Kocamı dövdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim evet inanıyorum insşaah yakında kurtulabilirim biraz önce dua ettm siz de edin hatırladıkça sevinirim

Normaldir insanız ya.Her zaman mükemmel olamıyoruz,olamayacağız.Bizim de sabır taşımız çatlıyor.Çocuk görmesin diye alttan alsan karşındaki iyice azacak.Eline sağlık , iyi yapmışsın.
istemezdm ama öyle manipüle ediyor ki gerçekten
Konuyu neden sildin
alıntılarda var konu. Yazdığıma pişman etti ilk iki yorumu yazan kişi. Komple silecektim de silemedim öyle kaldı.

Yok ben zaten elestirmek için sormadım cidden. Allah yardımcınız olsun. Tabii ki kolay değildir. Eşiniz hiç normal biri değil. Sizin yaptığınızı elestirenler de olmuş ama uyurken o şekilde uyandirilan Bi insanın normal tepkisi diye düşünüyorum acikcasi

kocanız manyak mı uyuyan onsana su dökmek nedir herhalde o refleksle bence çok kızardım öyle bi durumda

Şiddet tehtit iki taraf içinde çok saygısızca

Tehditlere niye boyun eğiyosunuz delil toplayın daha kolay boşanırsınız işte tehdit ettiği için. Yani boyun eğince mi herşey düzelecek?

Eşiniz tam bir manyak , ruh hastası. Yazık gerçekten, bebeğinize ve size üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Boşanıp kendinizi kurtarın.
Kadin sanki çok normal. 4 yıl sonra çocuk yapmış tanımadn mi olmuş çocuk.
Bilerek mutszlgna ortak ediyor böyle kadınlar çocukları babadan çok onlara kiziyrm. Böyle adamları baba yapmak zorunda msnz diye. Adam da kadında normal değiller

Yaşanmasını hiç istemem de kadınlar çocuklarınin yanında dayak yiyor, bir kere de karisina saldiran erkek yemiş çok mu? Allah kolaylık versin, tehdit ettiği konu ne ki? Şikayet edin, kanıtlama yolu yok mu tehditleri?

Elinize sağlık. Çok iyi yapmışsınız. Siz vurmasanız eşiniz size vuracaktı. Umarım boşanmanızı engelleyen şartlar bir an önce değişir ve bu hödükten kendinizi ve çocuğunuzu kurtarırsınız.

Ne enteresan insanlar var…bazen okurken acaba dalga mı geçiliyor diyorum gerçekten. Yani uyuyan insana su dökmek, buna karşılık şiddet ile cevap vermek? tüm bunlar yaşanırken çocuk herşeyi görüyor yarın birgün bu çocuk büyüyüp, sizleri örnek alıp bizim çocuklarımıza belki de zorbalık yapacak… lütfen ne siz ne eşiniz hiç önemli değilsiniz tercihlerinizi yaşıyorsunuz. ama dünyaya getirdiğiniz çocuğa sorumluluklarınız var bu şekilde evlilik olmaz!

Bu manyak adam bu şiddetin rövanşını almaz mı?? Şiddetin her türlüsü sıkıntı ama madem manyak ,madem annenizi öldürmekle tehdit eden biri sizden intikam almaz mı?? Kafamda adamın karakteri oturmuyor siz zaten evi geçindiren tarafsınız bu adamla yıllardır evlisiniz sonradan sonraya çocuk yapmaya karar vermiş bu manyakla yaşadığınız eve birde masum bir yavruyu eklemişsiniz çocuk olmadan kurtulmak aklınıza bile gelmemiş önceden böyle değildi çocuktan sonra oldu demeyin yemez.Eşinizi dövme konusuna gelince aklıma yatmadı bu manyak buna izin vermezdi hadi bir cinnet geçirdin yaptın sonrasında hadi namazı kılıp yatıyorum diye burada rahat rahat yazamazsın....

Elinize sağlık yazıp linç edilecegim Bı dakka sakin olun.Siddete meyilli dediniz ya ben sürekli tokadı yemekten bıkıp bir tane patlattiniz diye anlıyorum.

Keşke çocuğunuz gormeseymis ama siz uyurken böyle yapıyorsa haketmis.madem çocuğu düşünüyor alıp yanına kendi baksaydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…