Kocamı çok seviyorum

Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım ve biraz tecrubesizim beni bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden teşekkürler dün gece eşimle tartıştık olur olmucak şey yüzünden kısaca özetleyim (eşimle birlikte kayinvalidemde kalıyoruz şuan çünkü çalışıyoruz kayinvalidem çocuğa bakiyo ve ben eşime dedim ki aşkım benim eve gitmem lazım bebegimle kendi kiyaferlerimi almam lazım dedim bişey demedi sonra gece bi iki duble bişey içerken aklına geldi ve soylemeye başladı ben gitmek istemeden gidilmez sen oraya gidip napican ne işin var falan yani kıskanç bişeyler yapcam saniyo ve birbirimize girdik seni bosucam diyo küçücük biseyde ve sabaha kadar ağladım ben onu çok seviyorum napmam gerek lütfen yardım edin
İmkanı varsa daha az sevin, iki tek atıp boşayacağım demesi hiç kulağa hoş gelmiyor.İnşallah problemi bir an öne çözersiniz.

Ne demek herseyde seni boşayacam diyebilmek.ben bana böyle diyen adama ne seni seviyorum diyecem, o lafı agzına aldıgı anda hadi güle güle derim.evlilikte sevgi saygı lütfen

'Her' lafta seni boşıcam diyor çünkü siz bir kere o lafı ona yedirmedinizde ondan...

Benim babamda anneme bir kere öyle demiş.
Annemde'boşarsan boşa be çokta umrumdasın senden iyilerini bulurum ben'demiş babam bir daha öyle laf etmemiş :KK70: annem şimdi bizi tembihler öyle kötü kötü konuşursa kocalarınız resti çekin der :KK70:
Anam yaa :KK70:

Herkese yorumları için teşekkür ederim ama bugün elinde çiçekle gelip Özür dilerim dedi boş bulundum dedi bidaha olmaz dedi arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım ve biraz tecrubesizim beni bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden teşekkürler dün gece eşimle tartıştık olur olmucak şey yüzünden kısaca özetleyim (eşimle birlikte kayinvalidemde kalıyoruz şuan çünkü çalışıyoruz kayinvalidem çocuğa bakiyo ve ben eşime dedim ki aşkım benim eve gitmem lazım bebegimle kendi kiyaferlerimi almam lazım dedim bişey demedi sonra gece bi iki duble bişey içerken aklına geldi ve soylemeye başladı ben gitmek istemeden gidilmez sen oraya gidip napican ne işin var falan yani kıskanç bişeyler yapcam saniyo ve birbirimize girdik seni bosucam diyo küçücük biseyde ve sabaha kadar ağladım ben onu çok seviyorum napmam gerek lütfen yardım edin
Oofff offffff....

Iyiki cocugum olmadan bosanmisim Allah beni korumus sukurler olsun.. keske bu kendini bilmezi cocuk sahibi yapmasaydiniz ama olmus bir kere.. sana hangi hakla bu tip seyler imha edebilir.. neden izin veriyorsun.. sana davrandigi gibi sende ona davran.. gorsun bakalim elmi yaman beymi..

En azindan hissettirmemeye calis erkekler bu kadar fazla sewgiyi farkli kullaniyor agirdan aat diyorlar ya aynen biraz bunu uygula we kirildigi kidigini daha fazla belli et

Alkol etkisi. :KK12: Eşiniz alkol alınca böylesine değişiyorsa bence içmesin.

Arkadaslar bu kadar ön yargıyla yaklaşmayın. Biz bayanların nasıl herşeye psikolojisi bozulabiliyorsa erkeklerde insan. Sinir anında söylenmiş bir söz. İyiki büyütmemişsin konu sahibi bayan. Eşini bağırarak değil destek olarak düzeltebilirsin. Biz kadınlar bazen eşimizden beklediklerimizi yapmıyoruz. Alkol almış insana bu şekilde dediğiniz gibi cevap verilmez . Ayıldığı zaman lütfen bidaha benimle bu şekilde konuşma ben senin namusunum nasıl yakıştırıyorsun bunu bize der adamda zaten pişman olur gönlünü alır...

Allah daha mesut etsin ama kocanı seviyorsan hafta arası içmesine engel ol derim.
Haftasonu nadiren keyif için içenler dışında,evde sebepsiz içenlerin bun alışkanlık haline getirdiğini çok gördüm.
İflas etmek bir erkek için zor bir dönem.İçkinin de etkisiyle yanlış davranmış olabilir.
Neyse ki tatlıya bağlamşsınız ama içkiye dikkat diyorum.

Özür dilerim bir lâf var. Eşeğe çok değer verirsen kendini yarış atı sanir..
Onun dışında su içmeyi bilmeyen erkeklere sinir oluyorum.Kendine geldiğinde hatırlıyor mu bari soylediklerini?Neyse umarım düzelir.

Bu başlığın BDV ile ne ilgisi var diyecektim ki ohoo
Bu adamın yüzüne bakman hata, sen aşkından ölüyosun ne hikmetse..
Kıskançlık ayrı şey ahlaksızlıkla suçlayıp boşayacam demek çok ayrı
Gözünüzdeki perdeyi kaldırın bi..

Alkol almıyorum, bize uzak öyle şeyler ama alkol alanlardan duyduğum kadarı ile alkol alınca normalde yapmayacağı ve söylemeyeceği çok zıt şeyler söylemezmiş insan. Karakteri değişmezmiş. Yani sarhoştum hatırlamıyorum olayı hikayeymiş. Eşiniz size bunları söylemişse sebep alkol değil. Zaten zil zurna sarhoş halde de değilmiş aklı başındaydı ki size bunu diyebildi, arkanızdan çok fena kulis dönüyor. Bir erkeğin karısınıa bunu yakıştırması ne demek ya. Bebeğiniz varmış bir de annesiniz.

Arkadaslar bu kadar ön yargıyla yaklaşmayın. Biz bayanların nasıl herşeye psikolojisi bozulabiliyorsa erkeklerde insan. Sinir anında söylenmiş bir söz. İyiki büyütmemişsin konu sahibi bayan. Eşini bağırarak değil destek olarak düzeltebilirsin. Biz kadınlar bazen eşimizden beklediklerimizi yapmıyoruz. Alkol almış insana bu şekilde dediğiniz gibi cevap verilmez . Ayıldığı zaman lütfen bidaha benimle bu şekilde konuşma ben senin namusunum nasıl yakıştırıyorsun bunu bize der adamda zaten pişman olur gönlünü alır...
Evet çok teşekkür ederim zaten de böyle oldu elinde çiçekle gelip Özür diledi

Boşamazsan namertsin diyemediğin için adam almış sazı eline istediği gibi çalıyor. Ne diyimki.

Adam seni ahlaksizlikla sucluyor ve sende ne yapacam diyosun.
Bence sen degilde ama esinin acil birseyler yapmasi gerekiyor...

Back
X