• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı dövdüm haksız mıyım ?

Bu aldatmadır bence. Ve ben böyle bir şey asla yapmam. Ki beni evliliğe ikna eden o. Bana bunu yapmamalıydı. Ben onun hayatını o kadar güzelleştirirken. Beni salak yerine koymaya çalıştı bir de.
ya hu onda hemfikiriz ama dövmek neyi çözdü? aldatmanın dahi çözümü veya bedeli şiddet değil ki..

Yahu çok tatlısınız okurken güldüm🤣
Eşinizin yaptığını desteklemiyorum tabi ki , ama yalan yok benim de onceden eski flortlerime instagramdan baktığım oldu. Ama birsey hissetmiyorjm özlemiyorum sadece merak. Devamlı yaptığım birsey de değildi.
Ama çok ayıp yaptığı. Ben onun hayatını nasıl güzelleştirdim. Bunu mu reva gördü banaa ? Bir de arıyor hala diyor yavrum abartma , yapam böyle diyor. Ciddiye almıyor. Ben asla böyle bir şey yapmam. Ama hadi yapsam diyelim nasıl tepki verirdi acaba ?

Ben vuruyorum o gülüyo resmen. Git diyorum yapışıyor. Saçma sapan bir şeydi. Tek hatasına tahammülüm yok. Her şeyi yakar geçerim. Beni zorla ikna etti evliliğe böyle yapacaksan beni bıraksaydın yani ben babamın evinde çooook mutluydum.
Zorla ikna etti diye bişey yok silah mı dayadı

ya hu onda hemfikiriz ama dövmek neyi çözdü? aldatmanın dahi çözümü veya bedeli şiddet değil ki..
Eveet öfkemle hareket ettim ama ciddiye alınmamak ve salak yerine konulmak kopardı beni. İlk düzgün konuştum bana abartıyorsun diyip duruyor. Çok ayıp etti. Benim gibi birisi hayatında ben nasıl güzelleştirdim onun hayatını. Bunu hak etmedim. Hala başım çok kötü ağrıyor. Arıyor yapma yavrum böyle abartma diyip duruyor. Ben yapsam nasıl bir tepki verirdi ? Ki ben asla böyle bir rezillik yapmam.

Valla dövmekte haklı buldum. “Şiddet yanlısı değilizz o size yapsa napardınız” falan filana gerek yok arkadaşlar. Kız şoka girmiş girişmiş adama iyi de yapmış. Ama bunun arkasından bir de güzel boşaması gerekirdi. Boşanmayacaksan otur konuş neden bakmış merak mı etmiş haber mi almış hayırdır diye. Erkekler kadınlar gibi değil bi bakayım bu mal napıyo benden sonra süründü mü öldü mü kaldı mı diye bakmazlar. Aklına nereden gelmiş ya da unutamamış mı onu öğren önce.

Eveet öfkemle hareket ettim ama ciddiye alınmamak ve salak yerine konulmak kopardı beni. İlk düzgün konuştum bana abartıyorsun diyip duruyor. Çok ayıp etti. Benim gibi birisi hayatında ben nasıl güzelleştirdim onun hayatını. Bunu hak etmedim. Hala başım çok kötü ağrıyor. Arıyor yapma yavrum böyle abartma diyip duruyor. Ben yapsam nasıl bir tepki verirdi ? Ki ben asla böyle bir rezillik yapmam.
yok valla bence de aldatma. bi insan evlenniş, yuva kurmus nesine bakarsın yani? abartıyorsun demesi manipüle valla dümdüz. bugün bunu yapan ve tepki görmeyen adam yarın neler yapar.

basına gelmeden konusuyor olmak kolay ama ben olsam boşanırdım. belli ki iyi veya kötü geçmişle bir derdi var. kimsenin geçmişte kapanmayan dosyalarının ceremesini cekemem. geçmişini kapatmadan evlenmiş. bence bu bildiğin aldatma.

Kızlar bugün bi baktım kocam instagramda eski sevgilisi aratmış. Daha 5 aylık falan evliyiz. Neyse ben bunu bir gördüm bana bir sinir geldi. Yataktaydık uyuyordu ben bunu bi tekmeledim. vura vura aşağı attım. Sonra tabi kızıyorum söyleniyor vs. Ama nasıl öfkeliyim bu geliyo sarılmaya çalışıyo kendini açıklamaya çalışıyor ama umrumda değil karnına falan sağlam yumruk indirdim bir kaç kez saçını falan çektim sıktım cimcikledim (bir iyi geldi yalan yok ) neyse gün boyu geliyo sırnaşıyo falan hep vurdum ittim yemek de yapmadım kendine menemen yaptı yedi gitti işe. Özetle bir adam neden bakar ? Ki bu adam beni evliliğe zorla ikna eden birisi.

Madem böyle olacaktın beni neden zorla evliliğe ikna ettin. Bıraksaydın beni ben babamın evinde çooook mutluydum
Nasıl yani?

Ben merak ettim nasıl güzelleştirdin ki 🤭
Bu yeni gelinlerin kendilerini güzellik perisi sanip dokunduklari her şeyi güzelleştirdikleri düşüncesi de 🤢
Kardeşim evlenmişsin işte hepsi bu ikinizin hayatı da güzelleşmiştir
Sanki adam senden önce bataklıkta yasiyordu da 🤣

Valla dövmekte haklı buldum. “Şiddet yanlısı değilizz o size yapsa napardınız” falan filana gerek yok arkadaşlar. Kız şoka girmiş girişmiş adama iyi de yapmış. Ama bunun arkasından bir de güzel boşaması gerekirdi. Boşanmayacaksan otur konuş neden bakmış merak mı etmiş haber mi almış hayırdır diye. Erkekler kadınlar gibi değil bi bakayım bu mal napıyo benden sonra süründü mü öldü mü kaldı mı diye bakmazlar. Aklına nereden gelmiş ya da unutamamış mı onu öğren önce.
kuzuş ama aynı seyi bir erkek yapsa böyle demezdik. sinirle bir şeyler olmus ama savunulacak bir hareket değil. kaldı ki kendini kücültür. aldatan kişiye dayak atmak bir meziyet değil ki.. gerekli aksiyon alınmıyorsa dövsen, sövsen ne olacak?

Ben merak ettim nasıl güzelleştirdin ki 🤭
Bu yeni gelinlerin kendilerini güzellik perisi sanip dokunduklari her şeyi güzelleştirdikleri düşüncesi de 🤢
Kardeşim evlenmişsin işte hepsi bu ikinizin hayatı da güzelleşmiştir
Sanki adam senden önce bataklıkta yasiyordu da 🤣

Kadının varlığı yeter. Erkek erkeğin derdini bile dinlemiyor, halledersin kankaağğ diyor geçiyor.

Kadının varlığı yeter. Erkek erkeğin derdini bile dinlemiyor, halledersin kankaağğ diyor geçiyor.
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ya 🤣 varligi yetermiş 🤣 çoğu erkek sadece düzenli sex be yemek istediği için evleniyor
Sizce erkekler dert dinlemeyi sevmiyor da anlatmayı seviyor mu ? Yoo

Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ya 🤣 varligi yetermiş 🤣 çoğu erkek sadece düzenli sex be yemek istediği için evleniyor
Sizce erkekler dert dinlemeyi sevmiyor da anlatmayı seviyor mu ? Yoo
Sadece bunlar olsa kendi aralarında da hallederlerdi ama kadının merhameti ve anlayışlılığı erkeklerde yok. Mühendislik fakültesi sizde epey etki bırakmış.

Belli ki konu sahibi (benimle hayatı değişti dediğine göre) temiz düzenli bir kadın. Değişen tek şey duzen olabilir adamın hayatında. Ama adam da belli ki macera arıyor
Ben böyle bir olay yaşasam adamı dövmekten ziyade ciddi kırılırdım sanırım
Çünkü kızgınlık geçer ama ben daha derin duygular yaşardım

kuzuş ama aynı seyi bir erkek yapsa böyle demezdik. sinirle bir şeyler olmus ama savunulacak bir hareket değil. kaldı ki kendini kücültür. aldatan kişiye dayak atmak bir meziyet değil ki.. gerekli aksiyon alınmıyorsa dövsen, sövsen ne olacak?
Ya zaten olan olmuş baktığında, senin iki attığın yumruk mu adamın yaptığı hatayı telafi edecek. Ha ben yapmam orası ayrı. Ama baksana bu anlatış biraz romantik komedi tarzına kaçmış zaten. Asıl yapılması gereken al karşına otur konuş ters köşe sorular sor mal gibi kalsın sonunda itiraf etsin

Sadece bunlar olsa kendi aralarında da hallederlerdi ama kadının merhameti ve anlayışlılığı erkeklerde yok. Mühendislik fakültesi sizde epey etki bırakmış.
Doğrudur çoğunun ciğerini biliyorum o yüzden bu hırtoları fazla ciddiye almamak lazım

Laçka olur ilişki bir süre sonra o hareketleriniz onu etkilemez saygı karşılıklı önemli bide çoğu insan öylesine vara yoğa bakıyor bir anlamı yoktur bence zaten geçmiş adı üstünde rüya gibi bitmiş gitmiş tekrarı mümkün olmayandır insanlar kendini kandırır anlamı abartarak .

Back
X