- 31 Ağustos 2025
- 13
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi minikidsaank
-
Çok teşekkür ederim evet inanıyorum insşaah yakında kurtulabilirim biraz önce dua ettm siz de edin hatırladıkça sevinirimEvladınızın bu gergin ortamın içinde bulunması tabi ki cok üzücü. Bir çocuğun kendini en güvende hissetmesi gereken yer evidir. Keşke bu arbedeye tanık olmasaymış. Ama doğru ama yanlış annelerde her an her saniye duygularını, tepkilerini bir makine gibi kontrol edebilen varlıklar değil. Annelikte çocuğumuzu büyütürken öğrendiğimiz birşey. Bizler de zaman zaman hata yapabiliriz. Yorgunluktan uykuya dalmak üzere oldugunuz bir anda yüzünüze su dökülmesi kontrolsüz davranmanıza neden olmuş. Ki hiç kimseninde hoşuna gitmez boyle uyandırılmak. Inşallah telafisi mümkün olmayan hicbir seyi tekrar tekrar yasamasın evladınız. Calışıp evinizi geçindirebilecek maddi imkana sahipsiniz. Hicbir tehdide boyun eğmeyin. Sessiz kalmayın ve kabul etmeyin. Asla korkmayın. Erkekler bir çok şey ile kadınları tehdit ediyor maalesef. Ama biz anneler çok güçlü varlıklarız. Sizde kendinize inanın. Sizi korkutarak sindirmesine de izin vermeyin. Siz ve evladınız için daha güzel daha huzurlu bir yuva diliyorum. Yapabileceğinize inanın.
Konuyu neden sildinMesaj yokk
Normaldir insanız ya.Her zaman mükemmel olamıyoruz,olamayacağız.Bizim de sabır taşımız çatlıyor.Çocuk görmesin diye alttan alsan karşındaki iyice azacak.Eline sağlık , iyi yapmışsın.
alıntılarda var konu. Yazdığıma pişman etti ilk iki yorumu yazan kişi. Komple silecektim de silemedim öyle kaldı.Konuyu neden sildin
Konuyu silmek yasakistemezdm ama öyle manipüle ediyor ki gerçekten
alıntılarda var konu. Yazdığıma pişman etti ilk iki yorumu yazan kişi. Komple silecektim de silemedim öyle kaldı.
Hmm neyse artık..Konuyu silmek yasak
Yok ben zaten elestirmek için sormadım cidden. Allah yardımcınız olsun. Tabii ki kolay değildir. Eşiniz hiç normal biri değil. Sizin yaptığınızı elestirenler de olmuş ama uyurken o şekilde uyandirilan Bi insanın normal tepkisi diye düşünüyorum acikcasiCanm tehdit ediyor beni. Ailemle . Hiçbir şey uzaktan yorum yapmak kadar kolay değil inanın ve ön yargısız düşünün bir kez bile olsa. (Sizin için demedm) Üniversite mezunu çocuğu için sürekli kitaplar okuyan kendini geliştiren etkinlikler yapan ekrandan uzak tutmaya çalışan anneyim ama malesef hayat kitaplardaki gibi gitmiyor..
Ee neye yorum yapalım iş hayatınıza mı yorum yapalımLütfen çocuğumla ve anneliğimle ilgili yorum yapmayın olur mu rica ederimo
Tehditlere niye boyun eğiyosunuz delil toplayın daha kolay boşanırsınız işte tehdit ettiği için. Yani boyun eğince mi herşey düzelecek?Canm tehdit ediyor beni. Ailemle . Hiçbir şey uzaktan yorum yapmak kadar kolay değil inanın ve ön yargısız düşünün bir kez bile olsa. (Sizin için demedm) Üniversite mezunu çocuğu için sürekli kitaplar okuyan kendini geliştiren etkinlikler yapan ekrandan uzak tutmaya çalışan anneyim ama malesef hayat kitaplardaki gibi gitmiyor..
Olayı alttaki alıntıdan okudum çok iyi yapmışsınız elinize sağlık. Rabbim yardımcınız olsun tez vakitte kurtulun bu dağ ayısındanMesaj yokk
Kadin sanki çok normal. 4 yıl sonra çocuk yapmış tanımadn mi olmuş çocuk.Eşiniz tam bir manyak , ruh hastası. Yazık gerçekten, bebeğinize ve size üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Boşanıp kendinizi kurtarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?