Kocamdan Tokat Yedim

in_cim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
904
507
103
Babasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Eve gidesim yok , onunla aynı yataga giresim yok ... Ne yapıcam ?

Babasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Bunu yap diyemem ama şunu bilirim şiddette eğilimi olan biri bir tokatla yetinmez ki bir tokat olsun benim içinde kabul edilemez

Hukuken yapmanız gereken darp raporu almak. Kanunlara aykırı davranmış, sonuçlarına katlanmak zorunda. İster ilişkinize devam edin ister etmeyin o sizin bileceğiniz iş, ama her halükarda davranışlarının hukuki sonuçlarına katlanmak zorunda.

8 mart da oldu bu olay. Şuan bir iz yok. Darp raporu alamam sanırım.

Sen de ona yapıştırsaydın canım baban seni kocadan dayak yiyesin diye yetiştirmedi.Burnundan fitil fitil getir kim oluyormuşda kendinde sana vurma yetkisini buluyormuş.Birkez izin verdin mi devamı gelir

Geçmiş olsun. O tokatı atan eline bakıp bakıp utanacağı bir tavır takının. Hiç yüz göz olmayın, siz neden gitmeyecekmişsiniz ki eve? O utansın gelmesin. Bir süre eve gelmemesini söyleyin eğer gelmekte de ısrar ederse o halde ben gelmeyeceğim "bir süre seni görmek istemiyorum" diyin.

İlk tokat hemen affetme anlasın hatasını

Sen de ona yapıştırsaydın canım baban seni kocadan dayak yiyesin diye yetiştirmedi.Burnundan fitil fitil getir kim oluyormuşda kendinde sana vurma yetkisini buluyormuş.Birkez izin verdin mi devamı gelir

Vuran eli kırılsın hayvan herif ya bi arkadaşın varsa onda kal canım

bu olay zaten büyük bir tokat deyip geçmeyeceksin ve eve gelmemesini isteyeceksin eğer ben gelecem diyorsa sen gitme haftasonunu ailenle ya da varsa bi arkadaşınla geçir..

pişman olsun af dilesin beter olsun için soğur affedersen dönersin.. güvenin bittiyse dönmezsin

Şiddetin cevabı şiddet olmamalı böyle bir tutumun sonucu daha çirkin olabilir
Şiddete en iyi cevap fırsat vermemek böylelerini hayatımıza sokmamak gerekirse çıkarmaktır

Şimdi birisi gelecek bana vuracak bende konuşucam.Gerektiğinde herşey oluyor canım şiddeti kimse desteklemez ama sana biri vurursa sende vurursun.

Şiddetin cevabı şiddet olmamalı böyle bir tutumun sonucu daha çirkin olabilir
Şiddete en iyi cevap fırsat vermemek böylelerini hayatımıza sokmamak gerekirse çıkarmaktır

Back
X