Biliyorum sizin yazınız hoşuma gittiği için alıntı yaparak diğer arkadasa cvp olarak yazdimben yalan yanlış bilgisiyle dini araya sokup, kocişine köle ol diyenlere cevap olsun diye yazdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum sizin yazınız hoşuma gittiği için alıntı yaparak diğer arkadasa cvp olarak yazdimben yalan yanlış bilgisiyle dini araya sokup, kocişine köle ol diyenlere cevap olsun diye yazdım.
Belli ki birileri sosyal ortamlarda yapamadığı kahramanlığa burada soyunmuş. Herkese saygımız sonsuz şükür. Sevgili
in_cim sen beni anladın canım. Herşeyi ölç tart hesapla, bu sıkıntılardan nasıl kurtulman gerektiğini en iyi sen biliyosun, bizler sadece naçizane yol gösteririz, tekrar altını çiziyorum, "as, kes, yık, dök, boşan" diyerek moralini düşürmeye çalışanlara kulak asma sen. Eşini karşına al anlat, bu evliliği kurtarmak istediğini ama tekrarlarsa evden gitmeye mecbur kalacağını söyle. Gerekirse aile büyüklerine anlatırsın. İçinden gelmiyorsa eşinle konuşma, ama sessizlik çok uzarsa da bir özrü hakettiğini belirt, tavrını koy. Allah yardımcın olsun.
Ben çok üzülüyorum hemcinslerim için. Bir tane tokata olur öyle şeyler gözü ile bakmak için neler yaşayıp neler görmüş olmak lazım? Evlilik yürütmek zor, bir yuva kolay kurulmuyor falan. Niye ki? Aşk varsa, saygı varsa, karşınızdaki insan adamsa neden zor olsun ki evlilik yürütmek. İki karakterin birbirine uyumu zaman alan bir şey ama tokatı hoş görecek kadar da zor değil evlilik.
babamdan bırak tokatı bir kızgınlığını görmedim ve o benim için her şeydi. annem bizi arada döverdi, küçükken ben de onu üzmek için kendimi bıçaklamayı düşünürdüm ama canım acır diye korkardım. büyüdükçe restleştik. hiçbir zaman babam kadar sevmedim, her zaman yüzüne de söyledim. annem olmasaydı beni döven insanın yüzüne bakmam.
ben evlenecek, oy kullanacak, ev geçindirecek, çocuk doğurup büyütecek kadar yetişkin biriyken benimle aynı ayarda bir erkek sırf koca vasfıyla şiddet uygulayacak he. merdaneyle önce döver sonra kovarım o adamı.
insanım ben. konuşarak anlaşan bir varlığım. şiddet nedir?
neden hicbir kadın öküz kocasını şiddetle yola getirmiyor. sadece güç meselesi değil bu maalesef yerleşmiş algı yüzünden böyle.
madem güçlü güçsüze döverek söverek ders verebilir, hakkıdır madem.
hiç kimse bir bebek, çocuk, hayvan şiddete maruz kaldığında ses çıkarmasın. çünkü ders veriyor, hayat dersi deriz.
Bugün bir tokat, yarın tekme tokat! Sonra çocuk olur, çocuğa acır boşanamazsın. Susar oturursun öylece. Niye gittin ki kapının kilidini degiştirip esyalarini atsaydın camdam aşağı o ise gidince. Zorla girmeye calisirsa da polis cagirsaydın. Görürdü o zaman gününü... Defolsun gitsin evden. Once bir tokat, sonra komple dayak. Musade etmeyin buna. Daha yeni evlisiniz bir de. Kendini tutan adam nasıl tutuyor? Kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok. Ezdirmeyin kendinizi.Babasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Eve gidesim yok , onunla aynı yataga giresim yok ... Ne yapıcam ?
Bu yuva kolay kurulmuyor olayı hani bazı gereksiz kaprisler , iletişim bozukluğu, tartışmalar vs için geçerli olabilir, hemen yıkılmasın diye. Ama kırmızı çizgiler var aldatma şiddet vs gibi, o çizgiler aşılmışsa zaten yuva yıkılmış , devam etmek daha büyük hataBence bu yuva kolay kurulmuyor olayı maddiyatla alakalı tamamen
E o kadar borca girdik boşanmayalım bari de devam edelim gibi bir şey.
Bana öylr geliyor en azından. Yoksa kimse boşandı diye aşk acısından ölecek değil
Babasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Eve gidesim yok , onunla aynı yataga giresim yok ... Ne yapıcam ?