kocamı hediye alması için emrivaki yaptım,yine almadı...

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
281
62
643
Offf kızlar yaa dert falan değilde sıkıntı yaptım.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kocamdan hamle bekledim belki dedim bişey alır,yapar yok anam yok.
İmalarda bulundum,örnekler verdim sakince dinledi.Tamam dedim kafada plan var.O günlerde geçti yok.
Tamam çok bişey meraklısı değilim ama canım istiyo hatırası olsun istiyorum.Çok alamıycak durumda da değil beraber çalışıyoruz zaten.
Bana çikolata alsa bile ben dünyanın en mutlu insanı oluyorum.Bu kez çok ketum benim ilk hamileliğim şımarmak istiyorum.
Coşkuyla kutlamak istiyorum bi daha ilk olmıycak ki.Haber verdiğim de de sevindik ama o kadar.
Şimdi de dedim ki hafta içi sana izin veriyorum,bana yemek yapma sözü vardı.Bana güzel bi yemek hazırlarsın dinlenirsin.Belki ayakkabı,çanta aşerebilirim. :) O tür şeyler hazırlarsın falan dedim.Tamam dedi.Şimdi o günü bekliyorum.
Yine olmazda da artık kendi halinde bırakıcamm.Ya da yine mi zorlasam.Alsın da gururum önemli değil :)

Bu arada bu da dert mi bunun için mi canını sıkıyosun,ooo milletin ne dertleri var buna takılma,sen bunlara takılırsan az yaşarsın tarzı eleştiri almazsam sevinirim.Sadece kafamı meşgul eden şeyden bahsettim :)

Dünya Barış gününüz kutlu olsun.

Belki ayakkabı,çanta aşerebilirim. ay çok sevimlii

benımkide hiç hoşlanmaz böyle şeylerden imadan falan anlamaz anca alıp kasaya götürceksin öyle alır bu ay evlilik yıldönunumuz var 10 yıl dolacak dun bı çanta beğendım taktım koluma bak falan dıye şımarıyorum beğenndıysen alalım desın dıye kaç lıra oo dedii 89.99 cuk deyin neeeeee diye bi şaşırdı adam daha o sözunu bıtırmeden ben bıraktım çantayı gerçi istesem alırdım başka alacakalrım vardı çantayı ay sonuna bıraktım

Benimki de dogum yaptigimda hastaneye getiriyor.ben meraktayim acaba bu sefer ne alacak:)bekle dogum olsun alir mutlaka,agzi kulaklarinda gezecek.

cnm erkeklerin çoğu böyle bende evlilik yıldönümümüzde 1 ay önceden imalara başlarım hep süpriz planlarım var die geçiştirir ve o gün geldiğinde biz akşam saat 9 da giyinip süsülenip nereye yemeğe gitsek die nette dolanıo oluruz :97: sonunda da arabaya atlar beğendiğimiz biyere giriveririz hediye falan hakgetire ha bi çiçek yaptırır o da çenemden korktuğu için

bu sana hak vermiyorum anlamına gelmez tabi ama bunlar böyle napalım bizim gibi ince düşünemiyolar maalesef.dur ben hemcinsime çiçek yollayım enazından

hamileligimde degil de dogumumda bekledim. hatta almayinca soyledim. 3 ay sonra dogum gunumde iphone aldi. dogum hediyesini sorunca o da icinde yoksa pahali hediye almazdim diyor. buyur burdan yak oglum bir yasina girince bana da dogurma gunu hediyesi al yoksa affetmem dedim bakalim gerci soyledikten sonra cok kiymeti kalmiyacak ama olsun

bazi erkekler hamile olunca el ustunde tutuyor ama bazilari odunluga aynen devam. bir kez canim tatli istedi sadece. tatlici 15 dk yurume mesafesiydi. ona bile gitmedi kendim gittim aksam aksam...

benimde en üzüldüğüm konudur bu.bana geçen doğum yapınca ne yapılması gerekiyorsa söyle hatta yazayım sonra kızma dedi yaa..artık önemsemiyorum başka iyi taraflarına bakıyorum.ben söyleyince anlamı kalmıyor söylemesem de almıyor.karakter bu...

Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize inşaallah

:))) kusura bakmayın fakat eşlerinden hediye bekleyip, hediye alınmayınca üzülen hanımları eleştireceğim, ki konu sahibesi arkadaşımız eleştirmeyin demiş fakat yazacaklarımı okuyunca hak vereceğini sanıyorum.

Hamile kalmak çok heyecan verici, hele de ilk hamilelik çok farklı duygular yaşatır insana, özel olmak, özel davranılmak istersiniz lakin eşlerinizin hediye alması çokta önemsenecek birşey değil, niye derseniz doğumdan sonra her anne zorluklar yaşar, yeri gelir 2 saat deliksiz uyku uyumak bile hayal olur, işte o zor anlarda eşinizin bebeğe bakması, gazını çıkartıp altını değiştirmesi ya da ev işlerinde yapacağı yardım, alacağı herhangi bir hediyeden çok ama çok daha değerlidir inanın, bir düşünün hediye alınmış ama siz yorgunluktan kırılırken eşiniz yatak odasında fosur fosur uyuyor, hediyenin bir hükmü kalır mı? Her gün elinde bir hediyeyle gelse ne yazar bebeğiyle ilgilenmedikten sonra.

Hatıra kalsın diyorsanız emin olun eşinizin bebekle ilgilenmesi yıllarca anlatılacak kadar akla kazınıyor, hediyeden eser kalmıyor

Cnm.benim.hadi dogum.sonrasi dersen anlarim da hamilelik icin hediye aklima bile gelmemistie
Dogumlarimdada esim hastanede takmistir hediyesini
Benim hamileligimde ihtiyac duydugum sadece esimin hassasiyetinin biraz daha artmis olmasi o beni inan daha cok mutlu ediyordu
Sende.olaya o sekilre bak tatlim
Ben hic bi ozel gunumde ima etmem.hatta o gunlerin adini bile.anmam
Cunku soyleyerek.alinan hediye bana biraz anlamini yitirmis.geliyor

Sen tatli.canini bunlarla.slkma.tatlim.ye ic. Gez canin ne isterse aldir guzelce ye gebeliginin keyfini cikar:)

Rabbim.saglikla kucaginiza almayi.nasip.eder insaalla

mune onları zaten yapçak hedıyenın yerı ayrı

sağolsun şimdiden çok yardımcı o bana zaten,bide çalışıyorum zor oluyo o idare etmeye çalışıyor.Kendisi bana bi hediye aslında (kızmadığım zamanlarda :)
Yine de hassasım hormonlarım değişiyo taa onları düşünemiyorum ileride yapıcağı güzellikleri....an itibariyle halet i ruhiyem önemli
sevdiğim şeyleri yapsın nolcak 1 tane karısı var.İlerde çocuk olunca yaptığı şeyler içinde minnet duyarım ayrıca.:)
Daha aylar var.Elimde hediyeler dolaşma gibi bi hayalimde yok sadece şımartılmak dediğim gibi çikolata,şeker bile mutlu eder beni :)

Biri annen olmak mi dedi??

hani su erkeklern hic anlayamadigi mi???
Mutlu olmak bizim elimizde kzlar...
Kocalarmz odunsa işleemesini bilmelyz. Herkes kendi kocasini tanir, bile bile evlendk oyle degil mi? Beklentileri sinirli tutarsak sinirlenmeye de uzulmye de gerek kalmz. Hayat cok kisa kzlar.

Nihayet erkeklerin odunluğunu kabulleniyorum yıllar sonra =))

Zaten bizim gibi düşünebilseler erkek ve kadın olmazdık değil mi =))

Takma kafana böyle şeyleri, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…