• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı çok kıskanıyorum...

Umutluol sana katılıyorum ve bunuda belirttim ama birde aklıma şöyle birşey geldi.
Mesela eşini hiç kıskanmayan yada çok az da olsa kıskanan kadın için söylüyorum
Peki karşı cins şöyle düşünmez mi..
Karım beni hiç kıskanmıyor neden acaba?
Çirkin miyim karizma mı yok acaba
soğuk muyum neden karım beni kıskanmıyor ki ondan başka hiç bir kadınla bir ilişkim olamaz mıydı benim
şu dünyada gibi..uMArım anlatabilmişimdir.Böyle düşünmekte sanki eşleri deneme amaçlıda olsa aldatmaya itmez mi??Sırf kendini kanıtlamak için?:59:

kimse boşuna uğraşmasın
arkadaşın aklında varsa onu düşünmeye devam edecektir
bencede şüphe edilmeli ''ERKEK'' elbetteki yapar en azından benim eşim yapmaz diyen saf kadınlardan değilsin tebrik ediyorum seni
tedbiri elden bırakmıcaksın ama tabiki hissettirmiceksin
emin ol yaparsa eninde sonunda duyarsın bunu yaşayan bütün arkadaşlarım aynısını söylediler biri 1 sene sonra diğeri 3 sene sonra duydu ama duydu yani
benimde eşim yakışıklı kıskanmıyorum dersem yalan olur bu onu bilmez o ayrı
asla yapmaz demem
ben ne diyenler gördüm odadan çıkınca arkalarından vahh yazık bilmiyor konuşuyor denilen
sadece şunu söyleyebilirim sana kendini yıpratma düşüncelerinle,çabuk yaşlanırsın olan sana olur :9:

Umutluol sana katılıyorum ve bunuda belirttim ama birde aklıma şöyle birşey geldi.
soğuk muyum neden karım beni kıskanmıyor ki ondan başka hiç bir kadınla bir ilişkim olamaz mıydı benim
şu dünyada gibi..uMArım anlatabilmişimdir.Böyle düşünmekte sanki eşleri deneme amaçlıda olsa aldatmaya itmez mi??Sırf kendini kanıtlamak için?:59:

aman be canımmm onların bahaneyemi ihtiyaçları var :9:
kanı bozuksa bunlar sadece bahanedir

aman be canımmm onların bahaneyemi ihtiyaçları var :9:
kanı bozuksa bunlar sadece bahanedir

Doğru.
Bende kıskanırım eşimi sınırsızca:61:
Eşim hep söyler 'asla yapmam
ben karıma aşığım'diye ama insanın iç güdüleri her zaman açık olmalı
Sonuçta erkek.Şeytan gibi kadınların var olduğunu unutmamak lazım çevrede
ama ne olursa olsun ben kıskançlığımı bastırma eşimede güvenme taraftarıyım:kkk:

güvenin olmadığı yerde sevgi kesinlikle yoktur
seviyorsak güvende vardır
seviyorsak kıskançlıkta vardır :34:

Doğru.
Bende kıskanırım eşimi sınırsızca:61:
Eşim hep söyler 'asla yapmam
ben karıma aşığım'diye ama insanın iç güdüleri her zaman açık olmalı
Sonuçta erkek.Şeytan gibi kadınların var olduğunu unutmamak lazım çevrede
ama ne olursa olsun ben kıskançlığımı bastırma eşimede güvenme taraftarıyım:kkk:

Ne motive etme yapabilirim ne de körükleme :D ... DÜnya hali herşey olabilir. Her zaman ki gibi davranın ama kendinize bakımı ihmal etmeyin.

Eşinizi sizden iyi kimse tanımaz ilgiden mi hoşlanır ilgisizliktem mi? hayatında değişiklik yapmak hoşuna gidermi?

Tüm cevaplar sizde aslında... Eşinizi ne çok boş bırakın ne de çok sıkın.. varlığınızı hissettirin. Mesale iş yerindeki kızlara talip bularak başlayabilirsiniz. hem eşiniz de size yardımcı olur. Bu sayede içinizdeki şüphler bir nebze olsun azalır...

hepinize çok teşekkür ederim kızlar :54::54:
Tüm cevaplar sizde aslında... Eşinizi ne çok boş bırakın ne de çok sıkın.. varlığınızı hissettirin. Mesale iş yerindeki kızlara talip bularak başlayabilirsiniz. hem eşiniz de size yardımcı olur. Bu sayede içinizdeki şüphler bir nebze olsun azalır...
böyle birşey yapma imkanım pek yok canım ama fikir için sagol:71:

kıskanmak bence kendine olan güvenin eksikliğindendir

umutluol sana katılıyorum ve bunuda belirttim ama birde aklıma şöyle birşey geldi.
peki karşı cins şöyle düşünmez mi..
çirkin miyim karizma mı yok acaba
şu dünyada gibi..umarım anlatabilmişimdir.böyle düşünmekte sanki eşleri deneme amaçlıda olsa aldatmaya itmez mi??sırf kendini kanıtlamak için?:59:

evet katılıyorum kıskanmak sevgi göstergesidir hiç kıskanmazsan sevmediğini düşünebilir karşıtaraf ama dozunda olmalı

kıskanmak bence kendine olan güvenin eksikliğindendir
Kara sevda denen şeyi insan yaşıyorsa kıskanmak bunun bir parçası bana göre.
Seven insan kıskanır.
Sevmeninde dereceleri vardır.
Mesela ben eşimi hat safhada kıskanırım ama çok seviyorum ne yapayım.
Mesela kendime olan güvenim sonsuzdur ama bu değil ki kendime olan güvenim
kıskanmama engel değil.
Kara sevda denen şeyde herşey yaşanır
Aşk kıskançlık tutku sessizlik bunlar gibi bir sürü şey.
Sadede gelecek olursak bence kıskanmak tamamen sevginin hat safhalarda oluşundan.
Bir insana aşkla bağlıysanız onu gözünden bile sakınır kıskanır korursunuz:34:
güvenin olmadığı yerde sevgi kesinlikle yoktur
seviyorsak güvende vardır
seviyorsak kıskançlıkta vardır :34:

Kesinlikle katılmıyorum cnım.
Tam tersi insan aşkından sevgisinden kıskanır uğruna ölebileceği kişiyi.
Ha şöyle olabilir..Arada aşk yok sadece bir bağımlılık ve çiftleri bir evde tutacak kadar az
sevgi varsa evet bu şekilde eşler birbirlerini kıskanacak sebep bulamazlar.
Kıskanmak için en büyük sebep Aşk ve Sevgi bana göre.

Kara sevda
Kara sevda
Dedikleri daha ne olabilir ki
Çocukça bir aşk deyipte geçme
Sakın gülme halime..
Nasıl olduğunu anlayamadım ama
Seviyorum seni delicesine:66:

bende çok kışkanç biriyim eşim öğretmen aslında bebeğim olduktan sonra bıraktım bu huyumu neden diyceksin birşeyler olucaksa önüne geçilmiyor ani aldatacaksa aldatır bende giderim yapacak birşey yok yani ihtimaller yüzünden kendimi mafedemem ama bulunduğumuz ortamda güzel kızlar olduğunda kıskanıyorum ne yalan söyliyim sizin durumnuzda olsa eşim çok kıskanırdım hatta benim eşim allahtan bölüm öğretmeni yanında bayanlar yok çirkinde olsa başka kadınların yanında olmasını istemem bazı kadınlar evli adamlara takmış durumda korkmuyor değilim eşim soğuk kimseyle muhatap olmayan selam bile vermeyen biri bu huyunu seviyorum kısacası kıskancım ve kıskanç olmama bayılan bir eşim var kıskanıyosun demekki hala çok seviyosun beni diye seviniyor:1::

Son düzenleme:
Seven insan kıskanır.
kıskanmama engel değil.
Sadede gelecek olursak bence kıskanmak tamamen sevginin hat safhalarda oluşundan.

Ha şöyle olabilir..Arada aşk yok sadece bir bağımlılık ve çiftleri bir evde tutacak kadar az

kesinlikle katılıyorum.. aşık olan kıskanır.. :69:
erkekler de kıskanılmayı seviyor :1:

ama artık kadınlardan da korkmak lazım gerçekten... evliymiş bekarmış hiç umursamayan kadınlar çoğaldı maalesef... yapacak hiçbirşey yok.. istediğin kadar kendine bak... bence bu çözüm değil...
Hülya Avşar da aldatıldı.. Acun'un karısı çok mu bakımsız ? :53: yani adam yapacaksa yapıyor...

Kıskançlığın sevgi göstergesi olduğunu düşünen yorumlara katılmıyorum
Kocamı çok seviyorum .ama bana kıskancak malzeme vermiyosa ve ona güveniyorsam ne yapayım yok yere kıskanma krizine mi gireyim..Bu sadce göstermelik şov olur..''ayy işyerinde kızlar varr ..sakın onlarla konuşmaaa''.çok çocukçaa
Bir bayana ilgi gösterdiğini bilsem.yada değik bir bakışı olsa kıskanç akrep damarım kabarır.ama öyle olmadığını gördüğüm süre sorun yokk

bazı erkekler kıskanılmayı sever=) yani aşırıya kaçmadığın sürece kıskandığını göstermelisin

gösteremem erkeklerin totosunun yerle teması kesilmemeli :34:
aksi halde taşda bağlasan yeniden temas sağlıyamazsın :23:
iyisimi o kıskandığımı bilmesin ama sevgi bağımız kuvvetliyse hissedecektir
içinde her zaman acaba kıskanıyormu kıskanmıyormu çelişkisi olsun

evet katılıyorum kıskanmak sevgi göstergesidir hiç kıskanmazsan sevmediğini düşünebilir karşıtaraf ama dozunda olmalı

sevmediğimi düşünüp seven birini arıcaksa kolay gelsin :6:

Seven insan kıskanır.
kıskanmama engel değil.

Kesinlikle katılmıyorum cnım.

kimse kimseye katılmak zorunda değil katılmak içn yorum yapmıyoruzki sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruzz :34:
bence kıskanmak sadece hemcinlerinlemi alakalı ben kıskanıyorum ama belli etmem
benden ayrı geçirdiği zamanı kıskanırım mesela
benden ayrı aldığı nefesi kıskanırım
bunları belli ettiğimi düşünsenize :9:
kadınlardan kıskanmıyorum yapacaksa yapıyor erkek çok gördüm yaşayanları
kanında varsa kıskanıyorsun diye yapmıcakmı yada sevdiğini göstermek için kıskanacaksın göstereceksin
ben bunlara katılmıyorum
iki ayrı insanız ben karşıyım dünyayı sevdiğin insan üzerine kurmaya ben bir bireyim gün gelirde yollarımız ayrılırsa o direk yıkıldı diye bütün dünyam alt üst olmıcak
izin vermem çünkü ben kendimi seviyorum bana ihtiyacı olan bir oğlum var beni seven insanlar var
o elbetteki aşk sevgi demek
ama ben önce benim için sonra oğlum için varım en son onun için varım
düşünceler farklı ama bence kendinizi her zaman daha çok düşünün hayat nelere gebe bilinmez

İçinde olan her türlü yapar fakat yoksa onun yanına 10 tane sarışın koyun yine de yapmaz.
Eşinizi az çok tanıyorsunuzdur güveniniz tamsa sorun yok diye düşünüyorum:31:

Back
X