• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocami kendime tekrar nasil asik edebilirim

umtszkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
138
17
33
34
Esimle biraz sorunlar yasiyoruz ve bu sorunlar yuzunden aramzda bi sogukluk oldu simdi bn o sorunlardan asip tekrar mutlu ve bna asik gunlerimize gelmek istiyor bir erkegi yani esimi tekrar nasil asik edebilirim kendime

Sorun aslnda ufak tefek seyler yani bnm kadinca olan tavirlarn beni umursamiosun hic konusamioruz falan ama biraz buyudu ve tatsiz konusmalara neden oldu

Anladım canım peki sen ilgi istiyorsun ama ilgi gösteriyormusun eşine mesela işten geldiğinde güzel karşılıyomusun gününün nasıl geçtiğini soruyormusun

Bu bnde rutin olur ama onda yok yani bn kpss ye hazrlaniorm suan onun tek bildigi dersini calis aksam gelirim dersime calisirim hic konusmayiz bile sonra oglumu annemden alir az ilgilebr yatar uyuruz butun gunumuz boyle bunu dile getirincede bn paranoya yapio olurum

Erkekler yaşları kaç olursa olsun bizim gibi ne yazikki düşünemiyorlar. Severekmi evlendiniz peki

Vaoovv :D

Yani şuanlık aklıma mesela annenizden rica edebilirsiniz çocuğunuz onda kalsa bi gece birlikte geçirseniz güzel bi sofra kursan ardından olabilecekleri zaten tahmin edebiliyorsun belki böyle bir ilgi bekliyo eşin senden denemekte fayda var

Onu denedm kuzum ya bna dedi ki bn sna ders calis diorum sen tutmus romantizm diosun suan bizim icin her saniye onemli yemegmizi yeyip dersine gecermisn dedi xd rezalllleeetttt ....

Ne diyeceğimi bilemedim : )
Maddi sıkıntınızmı var peki ki eşiniz böyle kpssye takılı kalmış

Bizim yani oglumuzun gelecekteki hayatinin benim memur olmamin etkileyecegni dusunuyo butun sorunlarimz memur olunca cozulecekms bende esimde calisioruz suan cok bi skntmz yok ama yine de esim memurluga takms durumda

Şimdi onu diyecektim canım kpss geçsin bi o davranışlarına bak aynıysa sıkıntı demektir şuan sınava konsantre olmanı istiyor demekki

Bn 3 aydir rutin ders calisiorm bunaldm artik gunduzleri bile fazla aramio msj atmio iste bile dio ki hadi askm bossun madem tarihi bi tekrar et yada test coz e bnde insanim sinava dha 25 gun var ve sabrim tukenmek uzere niye boyle yapion deyincede paranoya yapiosun bnmle kavga etmek yerine simdi 30 soru cozerdin dio xd xd xd aglancak halime guluyorum resmen ya

Bn 3 aydir rutin ders calisiorm bunaldm artik gunduzleri bile fazla aramio msj atmio iste bile dio ki hadi askm bossun madem tarihi bi tekrar et yada test coz e bnde insanim sinava dha 25 gun var ve sabrim tukenmek uzere niye boyle yapion deyincede paranoya yapiosun bnmle kavga etmek yerine simdi 30 soru cozerdin dio xd xd xd aglancak halime guluyorum resmen ya

Gün icinde çalışıyoken araması bence gereksizde eşinde fazla abartıyo ve önemsiyo kpssyi haklısın canımda sabır sabır : )

Demi kuzum ya arasan bulamazsn bole kocayi xd bu kpss nin en guzel tarafi temizlik yok yemek yapmak yok xd

Senin üstüne baskı yapması hos degil...En azından stres olmayasın diye...Paranoya yapıyor da olabillirsin, yapmıyor da...Sınav gecsin hala aynı ise o zaman sıkıntı vardır. Sana göstermedigi ilgiyi, sevkati bir baskasına yönlendirmis demektir.

bide sınavda başarısız olursan düşünemiyorum....bence aşk sevgi problemi yok sınav geçince düzelir...bence sınava kadar hoşgeldin güle güle dışında sen de bişi sorma konuşma

sende hıcbırsey sorma bsy dedıgınde soru çözüyorum de,tekrar yapıyım yanı ters psıkolojı uygula bır sure emınım o zaman bu kadın cok umursuyor sınavı benı boşladı dıyecektır.

gercı erkekler düz mantıklar eğer onunde bır hedef varsa o hedefe ulaşana kadar ne yapman gerekıyorsa onu yap mantıgındalar.bu sbeple sınav geçince sorun kalacagını sanmıyorum

Senin üstüne baskı yapması hos degil...En azından stres olmayasın diye...Paranoya yapıyor da olabillirsin, yapmıyor da...Sınav gecsin hala aynı ise o zaman sıkıntı vardır. Sana göstermedigi ilgiyi, sevkati bir baskasına yönlendirmis demektir.
Yok cnm ole birseye imkan vermem hani buyuk konusmus olmayim da bnm esim bnden hbersz tuvalete bile gtmez ole biri yani dedigniz gbi sinavin gecmesini beklemekten baska care yok gbi

Back
X