Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok cnm ole birseye imkan vermem hani buyuk konusmus olmayim da bnm esim bnden hbersz tuvalete bile gtmez ole biri yani dedigniz gbi sinavin gecmesini beklemekten baska care yok gbi
O zaman galiba biraz heyecanınız gitmis. Öyle derler ya hani...Birkac gün annenlerde kal, özlesin. Ya farklı yöntemeler deneyebilirsin, misal şu topigi okumakla basla, ben evli degilim ama burada epey yol yordam görürsün, ben gördüm ; kocalara işveli cilveli dayak topigi. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kocalara-işveli-cilveli-dayak.544061/
Ders çalışın da nefes almaya ihtiyacınız yok mu? Aksine ara vermedikçe veya eşinizden anlayış görmedikçe dersten alacağınız verim iyice düşer... Bence "yeniden aşık etmeye" çalışacak kadar vahim bir durumda değilsiniz ama çay içeceğinizde balkona çıkıp beraber içseniz, bi akşam yemeğe ya da sadece tatlı yemeye dışarı çıksanız, işten sonra sizi alıp sohbetini sevdiğiniz birilerine oturmaya gitseniz, size ilaç gibi gelir.
Esimle biraz sorunlar yasiyoruz ve bu sorunlar yuzunden aramzda bi sogukluk oldu simdi bn o sorunlardan asip tekrar mutlu ve bna asik gunlerimize gelmek istiyor bir erkegi yani esimi tekrar nasil asik edebilirim kendime
aynı sorunları yedi ay sonra bende yaşadım. tipik kadın tripleri yaptım sürekli eşime. benimle neden ilgilenmiyorsun neden konuşmuyorsun. kendi halinde bi adamdır. bunu bile bile evlendim üstelik ama evlendikten sonra bu durum bana çekilmez gelmeye başladı. hep eski ilişkilerimde olsun ailemde olsun arkadaş çevremde olsun el bebek gül bebek geldim bu yaşıma kadar. ancak eşimden aynı ilgi alakayı göremeyince bu beni bunalıma soktu. şimdi eşim gözümün içine baka baka beni bu hale sen getirdin benim sevgimi öldürdün diyebiliyor ve bu durum beni çok kırdı. hatta zaman zaman ayrılık noktasına bile geldik. aylar önce açılmış bi forum nasıl oldu aranız düzeldimi merak ettiğim için yeniden forumda bişiler paylaşmak istedim..