• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı dövdüm haksız mıyım ?

Ben neden eşimin eski manitalarını bileyim? Hoş bilsem bende unuturum ismi soy ismi aklımda bile kalmaz
Daha kendiminkini hatırlamıyorum :27: adam gelmiş senle evlenmiş eski sevgilisi işte adı üstünde ha bakması herkesi sinir eder ama ne bilim kendimizi kandırmayalım meraklı bir milletiniz herkesi stalklıyoruz :)

Daha kendiminkini hatırlamıyorum :27: adam gelmiş senle evlenmiş eski sevgilisi işte adı üstünde ha bakması herkesi sinir eder ama ne bilim kendimizi kandırmayalım meraklı bir milletiniz herkesi stalklıyoruz :)
Kesinlikle ben ilkokul aşkımı stalkladım,,🤭 acaba ne yapıyor diye ,ne aşkım alevlendi ne hayale daldım çocuklarını eşini gördüm ,ne güzel bir aile dedim.

Kızlar bugün bi baktım kocam instagramda eski sevgilisi aratmış. Daha 5 aylık falan evliyiz. Neyse ben bunu bir gördüm bana bir sinir geldi. Yataktaydık uyuyordu ben bunu bi tekmeledim. vura vura aşağı attım. Sonra tabi kızıyorum söyleniyor vs. Ama nasıl öfkeliyim bu geliyo sarılmaya çalışıyo kendini açıklamaya çalışıyor ama umrumda değil karnına falan sağlam yumruk indirdim bir kaç kez saçını falan çektim sıktım cimcikledim (bir iyi geldi yalan yok ) neyse gün boyu geliyo sırnaşıyo falan hep vurdum ittim yemek de yapmadım kendine menemen yaptı yedi gitti işe. Özetle bir adam neden bakar ? Ki bu adam beni evliliğe zorla ikna eden birisi.
Umarım seni boşar bu ne yahu. Şiddetin her türlüsü çok kötü. Erkek kadına şiddet uyguluyorsa kadın boşanmalı, aynı şekilde şiddete maruz kalan erkek de boşanmalı. İnsan gibi konuşmayı beceremiyorsanız da evlenmeyin.

Son düzenleme:
Yapamaz çünkü hatasını biliyor işe gittiğinden beri arayıp duruyor kendince tatlılıklar yapıyor vs. ama unutmam ben bunu burnundan getircem şuna bak ya hem kendi hesabı hem de fake hesabımdan bakmış.. Görür o gününü
fake hesabi olan bir kocan varsa bu adami daha coook doversin

Ben ciddi stalklamiyorum o kadar merak etmiyorum ki nolmuş kim ölmüş bı kere bakmayinca hiç bakmiyorsun birde bakıyorsun asırlar geçmiş sosyal medya kullanmadığım içinde olabilir tabi bu durum birde gıcık olma durumu var ay bu şapşal kadının yada adamın nesine değer vermişim zamanında iyinin iyisi varmış şükür diye bakanlarda var tabi en güzeli hiç bakmamak zaten silmissin hayatından görseli de bı halt hissettirmez yabancılıktan başka . Dediginiz gibi sıradan artık mana vermiyor kimse bakmaya düşünsene 10 sevgilin var geçmişte onuda bakıp duruyor öyle :) anca bakarlar yani onlarda kadınlar olarak kafayı takmamak lazım bu tarz şeyleri bakmakla bişey olsa kediler kasap olurdu yurumeyen ilişkiler biter biten şeye vakit harcayan kendi kaybeder takma bu kadar konu sahibi

Şimdi sırnaşır da ileride yine böyle vurayım nasılsa şırnaşıyo gülüyo dersen yersin tokadı kendini yerde bulursun. Ne zannediyosun sen hep adamı döveceksin o da gülecek mi
Ergen misin anlamadım
Ergen kızlarda vardır bu cringe tuhaf davranışlar ve sanrılar

Kızlar bugün bi baktım kocam instagramda eski sevgilisi aratmış. Daha 5 aylık falan evliyiz. Neyse ben bunu bir gördüm bana bir sinir geldi. Yataktaydık uyuyordu ben bunu bi tekmeledim. vura vura aşağı attım. Sonra tabi kızıyorum söyleniyor vs. Ama nasıl öfkeliyim bu geliyo sarılmaya çalışıyo kendini açıklamaya çalışıyor ama umrumda değil karnına falan sağlam yumruk indirdim bir kaç kez saçını falan çektim sıktım cimcikledim (bir iyi geldi yalan yok ) neyse gün boyu geliyo sırnaşıyo falan hep vurdum ittim yemek de yapmadım kendine menemen yaptı yedi gitti işe. Özetle bir adam neden bakar ? Ki bu adam beni evliliğe zorla ikna eden birisi.
fakenin de bu kadarı

Yorumlara inananamadim. Konu sahibi meraktan eski sevgilimin instagramina bakmıştım 2 kere geçen, kocam telefonumu karıştırmış ve beni dövdü diye konu açsa darp raporu al bosan derdik. Kim meraktan eski sevgilisini stalklamaz ya. En basitinden lafı geçmiştir. İlişkiler bu kadar manyaklasti mi ya? Ve dövmek ne demek?

Şiddet haklı haksız olayı gözetmeksizin yanlıştır. Ya ikna olur kalırsın, ya da terk edersin. Gerisi fasa fiso.

Back
X