama yemin ederim bıktım bu şirret pislik kadinlardan. Sen kimsin ya sen kimsin baskasinin kocasıyla mesajlaşacak cesareti nereden aliyorsun sen? Neyine guveniyorsun gerizekalı, o adam evlenmis yuvasini kurmuş daha ne mesaj atiyorsun insanlarin arasini bozmaya ugrasiyorsun yoluna gitsene. Adam secimini yapmis insanda 2 gr gurur namina biseyler olur. Benim eski sevgilim evlense hala unutamamiş olsam seviyo olsam bile siler atarim yolda görsem selam vermem. Ama bunlar nasil bir kötü duygular kötü emeller peşinde insanlar ya, hayir tamam sen normal havadan sudan mesajlaşmiş olabilirsin ama bu adamin bi karısı var mesajlari görse ne kadar sinirlenir bilmiyor musun? Hic etik bir davranış değil

Back
X